Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 26.04.08  16:23

« Sraz

cau hele nechtel by jses zucastnit srazu?vice se dozvis v diskuzi u focusmana.ma Focus combi ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Richie11

Richie11 26.04.08  16:11

« Re: V Ostravě....

tak jo, počkám si :-! a jezdíš taky v rukavičkách? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 26.04.08  15:48

« Re: No. 1

Dik! Vypada to, ze nekteri hodnotitele sli(y) do sebe, byli(y) mene jesitni, a vzali(y) si nase argumenty k srdci. Ale i to je nutno ocenit! To neumi kazdej!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 26.04.08  15:45

« Re: V Ostravě....

těžká váha z Bavorska prijde brzy. Jenze na MACZ je uz laťka tak vysoko, ze se svymi starymi fotkami bych se ohřál na výsluní max. prvni dva dny mezi nováčky.. a to si to auto, doufam, nazaslouzí. Takze se ceka na to spravne svetlo na foceni!! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.04.08  15:39

« No. 1

Gratuluju k zaslouženému prvnímu místu. Jak jste toho docílili? Nešmejdil jsem v diskuzi do posledního detailu, ale co jsem takhle namátkou četl, tak jsem se to nedočetl ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Richie11

Richie11 26.04.08  15:15

« V Ostravě....

jezdí taky Turbo a červené, a ten frajer co to má si jízdu vyslovně užívá, včera jsem ho viděl, a řídil v rukavičkách Sparco >:D :yes: a jiank to más za 10 :yes: :yes: gratuluji, ke všem autům. + ten bawor by tu mohl mít taky recenzi! ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 26.04.08  14:59

« Re: Souhlas se změnou hodnocení.

vsak uvidime. Kdyz se k tomu vyjadri vic lidi, je sance, z neco vymyslime :-) v anglictine se tomu rika brainstorming, neco jako víření mozků :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.04.08  14:52

Jasně chápu. Každopádně je dobrý, že si o tom začal jednat. To značí, že bude určitě následovat nějaká změna hodnocení.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 26.04.08  14:46

« Re: První

panove, dekuju za gratulaci. K me uplne spokojenosti jeste chybi náprava hodnoceni aut pánů Georga, Leilla a Cajsi. A pak zas bude krásně na MACZ!!!! :-) ;-) :-| :-) ;-) :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 26.04.08  14:43

Ten muj navrh mozna vypada rozumne, ale celkem velmi pekne mi ho zase rozebral v debate Poustnik na tomto chatu. Je to holt tak, ze at nastavime jakykoli sytem hodnoceni, tak bude mit vzdycky svoje klady a naproti tomu prakticky ve stejnym mnozstvi zase zapory..

psal jsem si s p. Zezulkou a redakci, a ani nikdo z nich z toho neni moudrej. Asi se nejak budeme muset vetsinove domluvit na nekterym srazu
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 26.04.08  14:38

« Re: kraasa

tak to mas krasnou a kreativni praci. Navic myslim, ze i dobre honorovanou, takze tvuj postup v poctu koni pod kapotou by mel byt skoro jisty, ne?

Burza me taky fascinuje. Teda, presneji, v obdobi, kdy roste. Uz si ani nepamatuju, kdy to bylo naposledy.. :-)

a o dolaru ani nemluvim. Kdybych se k nemu vyjadril, tak by ze me administrator asi zesedivel a na moje vyrazy by mu nestacily hvezdicky..

s nemovitostmi mas pravdu, bliz bez komentare, to je fakt na jiny forum
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.04.08  11:48

« Re: První

Gratulace k prvnímu místu. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 26.04.08  11:27

« První

Znovu a zaslouženě :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto hruodolf

hruodolf 26.04.08  11:21

Souhlas :yes:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.04.08  11:16

« Souhlas se změnou hodnocení.

Počítejte i s mojí podporou. Je to někdy až překvapující jak zareaguje člověk při kritice na jeho vůz a dokáže si svůj hněv vybít na třetí osobě (myslím přímo hodnocení 3 osoby). Psal jsem Adminovi jednu z možností, která by eliminovala vkládání super krátkých bezvýznamných recenzí. Jedno z možností by bylo pro vložení recenze, dát limit vypsat minimálně určitý počet znaků. Pak by se zamezilo vkládání superkrátkých recenzí a vstup popř. potencionálních škůdců. Protože když to vezmu z logického hlediska, tak o každém vozidle jde napsat spousta informací, poznatků, zkušeností a nezáleží na tom jestli to je Porsche 911 nebo Škoda Favorit. Záleží na tom jak to předloží renzent ostatním a ti ho za jeho snahu ohodnotí. Proto by se měl asi zkusit tvůj navrhovaný způsob hodnocení. Tohle si myslím já.
  • « 00 Reagovat !

foto pe3k

pe3k 25.04.08  22:24

heh no ja som si az teraz vsimol to "spravne" meno:)) ja stale vravim ze ak sa chce tak sa da toho vela.. ja som relativne mlady no design robim uz par rokov a popri otcovi sa venujem vizualizaciam budov a tak.. takze uz aj mam vlastne auto.. ale to je na inu debatu a nie k tvojmu krasnemu autu.. len este - burza ma vzdy fascinovala je to proste krasa ako to funguje az na ten dolar co teraz pada na dno... na druhu stranu nakupujem na ebay ako nikdy:)))) takze treba nechat burzu a robit s nehnutelnostami :))) ale vravim to je na inu debatu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 24.04.08  19:20

dekuji za komplimenty. Myslim, ze video a fotky takto posklada temer kdokoli, ale chce to trpelivost, napady a moooře casu. Tim ti zaroven odpovim na to, co delam. Sem-tam kliknu mysi a tim padem sem-tam na burze neco koupim anebo prodam. Ma to tu vyhodu, ze mezi temi kliknutimi mam celkem dost casu na sve konicky, napr. upravu fotek a videa, tykajicich se (vetsinou) aut. No, a pak to ma nevyhodu, ze s ohledem na soucasny vyvoj ve svete a taky proto, ze se soustredim na neco jinyho, pak prodelavam celkem dost penez. Coz mi radost nedela, neb jsem se chtel ted na jare obšťastnit a rozsirit si vozovej park.. :-(

koukal jsem se, ze mas spravny jmeno :-) .. a spravnej vek (ten ti zavidim zas ja).. Takze Michale, mas vsechno pred sebou, a pokud budes dostatecne chtit, takovyhle auto si jednou poridis levou zadni. To preju ja tobe
  • 00 Reagovat !

foto pe3k

pe3k 24.04.08  18:52

« kraasa

Upne skvele auto a musim uznat ze aj tato recenzia, fotky a to video je tiez skvele az prichadzam k otazke indiskretnej ze co robis v sukromi? pretoze take viedo neposklada ktokolvek a ani tie fotky nie su zle :)) proste skvele a neostava mi nic len chvala a ticha zavist... ale taka zdrava ze ti to auto prajem ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 24.04.08  15:58

« Re: Je to proklatě velkej motor

jak řikám...je to vetřelec
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 24.04.08  15:56

« Re: Je to proklatě velkej motor

depááák rybí očičko, to byly šikovny Mikovy ručičky. Teda, v kooperaci s Photoshopem.. Inu, jaro je tu!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…