Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 09.05.08  16:27

« Re: A další

kategorie su celkom dobry napad. a ako su random naj recenzie, tak by mohla byt aj random kategoria, na titulke, alebo by sa menili kazdy den, pripadne kazdych par hodin.
    P.S.: prispevok 700 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 09.05.08  16:06

pro jmurjr-No,ty máš ve svý podstatě taky pravdu.Ale rozhodně kategorie bych udělala...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 09.05.08  16:05

na tom je sice velkej kus pravdy, ale ten, kdo si chce svym palcem nahoru nebo dolu neco dokazat, ten to udela i prostrednictvim znamky za recenzi (tam je to temer naprosto nedokazatelny - nemuze existovat etalon pisemnyho projevu) nebo za fotky (tady uz se to maskuje hur)..

poradim se u odborniku na matfyzu, jestli neni nejakej sw. Presneji, urcite je, jen je nutny ho nejak implementovat na MACZ
  • « 00 Reagovat !

foto Hanss-MoDo-Team-

Hanss (MoDo Team) 09.05.08  16:03

Já jsem audinu kupoval, protože jsem musel - soused potřeboval prachy a já zrovna neměl auto........ Takže tak >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 09.05.08  15:57

hodnoti kazdy tak ako chce. ale v zasade by som odstranil hodnotenie auta ako takeho a nechal iba hodnotenie recenzie a galerie. ved kazdy kto si kupuje auto, nech uz je to hyundai tucson alebo 911 turbo ho kupuje preto, ze je pre neho v tom danom momente najlepsie.
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 09.05.08  15:51

Jasně,toto byl jeden z důvodů,proč ten můj chlap svý auta už stáhnul.A už jsme o systému bodování diskutovali dřív i s adminem.Podle mě,ani admin,ani nikdo jinej nezmění přístup k bodování.To je v lidech.Ale co by stálo za úvahu je,rozčlenit auta do kategorií a body bych omezila jen na 1-3,nebo1-5.Ale spíš tu škálu 1-5.A samozřejmě bych řešila ty rádoby registrované bez auta-zablokovala bych jim možnost hodnocení.
  • 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 09.05.08  15:27

« KDE JE MAMRD, alias SRDCAŘ STUTTGARTSKYCH VOZů??

to je nas zase o jednoho min?

to je otresny, za chvili nad nami fejkari a "odbornici" zvitezi. A konecne bude MACZ vypadat podle jejich gusta. Auta do ctyr metru delky a objemu do 1.4 litru, kde se budou v recenzich trumfovat velikosti kufru, spotrebou a povinnym rucenim!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 09.05.08  15:21

pro fefer.: koukal jsem se do tvyho hodnoceni a myslim, ze nemluvime o tomtez jedinci. Ale to na veci nic nemeni. Jejich argumentem je, ze je prilis mnoho dsitek a oni jsou ti jedini spravedliví. To je mozna pravda a ja jim ji neberu. Ale pak at takto prisne hodnoti vsechny. Tak jako desitkari.. vubec jim nedochazi, jak to tady tim ovlivnuji.. i opticky vysoka znamka 9-10-10, to jest prumer 9.67, odpovida v soucasnosti umisteni na 450. miste zebricku..
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 09.05.08  14:46

pro mikeho-tento byl u mě taky...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 09.05.08  14:41

no, Hanssi, ze by se mi zrovna chtelo sedet a zase resit to, co uz davno melo bejt vyreseny webmasterem, to zase tedy ne..

chtel jsem si udelat cas na fotky. Presneji, neco pro zlepseni jejich kvality.. mam totiz dalsi spor s jinym velkym odbornikem, kterej me vyosmičkoval zase v teto discipline..
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 09.05.08  14:39

Pro Hansse - sííím, mám novej nick,můžeš to akceptovat? :-) Nejde o to,kdo se jak baví,jde o to,že tím víc ztrácí bodování jaksi smysl,když může přijít kdejakej a dělat si tady co chce...Na tebe se nemrknul?
  • « 00 Reagovat !

foto -Vojtas-

[Vojťas] 09.05.08  14:20

« Re: Klub sportovnich aut

fajn, proto se sem taky ptal, taky tam budu a tesim se na tvoje porsche :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 09.05.08  14:15

« Re: Klub sportovnich aut

nejsem, ani zadnyho jinyho. Ale na akci v Brne 17. kvetna skoro urcite budu
  • « 00 Reagovat !

foto Hanss-MoDo-Team-

Hanss (MoDo Team) 09.05.08  14:15

No přišel ze školy klučina, tak se baví, hans se baví, dokonce i superbova manželka se baví, tak myslim je všechno v pořádku >:D !
  • 00 Reagovat !

foto -Vojtas-

[Vojťas] 09.05.08  14:14

« Klub sportovnich aut

Nejsi nahodou clenem tohoto klubu ?
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 09.05.08  14:12

no tak on s tim pak skutecnou praci ma hlavne admin. V nasem pripade je to "jen" trocha zvyseneho adrenalinu..

takze by melo bejt v zajmu redakce se tim opravdu zabyvat
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 09.05.08  14:08

Já to psala už posledně,že by měl zapracovat webmaster MA a ošetřit to tak,aby tito znudění jedinci už měli smůlu na pořád...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 09.05.08  14:04

opravdu tezko rict..

myslim si, ze se jedna o jednu a touz osobu hned pod nekolika nicky. Krome samych jednicek, ktery se driv nebo pozdeji smazou, jsem ted totiz zaznamenal i nekolik velmi prisnych hodnotitelu, kteri mi na auto prilepili osmicku. Coz povazuju pakticky za podobne likvidacni, ale daleko lip promysleny. Tato hodnoceni totiz admin narozdil od jednickaru nesmaze. Mozna to souvisi s tim, ze se dotycnych inkvizitoru ve vsi slusnosti na motivy jejich cinnosti ptam..

Ale ze to porad nekdo s temi jednickami zkousi, tomu by se mela udelat pritrz. To by prec nemel bejt systemove problem.. vidim to na diskuzi v Brne na srazu!!!
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 09.05.08  14:02

Tak teď koukám,že vyjedničkoval i mě.....
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 09.05.08  13:57

Teď jsem přišla a oči mně vypadly na klávesku...co to je???Co se to děje???Co to je zase za vola??Pardon....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…