Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 24.04.08  15:53

« Je to proklatě velkej motor

asi Porsche, ze Škody 12O to nebude. Jediné co rozeznám dobře, stejně jako assasin jsou svody a kola. Asi foceno rybím okem.
  • « 00 Reagovat !

foto cb

cb 24.04.08  15:47

« Re: Ja myslim ze je to Smart

Toje správný postřeh,protože tuto pohonnou jednotku se chystám jako alternativu do něj vměstnat a mám ji v recenzi. :-),ale to mám 997
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 24.04.08  15:45

« Re: kvíz

zitra pridam originalni fotku, uvidis :-!

sákra, zatim nikdo netipoval, ze je to neco jinyho zespodu.......
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 24.04.08  15:43

« Re: kvíz

Podle mě je to vykuchaná hlava vetřelce... >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.04.08  15:42

« kvíz

je to 911 zespodu???? rozeznávám svodový trubky flat six a kola,ramena zavěšení
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 24.04.08  14:53

« Re: Mikelangelo s Porschem

dik, ale mam 2 veci

jednak nevim, jestli si rozumime. Ja nejsem pro anonymni prispevky do diskuze, kterejch se spravci webu opravnene zbavili.. je to nešvar provazejici vetsinu chatu a ja si s tim jinde uzil dost. Dokonce me chteli zastrelit.. jsem jen pro anonymni hodnoceni. Taky si uvedomuju, ze to neni idealni a ma to stejne kladu i zaporu, tak jako hodnoceni verejny, ktery je ale skoro uplne na nic, protoze rada lidi hodnoti ne podle kvality prace recenzenta, ale aby se jim nakonec nizsi znamky nevratily jako bumerang..

za druhy. Nemyslim, ze by Cupra jen proto, ze neni premiova znacka, nemohla bejt v TopTen. To je prave to kouzlo, ze svou sikovnou prezentaci muzes upoutat tak, ze preskocis nejakyho frajirka, kterej si jeden den koupi Lambo, druhej den ho s dvema holyma vetama a trema fotkama povesi na MACZ a mysli si, ze to takto staci.. tenhle system (bohuzel s nedostatky, jako kazdej) prave odhaluje a selektuje lidi, kteri zustavaji fandy aut, at sedi v cemkoli na ctyrech kolech, od tech, kteri nedostatek entuziasmu nahrazuji prebytkem koni ve svych drahych hrackach na ukazovani..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.04.08  14:39

To ti zahraju třeba o půlnoci na housle který sem nechal včéra v taxíku ... >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

Dadánek (AlkoholixXx) 24.04.08  14:38

já myslím že sunshine reggae každý zná... Ty to neznáš?? To se zlobím moc moc!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.04.08  14:36

Ty voe Dady, mám rozbitý repráky, musím si koupit nový ... tak si tu hudbu jen představím a max mohu odezírat zpívajícícmu ze rtů ... >:D
  • « 00 Reagovat !

Dadánek (AlkoholixXx) 24.04.08  14:34

Pěkně napsané...jako vždy.

A ještě doporučuji při čtení pustit tento song. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.04.08  14:28

« Mikelangelo s Porschem

Miky - abych dokončil poentu - to že tě zařízla je svin.stvo ale vyčkej ...

Já si sem taky můžu dát 8x pick-upů s práce a dodávky a Daewoo Aivu a Vás tady zařezávat a Cupřiště by bylo první v toptenu.

Todle by se mělo změnit, bylo by dobrý aby i tzv. neaktivní nemohli pak s hodnocením hýbat ... k čemu je jí zářez, když tě pak nepíše a třebas nijak své rozhodnutí nevysvětlí ... 8-s

Každej normální člověk uzná že Citroen je jistě lepší než Porsche a nebo sem to otočil??? >:D

Já sem tady před časem navrhoval - aby se mohlo hodnotit jen 1x - mělo by to svý velký výhody, např. by se sem nedávaly recenze alá žádný text a jedna fotka apod., dále pak by recenze byly vypiplané a vyumělkované, né jen polotovary ... :no:

Jsem rád a moc rád, že redakce zakázala ANONYMY i když mě konkrétně nikdo neuškodil ... ale jistým lidem škodily, díky nim jsme ztratily Matea a spol ... což mě osobně docela mrzí :'-(

Dle mě na to kolik je tady aut, tak si vem kolik málo nás je aktivních - tzn. že sem koukneme každý den, či několikrát denně ... je tady kolektiv-parta lidí, kteří to tu vedou a baví se tím a to je velmi důležité ...

