Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.05.08  14:12

« Re: To musi *.

"Ale že tam dáš kufřík s miliónama a sadu holí"...... >:D Bože, a já jsem myslel, že dneska takhle uvažují už jenom staří lidé.
  • « 00 Reagovat !

foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

TurboKluk(smazat hodnoceni) 08.05.08  14:08

Že zrovna ty mluvíš o velke spotřebě tak ti to asi nežere zrovna 7litru, co.
    A parkováni to je hold o řidiči když ti to děla problem tak si hold kup smarta nic ve zlem.
    Myslim že třeba s takovym /pantfinderem/ e asi parkje huř.
    A od toho auta se nečeka že tam budes vozit proviant do sve restaurace jako u oktavky v kombiku ale že tam das kufrik s milionama a sadu golfových holi.

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 08.05.08  13:41

« Re: Spatren

jezismarja, ted nevim.. ktera hospoda, nevzpomenes si??

ale v zasade to mozny je. Minulej tejden mi prisla zprava, ze me jeden kluk mobilem natocil kdesi u prehrady a povesil to na youtube. A ze kdyz cetl na MACZ mou recenzi, tak pojal nejaky tuseni, ze bych to mohl bejt ja. Kouknu na to a vidim tam opravdu svy auto, SPZ pekne pres celej obraz.. tak jsme se domluvili, ze to stahne, ja mu to upravim a pak si to tam da zpet.. ted uz je to OK, vsak koukni [odkaz]

jesteze to nebyla nejaka "jina" situace, ve ktere me zabral. I kdyz, mozna jo a ja to zatim nevim.. :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.05.08  13:15

« Spatren

Heh vcera sem te spatril parkoval si na chodniku u jedne hospody na kraju pokud si to byl ty ze jo ?? ;)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 08.05.08  11:56

tak to je videt, ze mas dobrej flek! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.05.08  11:51

Teď jsem to vymyslel z fleku... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 08.05.08  11:46

Moc dobrá myšlenka ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 08.05.08  11:38

pekna myslenka, celkem zcela vystizna pro tento pripad.. kdo to rekl? Primo Mateo? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.05.08  11:27

Neřešit, ty lidi stejně takové auto vidí jenom na obrázku nebo v televizi....nedá se od nich očekávat nějaké nadšení či pochopení, ba naopak, vztek....Takže není třeba se kvůli tomu vůbec rozčilovat....Live your dream and let them live in their dreams. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 08.05.08  07:42

takhle... Naladu mi to opravdu lehce kazi. V zaplave desitek muze celkove hodnoceni ovlivnit i jedna devitka, natoz osmicka. Tim padem lze znamku devet povazovat za hodnoceni "prumer" a osmicku za "podprumer". V pripade fotek nebo recenze nad tim jen zakroutim hlavou. Ostatne, kazdej mame nejakej styl a vkus, kterej nemusi oslovit ty druhe. Ale pokud da nekdo tyto znamky autu, pak udelam dve veci. Podivam se, cim dotycny hodnotitel jezdi a koho vseho znamkoval. Toto je klasicky pripad. Maly auto a velmi prisne hodnoceni pouze vybranych lidi z topten.. ja to vidim tak, ze na silnici to nejde, tak aspon na MACZ..

Psal jsem mu svou prvni SZ (ohledne hodnoceni) a z odpovedi jsem se dozvedel, ze zrovna tento typ Porsche se mu holt nelibi. Z cehoz jsem pochopil, ze MACZ neni soubojem a pomerem (vyjadrenym znamkami) jednotlivych znacek aut, ale ze jeden "nepovedeny" typ premiove znacky je o dve tridy horsi, nez treba rodinna Honda (nic proti ni, jde pouze o tento konkretni pripad).. Myslim, ze to o odbornosti vypovida vse. Pak uz se jen otrel o muj "super" nick a tim komunikace skoncila..

.. ale klidek, jsou horsi veci ne svete.. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 07.05.08  23:45

Velká spotřeba, malej kufr, špatně se s tím parkuje a ještě ti všichni závidí...
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 07.05.08  23:42

Me to taky sere u myho auta... a tech 8b. u porsche nechápu už vůbec!
  • 00 Reagovat !

foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

TurboKluk(smazat hodnoceni) 07.05.08  23:41

« To musi *.

To musi * když ti nekdo a peugeotem 1,1 da 8 za auto >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 06.05.08  17:50

« Re: Byl jsi úplně první ...

jestli muzu prosit, tak nejoblibenejsi jsou vaření chrousti, viz. youtube
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 06.05.08  17:47

Dostal jsi hlad viď, no tak já tě něco uvařím ... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 06.05.08  17:45

je to nejaka telepatie, zrovna jsem vasemu mladymu psal na adminovo forum..

no jakypak "coto?" proste jsem rano zapnul PC a nevidel jsem na MACZ snidani..
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 06.05.08  17:35

« Byl jsi úplně první ...

... kdo se ptal kde je můj vnuk FRPE ... co to? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.05.08  16:02

« Re: SRAZ SPORTOVNÍCH AUT V BRNĚ 17. KVĚTNA 2008

čau miku my se tam možná objevíme tak mi prosím SZ pošli to tel.číslo..navíc by se mohlo hodit i někdy jindy, že? :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 05.05.08  11:43

Zdar supermiku, vyrážíme nejspíš s kámošema, takže bych se ti nejspíš ozval, když tam budu!! Aspoň uvidím live tu tvoji potvoru >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.05.08  11:35

V sobotu nebo neděli? Nebo celý víkend?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…