Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 05.05.08  11:28

« Re: SRAZ SPORTOVNÍCH AUT V BRNĚ 17. KVĚTNA 2008

Tak diky za cislo ;-) ja nejspise jedu oba dny :yes:
  • 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 05.05.08  10:30

« SRAZ SPORTOVNÍCH AUT V BRNĚ 17. KVĚTNA 2008

po dnesnim telefonatu s organizatory tohoto srazu si touto formou dovoluji oznamit vsem, kteri se me dosud ptali na mou ucast, ze v tento termin na teto akci budu na 99% k zastizeni. Pokud se dostavite a budete mit zajem o setkani (tak, jako ja), poskytnu Vam na SZ telefonni kontakt na me.. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.05.08  00:18

« Re: Porsche

Ne ne , já žádný odkaz neposílal ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 04.05.08  23:48

« Re: peknej concorde

trtko = debílek
    taký nezorientovaný, nešikovný, neasertívny, nevhodne reagujúci a správajúci sa chudák, ale nie arogantný a namyslený; často s pokusom o milý ospravedlňujúci úsmev na tvári ako že "ja za to nemôžem že som taký debilnejší..."

Snáď som to trafil... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto StanS

StanS 04.05.08  21:23

« Re: Na brněnský zimák to Porsche Muenchen nemá!

Klub sportovních aut tam má akci v sobotu 17. května, vstupné Kč200, parkování v areálu (vjezd zřejmě zezadu od "stadionu") za další stovku.
    V neděli 18. května je tam Renocar a slavnost otevření AMD po opravě - viz www.renocar.com/tuning. Tam je možno za pár stovek jet 25 minut po okruhu, sprintovat na 400m a jet závod do vrchu.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 04.05.08  20:45

« Re: Opět na výsluní.

nebo pak pripevnim za auto tazny zarizeni ánébó na strechu zahradku.. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 04.05.08  20:43

No co. Tak pak začneš pálit slepejma >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 04.05.08  20:42

no na zitrek nejaky dalsi fotky pripraveny jeste mam, ale jestli se to stridani poradi bude nejak casto a cyklicky opakovat, tak mi brzy dojde munice!
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 04.05.08  20:40

« Opět na výsluní.

Jsem zvědav s čím se vytasíš ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 04.05.08  19:45

bohuzel, naposled jsem tam byl pred asi peti lety, od te doby se zmenil majitel, vedeni, ted uz i povrch a tim padem jiste i ceny.. tim spis, ze jsem cetl, ze maji drahu dost vytizenou od motorkaru z Rakouska a Nemecka.. nezbyva ti, nez tam zejtra cinknout. Sorry, pozadovanou info nevim..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.05.08  19:37

hele miku ty jedeš na okruh? táta taky uvažuje o tom, že by se chtěl jet projet v našem autě tak nevíš za kolik to tam je atd.? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 04.05.08  17:34

no, jeste uvidime, jestli se uvidime. Jak jsem psal v predchozim, jeste nejsem rozhodnutej, jestli vezmu ucast.. ;-\
  • 00 Reagovat !

foto StanS

StanS 04.05.08  17:30

« Na brněnský zimák to Porsche Muenchen nemá!

Brněnské pozadí je Tvoje domácí? - tak 18. května na okruhu!
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 04.05.08  16:28

To znamená že žiješ, blahopřeji.

A také jak říká můj děda(moudrý to muž): ´To je rozmazlenost a sugesce´ >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 04.05.08  16:23

tak to me, dikybohu, boli naprosto vsechno. Ted jeste najit prislovi, co to znamena..
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 04.05.08  16:18

supermike: Trošiličku jako to přísloví: když se chlap po třicítce probudí a nic ho nebolí, je mrtvej >:D >:D
    Akorát že ono už to začíná v mé generaci platit kolem 25 let 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 04.05.08  16:12

no to sou. Treba kdyz rano vstanu a v koupelne neverim, kdo nebo co, se to na me z druhy strany zrcadla kouka..
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 04.05.08  16:11

Poustnik: No jak ho smázl minule tak mi zůstali do jeho návratu. Ale když zmizel Frp od kterého jsem měl krásné nezasloužené desítky tak ty mě zmizeli do tří minut. To je nějaké potutelné >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 04.05.08  16:08

Teď je admin někde na víkend, tak ho smázne někdy večer nebo v pondělí, ale většinou ještě pár dní trvá, než zmizí i ty jedničky....ale jsou horší věci na světě, Chobote! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 04.05.08  16:03

Pro mě jsi první, páč toho pomatence jaguáraxj ignoruji. Tudíž jakoby jeho jedničky nebyly :yes:
    Ale pravdu máš že už by s tím někdo něco mohl dělat. Také už se mi moc ty jedničky u mých recenzí nezamlouvají když jsou tam tak dlouho.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…