Za sebe říkám, že vím, že moje Cupra nepatří na Topten, nevím proč jsem stále v ní a nešlo mi o to, tam být. Zase třeba na druhou stranu lidi chtějí něčím pobavit ( o to se tu snažím ), vždyť sám život je jedno velký fiasko a všude samý křivárny ...

Ale zpět k věci : Navrhni to Danovi XJ Admin, má Jaguara, je s ním řeč a dle mě je naprosto v pohodě a myslím, že když se k tobě připojíme cca 10 - 20lidí tak vyhoví ... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 24.04.08  13:41

« Re: Ja myslim ze je to Smart

je to podvozek turba ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.04.08  13:34

« Mně zařízli tříkolku ...

A jsem z toho špatnej ... 8-s

Né vážně asi by se s tím něco mělo dělat a né todle. Když budu chtít odstřelit konkurenci, naplácám si sem 8 - 10 aut a Cupra bude pořád první ... ;-\ to ale takhle přece nejde.

Napíšu to Adminovi ... ;-) budu prostě žalovat jako malej MikySuper >:D
  • 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 24.04.08  12:40

« Ja myslim ze je to Smart

Soudim tak podle specifickeho uchyceni zadni napravy >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 24.04.08  09:52

« Re: Zaříznutí

Stujme si za svym nazorem. Ostatnim bych nechal jejich volbu.. ostatne, ja je chapu. Ten Citroen uz je beztak skoro u dna a nizkymi znamkami by riskovali to, co postihlo nas..

to se musi vyresit jinde a jinak!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.04.08  09:45

Jo já jsem na tom podobně. Poslal jsem jí SZ a nahlásil jsem to redakci s prosbou o odpověď. Nenapadá mě co víc dělat.

Snad kdyby místní diskutující jí také hodnotili podle svého. Uživatelka "Iron fast class", auto Citroen C3. Jenže možná se teď místní uživatelé budou bát následného "postihu" :-).
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 24.04.08  09:40

hele, ja se budu opakovat. Me to zlobi u myho auta, to je pochopitelny a nebudu se tvarit, ze to tak neni. Ale mam v sobe jednu velmi nepraktickou vlastnost. A tou je neschopnost mlcet, kdyz se obecne děje bezpráví. Prece se tady mlčky nenechame obtezovat nejakym diletantem, kterej se tu ukaze jen na dva dny, pak po pravu zmizi nekde v druhe tisícovce recenzi, ale mezi tim staci zamichat poradim a otravit ty, pro ktery do te doby ucast na MACZ byla zprijemnenim a rozsirenim jejich konicka..?!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.04.08  09:29

« Zaříznutí

Jo souhlasím. Myslím, že velmi užitečná úloha MACZ je v tom, že když někdo vybírá auto, může si tu přečíst spoustu užitečných recenzí. Ne od redaktorů, kteří s tím jezdí dva dny, ale od lidí co v tom jezdí několk let.

Nicméně, ohodnotil (podle svého uvážení) jsem citroňačce její Beatrix a hned jsem to dostal zpátky i s úrokama >:D . Ale co, na světe jsou horší věci, ale u tohohle Porscháka to zamrzí ;-\ .
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 24.04.08  09:10

« Re: Re: *

jeee, vidis. V tom zapalu a zaplave myslenek, jak zlepsit hodnoceni na MACZ jsem zapomnel, ze jsem chtel potvrdit tva slova o hrejivym pocitu, kdyz nekomu (treba i ne prvoplánově) pomuzu a on to oceni..

takhle jsem az druhej za Majkim..... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto micaello

micaello 24.04.08  08:57

« Re: Re: *

A to cloveka nejvic potesi, vid? Kdyz se nekdo ozve s prosbou o radu a pomoc. A pak stastne nakoupi a podekuje a pta se dal...tohle fakt proste cloveka potesi...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…