Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 08.05.08 15:24
« Re: To musi *.
jo táák. Tak to taky soráč, ja se koukl na tvuj profil jen v rychlosti..
oktavku bych sem dal na recenzi taky, ale uz ji je tu hodne a tusim zrovna minulej tejden ji nekdo predstavoval ale uplne stejnou, jako mame my doma. S xenonama, kuzi,... ale mel tam "jen" 17 kola. Ja tam daval z eresy 18ky, vypada to moc pekne..
tak, a já v y r á ž í m! Špekáčkům, špízům, žebrům a kolenům ZDAR!
:-) -
s-mike (RSKa) 08.05.08 14:43
v pohode. Ja jen chci, aby nevznikla nejaka zbytecna hadka. Ted, v kvetnu, kdyz je tam venku tak krasne a ja za pulhodky odjizdim kam? Ano, odpovim si sam, GRILOVAT!!! Premierove v teto sezone. Takze vsechny osmicky, lezaty nebo nastojato, mi muzou dnes vlizt na hrb!
Tenisouvou raketu mam vyzkousenou, ta se tam vejde, dokonce dve (ale micky musi brat kolega) . Tenis totiz hraju dlouho a na rozdil od golfu rad! -
TurboKluk(smazat hodnoceni) 08.05.08 14:31
Tak ted teda u mě Porschak klesnul, aby se tam nevlezly hole >:-[].
A ted newim jestli te ten golf nevzal proto že tam ty hole nedáš nebo že tě fakt nebavi.
Tak teda běž do tenisu palka/raketa se tam snad vejde.
A jestli to byla ironie tak se omlouvam asi jsem to teda trochu vytrhl z kontextu, bohužel brečíci smajlik tu neni takže :'-( -
s-mike (RSKa) 08.05.08 14:21
no ty miliony komentovat nebudu, ale mam k nim jednu peknou historku, kterou bych pripadne dal k dobrymu nejake alkoholem posilnene spolecnosti na nejblizsim srazu
mimochodem, golf jsem zkousel, ale za srdce me zatim nevzal. Zakladni vybavu (hole + bag) sice mam, ale Turboklukuv příměr nemohu potvrdit. Ta vybava se dopredu do kufru rozhodne nevejde! -
s-mike (RSKa) 08.05.08 14:17
pockej, pockej..! to asi reagujes na prispevek Ricarda. Tak to musim hned zacit hasit vznikajici požár vášní! S pravdepodobnosti hraničící s jistotou se domnívám, ze Ricarduv prispevek je ironii, ba primo sarkasmem. Pouzil ho pri nasich povzdeších v glosovani autora jedne osmicky, ktera mi pristala v hodnoceni myho auta..