Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 05.05.08 10:30
« SRAZ SPORTOVNÍCH AUT V BRNĚ 17. KVĚTNA 2008
po dnesnim telefonatu s organizatory tohoto srazu si touto formou dovoluji oznamit vsem, kteri se me dosud ptali na mou ucast, ze v tento termin na teto akci budu na 99% k zastizeni. Pokud se dostavite a budete mit zajem o setkani (tak, jako ja), poskytnu Vam na SZ telefonni kontakt na me.. :yes: -
jpor (RSKa) 04.05.08 23:48
« Re: peknej concorde
trtko = debílek
taký nezorientovaný, nešikovný, neasertívny, nevhodne reagujúci a správajúci sa chudák, ale nie arogantný a namyslený; často s pokusom o milý ospravedlňujúci úsmev na tvári ako že "ja za to nemôžem že som taký debilnejší..."
Snáď som to trafil... >:D -
StanS 04.05.08 21:23
« Re: Na brněnský zimák to Porsche Muenchen nemá!
Klub sportovních aut tam má akci v sobotu 17. května, vstupné Kč200, parkování v areálu (vjezd zřejmě zezadu od "stadionu") za další stovku.
V neděli 18. května je tam Renocar a slavnost otevření AMD po opravě - viz www.renocar.com/tuning. Tam je možno za pár stovek jet 25 minut po okruhu, sprintovat na 400m a jet závod do vrchu. -
s-mike (RSKa) 04.05.08 19:45
« Re: Na brněnský zimák to Porsche Muenchen nemá!
bohuzel, naposled jsem tam byl pred asi peti lety, od te doby se zmenil majitel, vedeni, ted uz i povrch a tim padem jiste i ceny.. tim spis, ze jsem cetl, ze maji drahu dost vytizenou od motorkaru z Rakouska a Nemecka.. nezbyva ti, nez tam zejtra cinknout. Sorry, pozadovanou info nevim..