Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
"-- skrytý --" 26.04.08 21:13
« Re: No. 1
Ne jo? No moje rozklepaná ruka někdy udělá z Cougara spíš takový šedý zákal. No a sraz by to chtělo, jsem četl nějaký na Ostravsku, což je pro mě téměř nemožné, takže spíš nějaký kompromis mezi Aší a Hrozenkovem. Uvidíme jak dopadne oficiální... -
s-mike (RSKa) 26.04.08 21:06
« Re: No. 1
chtel jsem pokracovat v alegoriich na tema tvoji sestrenky, ale radsi to utnu. Upgrade bych musel stahovat a kam bychom se pri tom stahovani dostali pak.. :-) Proste ji vem na nejblizsi sraz a hotovo ;-)
i ja se tvy obrazky tesim. Mezi nama, u zadne ze svych fotek jsem stativ nepotreboval :-! -
s-mike (RSKa) 26.04.08 20:46
« Re: No. 1
naistalujes si Photoshop.. Koukam na fotky u tvyho auta a musim uznat, ze ty mas zase luxusni sestrenku :-) akorat me nenapada, co si tim padem mam naistalovat ja..
za uznani samozrejme dekuju. Me to pripada nejaky furt stejny, tak si lamu hlavu, cim dal zaujmout. Mam teda pripravenu celou dalsi serii focenou tento patek (min. 10 fotek, ktery jsem vybral z celkovych 50ti), kdy pocasi totalne nevyslo. Ale jestli se to bude libit, kdovi.. -
s-mike (RSKa) 26.04.08 19:59
« Re: No. 1
koukal jsem se na tvuj pripad (detaily jsem nasel na chatu administratora). A kdybych byl tim "ombudsmanem" asi bych zasahl. V situaci, kdy tu mame inflaci desitek, staci pro vyjadreni meho bytostneho odporu k nejakemu autu osmicka. Niz uz je to nefer a ovlivnuje to celkove hodnoceni. Moc bych se ale primlouval za to, aby v techto pripadech bytostneho odporu, t.j. v tech, o kterych mluvi na svem chatu administrator, si znamkujici spis rekl: "to auto mi nestoji za to vubec hodnotit". A bylo by to.
Zkus to resit pres soukr. zpravy. At ti znamkujici vysvetli konkretne, co se mu nelibi.. Ale to uz jsi asi zkousel, ze? -
Novic (Porsche team/GT-R team) 26.04.08 16:45
« Re: Sraz
blbe jsi to pochopil muzes prijet cim kolik to neni focus sraz jen ze u focusmana v diskuzi jsou podrobnosti o srazu a aby jsi lepe focusmana nasel tak jsem napsal ze Focusman ma Ford Focus tady na ma.cz ze u neho jsou ty pordobnosti v diskuzi -
s-mike (RSKa) 26.04.08 16:42
« Re: Sraz
to bych musel pumpnout šváru, ten Focusa ma. Tusim nejakou 1.6 TDi, jestli neco takovyho existuje. Mne osobne samozrejme nejvic oslovuje STečko, pokud mozno oranzovy nebo oranzovy :-)
ja jsem hroznaj pecival, udelejte sraz v Brne nebo okoli. Kdyz ne ted s Fordem, tak pozdeji, s jakoukoli znackou!