Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Poustnik 01.05.08 17:56
« Re: Concorde
Smarte, ty jsi tak věrný své pozici technika, až to bolí!!!! :-) Ty opravdu nemáš rád fantazi a srandu? Nebo to jen tak přísně odděluješ? Neboj se, supermike to už vysvětlil, že je to reakce na finglovo fake a frpeovatění jeho recenzi nehrozí....ale nějaké zpestření, zvlášť v top ten není nikdy na škodu, však to je nuda, když top ten někdy na týden zkamení a vůbec nic se neděje. -
s-mike (RSKa) 01.05.08 17:51
do provozu 1969, jedina havarie se smrtelnymi nasledky 2000, 2003 vyrazen z provozu Air France i British Airways. Skoda. Letenka byla za 8000 dolaru. Se soucasnym kurzem koruny uz se to zacalo blizit realnymu uvazovani o splneni si celozivotniho snu.. -
s-mike (RSKa) 01.05.08 17:41
concord je prece dustojnej. Krome toho ten napad vyplynul z debaty na Finglove profilu, nez ho administrator smazal.. psal jsem tam, ze lepeni listecku se signaturou MACZ neresi otazku pravosti recenze, ze bych takto bez problemu zlegalizoval i Concorde..
nemusis se bat, lepeni listecku s MACZ na pejsky, tanky, bagry, deticky a manzelky na mym profilu nehrozi! :-)
a jeste neco, je to maly zpestreni. Ja uz nevim, jak to auto jeste vyfotit, abych recenzi nejak obnovil a pritom nenudil. I kdyz, mam pro ten dalsi tyden pripraveny novy fotky. Jsou udelany alespon za jinyho, nez slunecnyho pocasi.. -
"-- skrytý --" 01.05.08 15:25
« Re: peknej concorde
nemyslels nahodou kopulotovani ;-) ?jen se obavam ze ten cooperpilot by poznat byl,s pilotovanim mam jen minimalni zkusenosti,tak aby to nedopadlo blbe i bez lamely >:-[] kazdopadne to bude asi jednoznacnej topspeed srazu.Ale chapu,ja mit turbo tak bych taky touzil po necem s poradnym zatahu. -
Hawke 01.05.08 13:04
« Re: Airliners.net
>:D To mě dostalo...
Tak to mě napadá už jedině Bell X-15. Ale to se vyplatí jen na delší vzdálenosti. Je potřeba se nechat nahoru vynýst pod B-52. Ale pak je to hukot. Neni to sice žádný luxusní GT, výbava je trochu spartánská, ale poměr výkon na hmotnost je zaručeně bezkonkurenční.

Docela by me statisticky zajimalo, kolik mladejch kluku na tomto foru vi, kdo to byl Micurin, Stachan, Korcagin, Cuk a Gek a dalsi mi oblibenci z bolsevickych skolnich škamen..