Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
"-- skrytý --" 28.04.08 14:45
« Re: Schodi do nebe ...
Plosím tě Miki, fon náš stalej blbne a blbne - no, mislí to s lydma dobše, abi se nadlábly a neměli chlad ale pšedstav si oni mu ani nezaplatili, všecko snědli a natoš náký splopitný - nedostal nic, vůbec nyc.
No on sná Jirku Paloubků - znají se s Restaurací a jídelen, no a kdiš Paloubek plolazil v polytyce a má mladou kost, tak táta se po něm opyčí ... je to opičák, no ... ;-) -
s-mike (RSKa) 28.04.08 14:39
« Re: Schodi do nebe ...
tak tenhle koment me nenapadl, milej Frpíčku. Puvodne jsem totiz planoval připsat "schody do nebe", "po schodech do řidičské nirvány", "dál cesta vzhuru nevede" atd., ale vsechno se mi to zdalo bejt moc neskromny a malo pokorny..
hele kluku, co ten tvuj tatka blbne s tim jidlem? To je jak topten Restauraci a Jidelen.. :-) Ze bych se taky pripojil? Ja jsem v domacnosti nadsenej kuchar a vsechny svoje vytvory si taky fotim! No to by nam v redakci asi dali!! :-) -
s-mike (RSKa) 27.04.08 22:14
« Re: Pane
to vis, ze ja nejsem ten, kterej by ti volbu 996 Turbo pred M5 vymlouval.. :-)
to je skoda, ze ti kluci, kdyz uz maji takovou supr karu, si nedaji trochu vic prace s recenzi a fotkama. Zrovna tohle auto by si to fakt zaslouzilo. Videl jsem pred rokem test na TopGearu a i samotnej Jeremy Clarkson chvalou nesetril (coz pri jeho vztahu k nemeckym autum uz je co rict!) Takze, neco na te M5 bude.. -
s-mike (RSKa) 27.04.08 06:32
« Re: Tak jsi tam
dik. Musim rict, ze mam radost. Z toho umisteni samozrejme taky, ale hlavne proto, ze jsem si mohl zas zmenit nazor. Rikal jsem si, ze kdyz uz se nedomluvime my, kteri jsme sprizneni nasim konickem, tak se nemuzu divit te "blbe nalade" ve spolecnosti.. Ted uz je to zase tak, ze kdyz me to venku nebavi, muzu se s radosti vratit do toho prijemnejsi okoli, ktery je na MACZ. :-)
ale abych nezapomnel. Nekteri dalsi, se kterymi jsem o jejich podobnych problemech mluvil, tuto radost jeste nesdileji a cekaji na napravu jejich situace. Takze vyresenim jednoho myho problemu rozhodne neopoustejme diskuzi o navrzich na vylepseni hodnoceni!