Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.05.08  00:29

« Re: Porsche

No problém je v tom , že taky to auto bude někdy třeba řídit i manželka (Ohledně strachu z rychlosti apod nezná meze >:D ) a tak bych se o ní , kdyby sedla do Cayenna GTS dost bál. Sice řídit umí dobře, ale chybí ji zábrany >:D a tak zvolím na 90% variantu 1. s tím , že já budu jezdit ve ,,sportáku'' a manželka v X5. Jestě jsem zvědavý , co mi poradí Mike

;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 03.05.08  23:51

Jako že nerozumím rozdílu mezi X5 a cayenne apod. Sporťák je podle mě něco jinýho a SUV vždycky zůstane těžkým a těžkopádným autem... proto bych volil variantu auto pro rodinu + 911. Ale fakt tomu nerozumím, ani jedo z toho jsem nikdy neřídil.
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 03.05.08  23:45

>:D >:D No jasně že ta druhá varianta je šetrná....ale to se musíš rozhodnout ty, jestli chceš platit dvě pojistky a dvě povinná ručení, nebo jedno. Nejlíp si do toho auta sednout. Třeba se svezeš v Cayenne a tak tě uchvátí, že si řekneš, že jedno stačí.....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.05.08  23:40

Ok tak polopaticky ;-)

1) Koupit sportovní auto, do kterého se rodina nevleze a nechat moji ninější X5 na ty rodinné učely = 2 auta

NEBO

2) Koupit auto na rodinné učely (větší) a prodat X5 = 1 auto a nahrazení X5.. :-)

Už dobrý?
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 03.05.08  23:29

Sice tomu nerozumím ale zdá se mě že varianta č.1 dává víc smysl
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.05.08  23:20

« Miku , tak mi porad

Tak jsem si nakonfiguroval ty 4 auta a dám to do galerie mé X5ky.. tak se prosím podívej a porad mi jaké a popř. co tam změnit apod.
    ;-)

Díky Petr
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.05.08  22:42

« Porsche

No to se právě rozhoduji ;-)
    Mám na výběr 2 varianty co mi dala manželka >:D

1) Porsche 911 turbo nebo GT3 a BMW X5 nechat na rodinné učely
    2) Nebo Porsche Cayenne GTS či Turbo na rodinné učely a X5 prodat

A ted nevím co.. :-(
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 03.05.08  22:20

« Re: peknej concorde

mne pripadlo foneticky podobny sama ruka, sama noha. Ale to se pouziva pro dospivajici, pubertalni mladez a nejak mi to do kontextu nesedlo..

uvidime
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 03.05.08  22:17

Přijde někdo kdo ví odkud, ne? Skade - odkud. Takže takový bezejmenný škodolibec. Můj intuitvní překlad. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 03.05.08  22:11

no ten pohyb dolu je neprijemnej pro soutezivy lidi. A ja bohuzel soutezim rad a ve vsem.. no, snad to dopadne..

prosim te, nedavno jsem se dočetl vyraz "mor ošípaných" a ačkoli jsem prevaznou cast zivota prozil ve federaci, nevedel jsem co to je. Ted to vim a myslel jsem, ze uz rozumim vsemu. Ale promin, musim se zeptat znovu.. co znamena "skaderuka-skadenoha"?
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 03.05.08  22:03

presne to si myslím už nejakú dobu - tieto pohyby budú plusmínus pravidelné.
    Alebo sa nepúšťať do konfrontácie s niekým, kto si honí triko a/alebo práve na to čaká, alebo počítať s tým, že budú občas jedničky od slaboduchých a možno (ak bude dobrý systém/admin) sa ich podarí časom odstrániť.
    Ono nakoniec reakcie slušných ľudí sú jasné, ty vieš aké máš auto, takže nejaký bodový priemer už nemusí byť dôležitý. Ale stejne to niekde trochu sere, že príde nejaký skaderuka-skadenoha a zrazu je všetko inak... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 03.05.08  21:33

« Re: Nějak

dik. Jaky chces koupit?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.05.08  21:31

Hodil jsem ti tam 10,10,10 ;-) doufám , že ti to vylepším :yes:
    Pozn: taky budu kupovat Porsche ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 03.05.08  11:28

:yes:

mas pravdu, Suchdol, uz jsem to hledal tudle v mape. Ja si to ted zamenil s Hodkovickama, ale tam planuji vejlet nasi. Oni se znaji zase s Magdou Dietlovou, z mladi, z Brna, a ta tam ve svym 25+1 nejakou dobu zije..

tu jizvu si na nejakym srazu zkontroluju. Jeden nevi, cemu uz se tady da verit :-) ;-)

zenu ti s mym naturelem nezavidim. Me zene bych dovolil delat tlumocnici maximalne z hantecu do cestiny :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 03.05.08  11:19

Hele dědku Mateo, myslel jsem na vás, ale Mazda je ještě někde na moři a já měl se ženou první večer, kdy se nic nedělo,nestěhovalo, nehořelo a tak...takže jsem vrkal.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 03.05.08  11:16

Ne ne ne! To není v Hodkovičkách, ten mlýn je v Tichém údolí mezi Úněticemi a Roztokami, ale tam se nesmí autem, co si pamatuju, nejlíp se tam dostaneš z Prahy 6 - Suchdola, vím to dobře, neboť od zdi toho statku mám od dvanácti let velikou jizvu na čele, kdy jsem si s ní při sáňkování potykal.... A žena umí, mrška, tolik jazyků, že se ráda živí, teda spíš nás živí, v zahraničí. A já mám chytrý holky rád, tak teď tiše trpím.... >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.05.08  11:08

To snad ne, on už je v Čechách a ani nepřišel na sraz. CO TO MÁ ZNAMENAT JAKO? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 03.05.08  10:59

no moje zena ma podobne sklony, ale jednou provzdy jsem to vyresil a utnul svou proklamaci fobie z letani. Takze si lita sama s tchyni.. Mne osobne to moc nerika, mam silnou vazbu na domaci prostredi, lidi, jazyk, kulturu.. radsi jsem se zajel podivat, kde se nataceli Chalupari a ted se s kolegou chystam navstit kultovni mlyn (tusim) v Hodkovickach, kde se svymi zivoty experimentovali neprekonatelni Bouvard s Pecuchetem, tedy dva pisari..

v USA jsem se nejak ocitnul na mesic v kvetnu 1995. A i tak jsem se uz hodne tesil domu. To Viden je mi jako brnakovi daleko blizsi! :-)

ta posledni veticka me docela zajima, jaka ze je motivace tve zeny pro tento zpusob zivota. Jestli jen hobby nebo primo profese? Pokud je to uz moc osobni, tak to přejdi nebo pouzij SZ..
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 03.05.08  10:47

Já byl do minulého týdne v USA. 4 roky, 4 měsíce. No a všechno co našetříme, tak utratíme za nějakou tu nudnou dovolenou v zahraničí, takže pár zemí už jsem viděl. No a v září jedu na rok do Vídně. Ale za vším hledej ženu.... >:D Já nic, já jen muž v domácnosti..... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 03.05.08  10:36

v dnesni situaci jsou pro umisteni, bohuzel, nebezpecne i body 9 - 9 - 10. Ale to je ta sama diskuze, porad dokola o systemu bodovani. Asi se na to clovek bude muset zacit koukat mene prestizne a mene kompetitivne..

lehoucce odbocim. Sam tu nejsem dlouho a tak jen z naznaku a diskuzi pochytim semtam nejaky info.. ty, Poustniku, jezdis nejak casto do zahranici? Nebo tam primo zijes?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…