Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Kubyyyk 22.04.08 10:09
« Re: Re: *
Koukám že ten Citroenista asi spadnul z jahody. Koukám že 4matik už mu to taky asi vodpalí tak já jdu taky na věc.
A Miku, kašli na závystivce, máš super káru, super recenzi, super video a seš Supermike. To mluví za vše :yes: >:-[] >:D
P.S: Nápad ohledně bodů podporuje na celé čáře!!! -
"-- skrytý --" 22.04.08 07:38
Dexi, Michale, Majki a ostatní = to je jasná věc ...
Dle mě je Ferrari, Porsche, Lambo a apod. skupina aut který patří na špici a naše obyč auta se jim nevyrovnají, natož nějakej Citroenista ( stka ) ... :no:
Mikiho recenze - jsem od přírody nedůvěřivej, myslel jsem od prvopočátku že je to fake ale povedený ... pak mě přesvědčil fotkama, psaním, příspěvkama a nakonec vídkama ... :yes:
Proto si myslím a jsem plně přesvědčenej, že tohle auto s touto skvělou recenzí tam má být a místo number 1 je jasný!!! ;-) -
s-mike (RSKa) 21.04.08 21:16
« Re: Koukal...
diky, popis obrazku je dole ve fotkach, t.j. bouracka se nastesti netyka me..
kdybys vedel, co vsechno si ja v zivote natacel a natacim :-), ale kdyz o tom tak ted premyslim, tak auta jsou to jediny, co jsem dal zpracovaval a tim padem taky nekdy od natoceni shledl.. :-)
za hodnoceni dik, mej se! -
s-mike (RSKa) 21.04.08 21:12
no, uz jsem leccos slysel.. a nejen od srdcare..
ne ze bych byl uplne v klidu, ale zase na druhou stranu, prece se nenecham rozhodit nejakym zakyslym diletantem. Krome toho, strasne moc lidi se tady k me recenzi postavilo velmi kladne a svymi znamkami vyjadrili svuj nazor, kde ji chteji mit.. Ja jsem jim vdecnej a citim to i kvuli nim jako zavazek se branit a neskladat zbrane!
snad se s tim bude dat neco delat. Hlavne pro priste, aby dalsi recenzenti mohli premyslet, cim svuj profil vylepsi a ne aby si kladli otazku, jestli tim, ze zverejni svy auto nekoho nenas..ou
dekuju vsem za dosavadni podporu!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Sienn 21.04.08 20:34
« Koukal...
...jsem na tvé video, pěkné. :yes: To si auta natáčíš celý život a setříhals to? Já aut teda zas tolik neměl ještě (a né takový jak ty), ale každý si párkrát nafotim abych moh třeba ve stáří zavzpomínat...
Jinak ta bouračka snad není tvoje ne?
10b jsem dal už kdysi, tak se měj >:-[] -
dk.... 21.04.08 19:56
« Re: Re: Re: *
tak s timto napadem vrele souhlasim a myslim ze by to mely byt tri nejhorsi a nejlepsi znamky... to ze 911 turbo neni ani v prvni desitce je k placi a svedci o ceske zavisti... ale uz to tady take bylo, mel ho tady "srdcar sttutgardskych vozu" drive pod prezdivkou "mamrd v turbu" a byla to take 911 turbo a nevydrzel v prvni desitce myslim ani dva tydny...uz tehdy jsem z toho byl v soku a to byl take jeden z vice duvodu proc jsem stahnul moje auto, tak doufam ze ty to zvladnes a nechas ho zde at se vsichni zavistivci klidne po.se.rou... :yes: :yes: :yes:

Jediný "rozumný" vysvětlení by bylo že třeba nechápe jak se boduje a bodoval obráceně,ale nevim nevim.
A nebo je jeho prdítko 1.4 s jednou fotkou asi opravdu lepší... :-!