Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 24.04.08 14:53
« Re: Mikelangelo s Porschem
dik, ale mam 2 veci
jednak nevim, jestli si rozumime. Ja nejsem pro anonymni prispevky do diskuze, kterejch se spravci webu opravnene zbavili.. je to nešvar provazejici vetsinu chatu a ja si s tim jinde uzil dost. Dokonce me chteli zastrelit.. jsem jen pro anonymni hodnoceni. Taky si uvedomuju, ze to neni idealni a ma to stejne kladu i zaporu, tak jako hodnoceni verejny, ktery je ale skoro uplne na nic, protoze rada lidi hodnoti ne podle kvality prace recenzenta, ale aby se jim nakonec nizsi znamky nevratily jako bumerang..
za druhy. Nemyslim, ze by Cupra jen proto, ze neni premiova znacka, nemohla bejt v TopTen. To je prave to kouzlo, ze svou sikovnou prezentaci muzes upoutat tak, ze preskocis nejakyho frajirka, kterej si jeden den koupi Lambo, druhej den ho s dvema holyma vetama a trema fotkama povesi na MACZ a mysli si, ze to takto staci.. tenhle system (bohuzel s nedostatky, jako kazdej) prave odhaluje a selektuje lidi, kteri zustavaji fandy aut, at sedi v cemkoli na ctyrech kolech, od tech, kteri nedostatek entuziasmu nahrazuji prebytkem koni ve svych drahych hrackach na ukazovani.. -
"-- skrytý --" 24.04.08 14:28
« Mikelangelo s Porschem
Miky - abych dokončil poentu - to že tě zařízla je svin.stvo ale vyčkej ...
Já si sem taky můžu dát 8x pick-upů s práce a dodávky a Daewoo Aivu a Vás tady zařezávat a Cupřiště by bylo první v toptenu.
Todle by se mělo změnit, bylo by dobrý aby i tzv. neaktivní nemohli pak s hodnocením hýbat ... k čemu je jí zářez, když tě pak nepíše a třebas nijak své rozhodnutí nevysvětlí ... 8-s
Každej normální člověk uzná že Citroen je jistě lepší než Porsche a nebo sem to otočil??? >:D
Já sem tady před časem navrhoval - aby se mohlo hodnotit jen 1x - mělo by to svý velký výhody, např. by se sem nedávaly recenze alá žádný text a jedna fotka apod., dále pak by recenze byly vypiplané a vyumělkované, né jen polotovary ... :no:
Jsem rád a moc rád, že redakce zakázala ANONYMY i když mě konkrétně nikdo neuškodil ... ale jistým lidem škodily, díky nim jsme ztratily Matea a spol ... což mě osobně docela mrzí :'-(
Dle mě na to kolik je tady aut, tak si vem kolik málo nás je aktivních - tzn. že sem koukneme každý den, či několikrát denně ... je tady kolektiv-parta lidí, kteří to tu vedou a baví se tím a to je velmi důležité ...
Za sebe říkám, že vím, že moje Cupra nepatří na Topten, nevím proč jsem stále v ní a nešlo mi o to, tam být. Zase třeba na druhou stranu lidi chtějí něčím pobavit ( o to se tu snažím ), vždyť sám život je jedno velký fiasko a všude samý křivárny ...
Ale zpět k věci : Navrhni to Danovi XJ Admin, má Jaguara, je s ním řeč a dle mě je naprosto v pohodě a myslím, že když se k tobě připojíme cca 10 - 20lidí tak vyhoví ... ;-) -
"-- skrytý --" 24.04.08 13:34
« Mně zařízli tříkolku ...
A jsem z toho špatnej ... 8-s
Né vážně asi by se s tím něco mělo dělat a né todle. Když budu chtít odstřelit konkurenci, naplácám si sem 8 - 10 aut a Cupra bude pořád první ... ;-\ to ale takhle přece nejde.
Napíšu to Adminovi ... ;-) budu prostě žalovat jako malej MikySuper >:D -
"-- skrytý --" 24.04.08 09:45
« Re: Zaříznutí
Jo já jsem na tom podobně. Poslal jsem jí SZ a nahlásil jsem to redakci s prosbou o odpověď. Nenapadá mě co víc dělat.
Snad kdyby místní diskutující jí také hodnotili podle svého. Uživatelka "Iron fast class", auto Citroen C3. Jenže možná se teď místní uživatelé budou bát následného "postihu" :-). -
s-mike (RSKa) 24.04.08 09:40
« Re: Zaříznutí
hele, ja se budu opakovat. Me to zlobi u myho auta, to je pochopitelny a nebudu se tvarit, ze to tak neni. Ale mam v sobe jednu velmi nepraktickou vlastnost. A tou je neschopnost mlcet, kdyz se obecne děje bezpráví. Prece se tady mlčky nenechame obtezovat nejakym diletantem, kterej se tu ukaze jen na dva dny, pak po pravu zmizi nekde v druhe tisícovce recenzi, ale mezi tim staci zamichat poradim a otravit ty, pro ktery do te doby ucast na MACZ byla zprijemnenim a rozsirenim jejich konicka..?! -
"-- skrytý --" 24.04.08 09:29
« Zaříznutí
Jo souhlasím. Myslím, že velmi užitečná úloha MACZ je v tom, že když někdo vybírá auto, může si tu přečíst spoustu užitečných recenzí. Ne od redaktorů, kteří s tím jezdí dva dny, ale od lidí co v tom jezdí několk let.
Nicméně, ohodnotil (podle svého uvážení) jsem citroňačce její Beatrix a hned jsem to dostal zpátky i s úrokama >:D . Ale co, na světe jsou horší věci, ale u tohohle Porscháka to zamrzí ;-\ .