Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
s-mike (RSKa) 21.04.08 19:30
« Re: *
nejakej odbornik, to vis. Dal mi na auto hodnoceni tusimze za osm, tak jsem mu adekvatne ohodnotil jeho Frantika.
Kazdopadne to ukazuje na jeden malej problem v celkovym hodnocni recenzi tady na MACZ. Staci jeden zavistivec a zkazi to celkovou znamku tak, jak vidis.. chtelo by to pro vylouceni takovychto idividualnich pochybeni system hodnoceni znamej treba ze skoku na lyzich.. nejlepsi a nejhorsi znamku skrtnout a ze zbytku udelat prumer. V tomto pripade by se škrtla jeho znamka 3.33 a proti ni by se vypárovala jedna z asi 165ti desitek.... -
s-mike (RSKa) 21.04.08 19:06
« Re: Takáto *...
zitra jeste ne, ale v tydnu dam do profilu novej obrazek, ted jsem se vratil z foceni :-)
k druhymu odstavecku. Kdyz vidis, ze ti stale roste cislo v kolonce "hodnoceno", tak to znamena, ze ta tva prace porad jeste nekoho zajima. Je to moc prijemnej pocit a nuti te to k dalsi praci. Ostatne, tohle neni prace, tohle je konicek. Spis kuň :-) -
s-mike (RSKa) 21.04.08 18:55
« Re: Šoky?
za pochvalu diky a dovolim si s tebou souhlasit. Je to cernej humor, mozna na hrane, ale zase jsem si rikal, ze koho to opravdu zajima, tak se podiva do recenze, jestli tam nahodou neni vysvetlujici komentar.. :-)
doufam jen, ze nekoho tam nahore nedráždím přílis a ze na me takovou nejakou podobnou pohromu nesešle doopravdy!!!! -
s-mike (RSKa) 21.04.08 18:52
« Re: Re: Šok
to mi pripomnelo jednu starsi prihodu brachy jedne me zname. Mel Ferrari 550 Maranello a dal ho tady v Brne jedne firme na vyčištění. Pan uklizeč mel neodolatelnou touhu se v tom aute svezt, jen tamhle kousek za roh.. vysledek byl ve vsech televizich v Cesku. Cerveny Ferrari namotany na sloupu poulicniho osvetleni, fakt, uplnej rohlik. Ani uz nevim, jestli se ten "odbornik" nepovesil na stejnym miste.. -
Enthusiastic.driver 21.04.08 17:16
« Takáto *...
to je hrůza toto, bych doporučoval tu hlavní fotku změnit nebo do zítřka bude mít polovina uživatelů ma.cz psychické problémy >:D >:D
Jinak, musím moc ocenit, jak tato recenze žije, pořád se něco děje, přibývají fotky a hlavně provokující fotky :yes: :yes: -
Vette 21.04.08 16:52
« Re: Re: Šok
Minuly rok som bol u kamarata a mal na dvore krasnu 911 carrea 4. Este mala prevozne znacky. Mal ju tam aby opravil nieco na elektrike. Tak som ho trochu obzeral, a provokoval ho nech to ideme vyskusat. Jeho to tiez lakalo a tak sme ju isli trochu prevetrat. Ziadny extrem, stacilo nam vyskusat bezne jazdne vlastnosti. Ani jeden z nas ju nechcel rozmlatit. Auto malo zjazdene letne gumy a bol este februar. >:D Za dva dni som mu zavolal, ci to auto este ma a ci si tu jazdu nezopakujeme. Zaskocila ma jeho odpoved. V noci mu volal majitel nech to auto privezie do jedneho baru, vraj ho surne potrebuje. Odviezol ho tam a rano cakal kym ho majitel dovezie aby mohol dokoncit svoju robotu. Auta sa uz nedockal. Majitel v noci narazil, vyletel z cesty a auto prevratil na strechu. Uz sa opravit nedalo a muselo ist cele do ..... Ziadna poistka :-(