Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 01.05.08  12:44

« Re: Airliners.net

brzy jeste dolozim pravost te letusky.. nebo mě položí dravost te letusky..? Uvidime. Ale je videt, ze je tu prvni maj, lasky cas :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Hawke

Hawke 01.05.08  12:37

Aa, koukám miku, že si ho sem nakonec dal. ;-) A dokonce doložil pravost. :-) Přeji mnoho šťastných letových hodin a hodin s letuškou. ;-)

To Mateo: Je to muzeum u města Sinsheim, hned vedle dálnice na Paříž. A mají tam jak Tu-144 tak Concord. Je to krásný porovnání těhle dvou úžasných strojů. Jinak návštěvu tohoto muzea vřele doporučuji. Mají tam nejen krásnou sbírku letadel, ale i aut a vůbec techniky všeho druhu. Jinak, kam přesně se jezdíš koukat na Ruzyň? Nikdy jsem nenašel žádný pěkný místo, odkud by bylo na runway dobře vidět.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 01.05.08  11:36

srandovni je, ze dodnes byly ty Concordy bezkonkurencni. Zato kdyz porovnas auta te doby s dnesnimi, tak je to usmevny srovnani..

souhlasim, je to moc velka skoda. Ale myslim, ze ta havarie byla zastupnej duvod. Ze by si vybrali i jakejkoli jinej pro ukonceni provozu pro hlucnost, nehospodarnost a malou rentabilitu.

Ale to by prece melo bejt, ze sem tam neco na svete je jen pro krasu a fascinaci a ne pro zisk. Ach jo!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 01.05.08  11:31

koukl jsem na to a prave jsem se asi pos***

to je sila!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 01.05.08  11:29

« Re: To

pokud jde o tu letusku, ona to nebyla az tak vyrobni vada, jako spis zavada pri vyrobe, s letuskou.. >:-[]

a opravdu to muzou odstranit jen technici z ústředí, protoze jde o zavadu ústředí.. nejkvalifikovanejsi technici jsou prej ze Slovenska, tusim z okolí Čiernej pod Bruchom..
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 01.05.08  11:25

Taky me fascinujou létající stroje :-)

proto bych se chtel jednou podívat na pláž ST.Martin......To bych se asi pos*** >:D

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 01.05.08  11:23

« Re: To

Jakou hvězdičku, Horways??? Jak je teď definitivně v Anglii a Francii vyřadili z provozu, dali se pořídit za dobrý peníz...Že jednoho Konkorďáka kupuje někdo z Brna, nedávno proběhlo odborným tiskem....Ale ten problém se zaseklou letuškou bude nějaká výrobní vada, prý se to stává častěji.... ;-\ Mám náhodou známého nočního vrátného Kunu v Kunovicích a ten mi volal, že se jí snažili vyprostit celou noc, bylo to nějaké divoké, prý museli poslat pro pizzu a šampaňské, ale závada stále neodstraněna... 8-s Možná budou muset poslat pro techniky z ústředí....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.05.08  11:22

« Airliners.net

Také chodím na Airliners.net, strašně mě létající stroje fascinují a ty fotografie, co tam vidím, jsou vskutku nádherné...... :-)

Nevím, jaká je situace v Brně, ale v Praze je letiště Ruzyně doslova ideální, je to nádherný svět létajících strojů. Hodně často jezdím přímo "k plotu" a dívám se na ty stroje jak přístávají nebo odlétají....nejlepší je, že se dá dostat tak nějak 100 metrů k hlavní runwayi, takže pohledy jsou fantastické.

Co se týče Concordů, tak jeden jsem viděl na letadlové lodi v New Yorku (já nějakou dobu žil v USA), nedávno jsem viděl jeden v Německu cestou do Paříže, nevím přesně kde to bylo, ale bylo to doslova 100 metrů kousek od dálnice a stál tam Concorde....nebo Tupolev TU-144....v tý rychlosti jsem se příliš nekoukal po stranách...ale spíše ten Concord.

