Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 26.04.08 15:45
« Re: V Ostravě....
těžká váha z Bavorska prijde brzy. Jenze na MACZ je uz laťka tak vysoko, ze se svymi starymi fotkami bych se ohřál na výsluní max. prvni dva dny mezi nováčky.. a to si to auto, doufam, nazaslouzí. Takze se ceka na to spravne svetlo na foceni!! >:D -
s-mike (RSKa) 26.04.08 14:43
« Re: Souhlas se změnou hodnocení.
Ten muj navrh mozna vypada rozumne, ale celkem velmi pekne mi ho zase rozebral v debate Poustnik na tomto chatu. Je to holt tak, ze at nastavime jakykoli sytem hodnoceni, tak bude mit vzdycky svoje klady a naproti tomu prakticky ve stejnym mnozstvi zase zapory..
psal jsem si s p. Zezulkou a redakci, a ani nikdo z nich z toho neni moudrej. Asi se nejak budeme muset vetsinove domluvit na nekterym srazu -
s-mike (RSKa) 26.04.08 14:38
« Re: kraasa
tak to mas krasnou a kreativni praci. Navic myslim, ze i dobre honorovanou, takze tvuj postup v poctu koni pod kapotou by mel byt skoro jisty, ne?
Burza me taky fascinuje. Teda, presneji, v obdobi, kdy roste. Uz si ani nepamatuju, kdy to bylo naposledy.. :-)
a o dolaru ani nemluvim. Kdybych se k nemu vyjadril, tak by ze me administrator asi zesedivel a na moje vyrazy by mu nestacily hvezdicky..
s nemovitostmi mas pravdu, bliz bez komentare, to je fakt na jiny forum -
"-- skrytý --" 26.04.08 11:16
« Souhlas se změnou hodnocení.
Počítejte i s mojí podporou. Je to někdy až překvapující jak zareaguje člověk při kritice na jeho vůz a dokáže si svůj hněv vybít na třetí osobě (myslím přímo hodnocení 3 osoby). Psal jsem Adminovi jednu z možností, která by eliminovala vkládání super krátkých bezvýznamných recenzí. Jedno z možností by bylo pro vložení recenze, dát limit vypsat minimálně určitý počet znaků. Pak by se zamezilo vkládání superkrátkých recenzí a vstup popř. potencionálních škůdců. Protože když to vezmu z logického hlediska, tak o každém vozidle jde napsat spousta informací, poznatků, zkušeností a nezáleží na tom jestli to je Porsche 911 nebo Škoda Favorit. Záleží na tom jak to předloží renzent ostatním a ti ho za jeho snahu ohodnotí. Proto by se měl asi zkusit tvůj navrhovaný způsob hodnocení. Tohle si myslím já. -
pe3k 25.04.08 22:24
heh no ja som si az teraz vsimol to "spravne" meno:)) ja stale vravim ze ak sa chce tak sa da toho vela.. ja som relativne mlady no design robim uz par rokov a popri otcovi sa venujem vizualizaciam budov a tak.. takze uz aj mam vlastne auto.. ale to je na inu debatu a nie k tvojmu krasnemu autu.. len este - burza ma vzdy fascinovala je to proste krasa ako to funguje az na ten dolar co teraz pada na dno... na druhu stranu nakupujem na ebay ako nikdy:)))) takze treba nechat burzu a robit s nehnutelnostami :))) ale vravim to je na inu debatu :-) -
s-mike (RSKa) 24.04.08 19:20
dekuji za komplimenty. Myslim, ze video a fotky takto posklada temer kdokoli, ale chce to trpelivost, napady a moooře casu. Tim ti zaroven odpovim na to, co delam. Sem-tam kliknu mysi a tim padem sem-tam na burze neco koupim anebo prodam. Ma to tu vyhodu, ze mezi temi kliknutimi mam celkem dost casu na sve konicky, napr. upravu fotek a videa, tykajicich se (vetsinou) aut. No, a pak to ma nevyhodu, ze s ohledem na soucasny vyvoj ve svete a taky proto, ze se soustredim na neco jinyho, pak prodelavam celkem dost penez. Coz mi radost nedela, neb jsem se chtel ted na jare obšťastnit a rozsirit si vozovej park.. :-(
koukal jsem se, ze mas spravny jmeno :-) .. a spravnej vek (ten ti zavidim zas ja).. Takze Michale, mas vsechno pred sebou, a pokud budes dostatecne chtit, takovyhle auto si jednou poridis levou zadni. To preju ja tobe -
pe3k 24.04.08 18:52
« kraasa
Upne skvele auto a musim uznat ze aj tato recenzia, fotky a to video je tiez skvele az prichadzam k otazke indiskretnej ze co robis v sukromi? pretoze take viedo neposklada ktokolvek a ani tie fotky nie su zle :)) proste skvele a neostava mi nic len chvala a ticha zavist... ale taka zdrava ze ti to auto prajem ;)))