Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 21.04.08  19:38

« Re: Re: *

dik!!
  • « 00 Reagovat !

foto micaello

micaello 21.04.08  19:36

« Re: Re: Re: *

OK, tak snad se ozve a bude souhlasit vice lidi, kteri se pod to podepisou. Se mnou pocitej :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 21.04.08  19:34

kdyby to byl nazor i vice lidi, nez jen nas dvou, tak bychom jim vedet dat mohli
  • « 00 Reagovat !

foto micaello

micaello 21.04.08  19:32

Tak ale tento napad nezni vubec spatne :yes: , jsem pro, aby se dalo vedet redakci :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 21.04.08  19:30

« Re: *

nejakej odbornik, to vis. Dal mi na auto hodnoceni tusimze za osm, tak jsem mu adekvatne ohodnotil jeho Frantika.

Kazdopadne to ukazuje na jeden malej problem v celkovym hodnocni recenzi tady na MACZ. Staci jeden zavistivec a zkazi to celkovou znamku tak, jak vidis.. chtelo by to pro vylouceni takovychto idividualnich pochybeni system hodnoceni znamej treba ze skoku na lyzich.. nejlepsi a nejhorsi znamku skrtnout a ze zbytku udelat prumer. V tomto pripade by se škrtla jeho znamka 3.33 a proti ni by se vypárovala jedna z asi 165ti desitek....
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 21.04.08  19:18

« Re: Fotografie

vsiml jsem si, ale az na tvoje upozorneni. Pekny, dnes jsem zkousel nafotit neco podobnyho. Jinak ti jeste posilam cosi na SZ
  • 00 Reagovat !

foto micaello

micaello 21.04.08  19:14

« *

Koukam, ze te tu nejakej Sitroenaaaak pekne zkasnul, cos mu proved, ze se na tobe tak vyradil? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 21.04.08  19:06

« Re: Takáto *...

zitra jeste ne, ale v tydnu dam do profilu novej obrazek, ted jsem se vratil z foceni :-)

k druhymu odstavecku. Kdyz vidis, ze ti stale roste cislo v kolonce "hodnoceno", tak to znamena, ze ta tva prace porad jeste nekoho zajima. Je to moc prijemnej pocit a nuti te to k dalsi praci. Ostatne, tohle neni prace, tohle je konicek. Spis kuň :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 21.04.08  18:59

« Re: skvela recenze

moc dekuju, ale je tady spousta vybornych recenzi. To, ze spolu takto na dalku "souperime" je moc fajn. Tahle konkurence nas nuti neusnout na vavrinech a posouvat sve autorske počiny vejš!! A vvvvv vo tom je!!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 21.04.08  18:55

« Re: Šoky?

za pochvalu diky a dovolim si s tebou souhlasit. Je to cernej humor, mozna na hrane, ale zase jsem si rikal, ze koho to opravdu zajima, tak se podiva do recenze, jestli tam nahodou neni vysvetlujici komentar.. :-)

doufam jen, ze nekoho tam nahore nedráždím přílis a ze na me takovou nejakou podobnou pohromu nesešle doopravdy!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 21.04.08  18:52

« Re: Re: Šok

to mi pripomnelo jednu starsi prihodu brachy jedne me zname. Mel Ferrari 550 Maranello a dal ho tady v Brne jedne firme na vyčištění. Pan uklizeč mel neodolatelnou touhu se v tom aute svezt, jen tamhle kousek za roh.. vysledek byl ve vsech televizich v Cesku. Cerveny Ferrari namotany na sloupu poulicniho osvetleni, fakt, uplnej rohlik. Ani uz nevim, jestli se ten "odbornik" nepovesil na stejnym miste..
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.04.08  17:35

« Teď

Si mě opravdu vyděsil s tim obrázkem už jsem myslel že si boural >:D .
  • 00 Reagovat !

foto cb

cb 21.04.08  17:21

« Fotografie

Kdyby jsi potřeboval fotografie tak jsi si jistě všimnul jedné v mé recenzi.A mám jich balík,aby byla představa jak to Porsche vypadá zespoda,když je 2m nad zemí.Díky za hodnocení.
  • 00 Reagovat !

foto Enthusiastic-driver

Enthusiastic.driver 21.04.08  17:16

« Takáto *...

to je hrůza toto, bych doporučoval tu hlavní fotku změnit nebo do zítřka bude mít polovina uživatelů ma.cz psychické problémy >:D >:D
    Jinak, musím moc ocenit, jak tato recenze žije, pořád se něco děje, přibývají fotky a hlavně provokující fotky :yes: :yes:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.04.08  17:02

« skvela recenze

Gratuluji ke krasnemu vozu, tva recenze me velice bavila a videa me uplne odrovnala. Mohu rict, ze je to jedna z nejlepsich recenzi, co jsem zde cetl, mozna i uplne nejlepsi. :yes: :yes: :yes: :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 21.04.08  16:54

« Šoky?

Buďme rádi, že se něco děje. Černej humor, taky humor >:-[] >:D Ještě mi napadlo Supermiku, že jsem ještě nestihl pochválit videa. Pěkný, originální, supr :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 21.04.08  16:52

« Re: Re: Šok

Minuly rok som bol u kamarata a mal na dvore krasnu 911 carrea 4. Este mala prevozne znacky. Mal ju tam aby opravil nieco na elektrike. Tak som ho trochu obzeral, a provokoval ho nech to ideme vyskusat. Jeho to tiez lakalo a tak sme ju isli trochu prevetrat. Ziadny extrem, stacilo nam vyskusat bezne jazdne vlastnosti. Ani jeden z nas ju nechcel rozmlatit. Auto malo zjazdene letne gumy a bol este februar. >:D Za dva dni som mu zavolal, ci to auto este ma a ci si tu jazdu nezopakujeme. Zaskocila ma jeho odpoved. V noci mu volal majitel nech to auto privezie do jedneho baru, vraj ho surne potrebuje. Odviezol ho tam a rano cakal kym ho majitel dovezie aby mohol dokoncit svoju robotu. Auta sa uz nedockal. Majitel v noci narazil, vyletel z cesty a auto prevratil na strechu. Uz sa opravit nedalo a muselo ist cele do ..... Ziadna poistka :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 21.04.08  16:47

« Re: Šok^2

nápodobně... stejná barva.. stejný auto... a dominantní fotka na MACZ :-O
  • 00 Reagovat !

foto hruodolf

hruodolf 21.04.08  16:42

« Šok^2

Ahoj, jak jsem viděl tu fotku, tak jsem se musel kouknout, co se vlastně stalo. Naštěstí tobě a autu nic. Při prvním pohledu mě pěkně zamrazilo.
    Měj se a tohle už radši nedělej ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 21.04.08  16:24

« Re: Re: A kurnik,

aj na to treba talent >:D tak asi odniekal stiahnem ten photoshop a poupravujem niektore fotky :yes: :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…