Škoda, že kvůli takové nešťastné náhodě odvolali tyhle stroje... ;-\
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.05.08  11:00

« To

Si děláš * ne s tim letadlem ? ;-\ :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 01.05.08  10:42

« Re: Ten Concorde bude vážně jeho.......

zeptám se.. ale ja ho z muzea nemám, mne ho nechal jeden ropnej švejk..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.05.08  10:27

jsi byl v muzeu jo? Ted si nepamatuji to město , kde to je?
    Jinak dobrá práce :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 01.05.08  09:14

ale to neni fake, fakt ne. Mam fotky kokpitu a techničáku. Akorat tento tejden to éro nikomu ukazat nemuzu. Šprajcla se mi v pilotni kabine letuška kramflekama do přístrojový desky, ani nevim jak.. Tak jsem to dal do servisu, do Kunovic..

a politika? To ne, tam se kolegum fuckerum plest nebudu.. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Hanss-MoDo-Team-

Hanss (MoDo Team) 01.05.08  09:04

« Ten Concorde bude vážně jeho.......

>:D >:D Miku, ty seš "král fakerů" >:D >:D
    Dobrá práce, neděláš taky trochu do politiky?!? :-) :-) Zdravim :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 30.04.08  10:52

« Re: Praktičnost

Jj,tohle auto si asi člověk nekupuje na vožení pytlovaného cementu na stavbu. Myslím že vzhledem ke své třídě praktické je-to jest dokáže vykouzlit úsměv na tváři a postarat se o spoustu zábavy. Já bych zde neviděl slovo praktičnost jen jako součást českého ´kombíkářství´. Taky záleží na člověku. Mé BMW je v podstatě zcela k ničemu. Závodit se v tom nedá, lednici v tom nepřevezeš, ale tak já jezdím převážně sám, brzda provozu nejsem a v nejhoršim se 4 lidi a nákup pohodlně svezou.....Takže pro mě praktické až až.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 30.04.08  10:30

« Re: Praktičnost

myslim, ze hlavni problem je v obecnosti dotaznikoveho formulare. Nektere polozky jsou obtizne vyplnitelne (t.j. vyplnitelne tak, aby nesnizovaly celkovou spokojenost majitele) pro SUV, ty druhe zase pro auta sportovniho charakteru. Takze dotaz na "prakticnost" Porsche je podle me dotaz, ktery vubec byt polozen nemel. Ale pokud na nej musim odpovedet (a opakuji, ze pro celkovou maximalni spokojenost mu nechci snizovat ohodnoceni), pak davam ne nejvyssi (to by zavanelo ironii), ale jakoukoli dalsi vysokou znamku. I proto, ze zrovna Porsche je ve svem segmentu opravdu velmi prakticke v porovnani s konkurenty. Ale jiste s Vami budu souhlasit, ze uz jen "blbej" nakup z Makra se do nej nevejde. Ostatne, vetsina z nas ma pro tento pripad v garazi jeste dalsi, z tohoto pohledu praktictejsi, auto..
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.04.08  10:11

« Praktičnost

Jen bych se šťastného majitele tohoto vozu chtěl zeptat jak prakticky využívá svůj vůz, když mu dal známku praktičnosti za 9 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.08  18:08

« Re: Pane

seš můj člověk..asi tátovi navrhnu ať z naší 528i uděla M528i >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.08  17:22

« Re: Pane

jj Jeremy ji dost chválil v top gear,a v te recenzi ji krasně vytáčel a motor zněl,to byla perla,ted tahle epizoda byla v repríze na bbc prime api před měsícem v1 ráno a to bylo paradní,pustil jsem volume na plno a myslel jsem si že ta M5 jezdí u mě v pokoji,fakt paradní auto,i když jo E39 mam radši
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.04.08  14:55

« Re: Schodi do nebe ...

pockeeej, zrovna s nim handluju známečky za kostičky..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.08  14:51

« Re: Schodi do nebe ...

Miki - můj syn je pablb, celej já, takže předpokládám že ti nic chytrého nenapíše ... >:D

Nezlob se jestli tě otravoval, je to hroznej vlez.dopr.delka - no zkrátka celej táta ... ;-) :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…