Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
s-mike (RSKa) 03.05.08 22:11
« Re: peknej concorde
no ten pohyb dolu je neprijemnej pro soutezivy lidi. A ja bohuzel soutezim rad a ve vsem.. no, snad to dopadne..
prosim te, nedavno jsem se dočetl vyraz "mor ošípaných" a ačkoli jsem prevaznou cast zivota prozil ve federaci, nevedel jsem co to je. Ted to vim a myslel jsem, ze uz rozumim vsemu. Ale promin, musim se zeptat znovu.. co znamena "skaderuka-skadenoha"? -
jpor (RSKa) 03.05.08 22:03
« Re: peknej concorde
presne to si myslím už nejakú dobu - tieto pohyby budú plusmínus pravidelné.
Alebo sa nepúšťať do konfrontácie s niekým, kto si honí triko a/alebo práve na to čaká, alebo počítať s tým, že budú občas jedničky od slaboduchých a možno (ak bude dobrý systém/admin) sa ich podarí časom odstrániť.
Ono nakoniec reakcie slušných ľudí sú jasné, ty vieš aké máš auto, takže nejaký bodový priemer už nemusí byť dôležitý. Ale stejne to niekde trochu sere, že príde nejaký skaderuka-skadenoha a zrazu je všetko inak... 8-s -
s-mike (RSKa) 03.05.08 11:28
:yes:
mas pravdu, Suchdol, uz jsem to hledal tudle v mape. Ja si to ted zamenil s Hodkovickama, ale tam planuji vejlet nasi. Oni se znaji zase s Magdou Dietlovou, z mladi, z Brna, a ta tam ve svym 25+1 nejakou dobu zije..
tu jizvu si na nejakym srazu zkontroluju. Jeden nevi, cemu uz se tady da verit :-) ;-)
zenu ti s mym naturelem nezavidim. Me zene bych dovolil delat tlumocnici maximalne z hantecu do cestiny :-) -
Poustnik 03.05.08 11:16
« Re: Nějak
Ne ne ne! To není v Hodkovičkách, ten mlýn je v Tichém údolí mezi Úněticemi a Roztokami, ale tam se nesmí autem, co si pamatuju, nejlíp se tam dostaneš z Prahy 6 - Suchdola, vím to dobře, neboť od zdi toho statku mám od dvanácti let velikou jizvu na čele, kdy jsem si s ní při sáňkování potykal.... A žena umí, mrška, tolik jazyků, že se ráda živí, teda spíš nás živí, v zahraničí. A já mám chytrý holky rád, tak teď tiše trpím.... >:D >:D >:D -
s-mike (RSKa) 03.05.08 10:59
« Re: Nějak
no moje zena ma podobne sklony, ale jednou provzdy jsem to vyresil a utnul svou proklamaci fobie z letani. Takze si lita sama s tchyni.. Mne osobne to moc nerika, mam silnou vazbu na domaci prostredi, lidi, jazyk, kulturu.. radsi jsem se zajel podivat, kde se nataceli Chalupari a ted se s kolegou chystam navstit kultovni mlyn (tusim) v Hodkovickach, kde se svymi zivoty experimentovali neprekonatelni Bouvard s Pecuchetem, tedy dva pisari..
v USA jsem se nejak ocitnul na mesic v kvetnu 1995. A i tak jsem se uz hodne tesil domu. To Viden je mi jako brnakovi daleko blizsi! :-)
ta posledni veticka me docela zajima, jaka ze je motivace tve zeny pro tento zpusob zivota. Jestli jen hobby nebo primo profese? Pokud je to uz moc osobni, tak to přejdi nebo pouzij SZ.. -
Poustnik 03.05.08 10:47
« Re: Nějak
Já byl do minulého týdne v USA. 4 roky, 4 měsíce. No a všechno co našetříme, tak utratíme za nějakou tu nudnou dovolenou v zahraničí, takže pár zemí už jsem viděl. No a v září jedu na rok do Vídně. Ale za vším hledej ženu.... >:D Já nic, já jen muž v domácnosti..... >:D -
s-mike (RSKa) 03.05.08 10:36
« Re: Nějak
v dnesni situaci jsou pro umisteni, bohuzel, nebezpecne i body 9 - 9 - 10. Ale to je ta sama diskuze, porad dokola o systemu bodovani. Asi se na to clovek bude muset zacit koukat mene prestizne a mene kompetitivne..
lehoucce odbocim. Sam tu nejsem dlouho a tak jen z naznaku a diskuzi pochytim semtam nejaky info.. ty, Poustniku, jezdis nejak casto do zahranici? Nebo tam primo zijes?

;-)