Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
TurboKluk(smazat hodnoceni) 08.05.08 14:08
« Re: To musi *.
Že zrovna ty mluvíš o velke spotřebě tak ti to asi nežere zrovna 7litru, co.
A parkováni to je hold o řidiči když ti to děla problem tak si hold kup smarta nic ve zlem.
Myslim že třeba s takovym /pantfinderem/ e asi parkje huř.
A od toho auta se nečeka že tam budes vozit proviant do sve restaurace jako u oktavky v kombiku ale že tam das kufrik s milionama a sadu golfových holi.
s-mike (RSKa) 08.05.08 13:41
« Re: Spatren
jezismarja, ted nevim.. ktera hospoda, nevzpomenes si??
ale v zasade to mozny je. Minulej tejden mi prisla zprava, ze me jeden kluk mobilem natocil kdesi u prehrady a povesil to na youtube. A ze kdyz cetl na MACZ mou recenzi, tak pojal nejaky tuseni, ze bych to mohl bejt ja. Kouknu na to a vidim tam opravdu svy auto, SPZ pekne pres celej obraz.. tak jsme se domluvili, ze to stahne, ja mu to upravim a pak si to tam da zpet.. ted uz je to OK, vsak koukni [odkaz]
jesteze to nebyla nejaka "jina" situace, ve ktere me zabral. I kdyz, mozna jo a ja to zatim nevim.. :-) -
"-- skrytý --" 08.05.08 11:27
« Re: To musi *.
Neřešit, ty lidi stejně takové auto vidí jenom na obrázku nebo v televizi....nedá se od nich očekávat nějaké nadšení či pochopení, ba naopak, vztek....Takže není třeba se kvůli tomu vůbec rozčilovat....Live your dream and let them live in their dreams. >:D -
s-mike (RSKa) 08.05.08 07:42
« Re: To musi *.
takhle... Naladu mi to opravdu lehce kazi. V zaplave desitek muze celkove hodnoceni ovlivnit i jedna devitka, natoz osmicka. Tim padem lze znamku devet povazovat za hodnoceni "prumer" a osmicku za "podprumer". V pripade fotek nebo recenze nad tim jen zakroutim hlavou. Ostatne, kazdej mame nejakej styl a vkus, kterej nemusi oslovit ty druhe. Ale pokud da nekdo tyto znamky autu, pak udelam dve veci. Podivam se, cim dotycny hodnotitel jezdi a koho vseho znamkoval. Toto je klasicky pripad. Maly auto a velmi prisne hodnoceni pouze vybranych lidi z topten.. ja to vidim tak, ze na silnici to nejde, tak aspon na MACZ..
Psal jsem mu svou prvni SZ (ohledne hodnoceni) a z odpovedi jsem se dozvedel, ze zrovna tento typ Porsche se mu holt nelibi. Z cehoz jsem pochopil, ze MACZ neni soubojem a pomerem (vyjadrenym znamkami) jednotlivych znacek aut, ale ze jeden "nepovedeny" typ premiove znacky je o dve tridy horsi, nez treba rodinna Honda (nic proti ni, jde pouze o tento konkretni pripad).. Myslim, ze to o odbornosti vypovida vse. Pak uz se jen otrel o muj "super" nick a tim komunikace skoncila..
.. ale klidek, jsou horsi veci ne svete.. :-)