Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Hawke

Hawke 11.05.08  14:02

« Re: Ale to...

Spíš tipuju, že podle toho přívodu vzduchu je jedno Turbo a to druhé "obyčejná" Carrera...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.08  13:57

« Ale to...

Porsche za tvojím nieje také isté, vidieť rozdiel. Tvoje má za dverami ešte otvor aby sa vzduch lepšie dostal ku motoru, to druhé Porshe je staršia 911. Takže nám nekecaj že tvoja 911 má potomka.
  • 00 Reagovat !

foto Hawke

Hawke 11.05.08  13:52

« Dotaz k videu

Zdravím Tě Miku, měl bych malej dotaz. Pomocí jakého programu nebo celkově jak si dal ve videu ten obdélník přes spz? Bylo to složitý?
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.05.08  12:54

« Re: odpoved JOBovi 2

diky za priznivou kritiku fotek..

jinak mam jeste jeden poznatek k hodnoceni. Ja kdyz se podivam na nejakou recenzi auta, ktery sam moc nemusim, a hodlam ji ohodnotit, tak si tu znamku nejdriv pomyslim, pak se podivam na dosavadni vetsinovy znamkovani ostatnich a pokud je muj odhad prilis mimo, t.j. o moc nizsi, pak si reknu, ze tomu proste nerozumim, ze bych auto hodnotit prilis subjektivne, a tim padem nehodnotim radsi vubec. Abych recenzentovi nebral elan..

ale pokud bych pres to vsechno preci jen vytahl nejakou prisnou znamku, byl bych KDYKOLI pripraven za ni nest odpovednost, t.j. napriklad slusne vysvetlit recenzentovi, co me k memu hodnoceni vedlo..
  • 00 Reagovat !

foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

TurboKluk(smazat hodnoceni) 10.05.08  23:29

« foto

Ale ty fotky mas fakt pěkné
  • « 00 Reagovat !

foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

TurboKluk(smazat hodnoceni) 10.05.08  23:25

Já mam na to jinž nazor možná i proto že mam "jen" superba, ale proste znamku o auto neovlivním to je hold hodnotitelova věc třeba ma rad jinou značku třeba v tom seděl a nelibilo třeba ma radší ty kombiky třeba se nesníží k tomu aby řídil vůz pod 10tun, to proste neovlivnim.
    Ale plně s tebou souhlasím s tím hodnocenim fotek ja už dávam autu body za to jak vypada vzhledem k vozum stejne značky a modelu, jo třeba i podle motorizace když vím že je echt špatna ale to je vždy věc která se napiše do diskuze, nebo se dá majitelovi něják vědět.
    Ale zase je to nazor každého ,ale každy si ten názor musí obhájit jinak to nema smysl.
    Podebně jako s foto je asi recenze. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 10.05.08  15:19

ale tak, zas jednickare vyautuje admin. Takze jejich vliv ma jepičí zivot..

nic.. pro me je z toho asi nejvic potesujici, ze pres rozdilnost nazoru se preci jen da vest kultivovanej dialog a hledat maximalni miru objektivity v necem natolik subjektivnim, jako je hodnoceni nekoho druheho.. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto JOB

JOB 10.05.08  08:46

Já to řeknu takhle to že bych dal tvému autu osmičku bylo řečeno obrazně. Auto jako Porsche patří nahoru to je bezesporu,já jsem jen chtěl poukázat na to že někdo si více cení sporťáka a někdo kombíka.Opravdu si nemyslím že je známka č. 9 špatná,to že tě tato známka pošle hluboko v pořadí není tou známkou ale tím že se hodnocení povětšinou nedělá zodpovědně.Osobně to tady beru spíš jako zábavu než soutěž.To že tvé auto není moje krevní skupina je myšleno tak že se mi to auto sice líbí,navíc je to legenda ,ale prostě bych si ho nekoupil ani kdybych na něj měl.Jsem spíš na větší auta.
    je pravdou že spor vznikl kvůli fotkám a ty máš opravdu vypracovaný,takže v tomhle si asi v právu. Mě spíš štvalo že hodně v hodnoceních se lidi dožadujou lepších známek přičemž mají 8-9 bodů.Přičemž dokážou tímto zaplnit dvě tři strany v příspěvkách.
    Znova to zopakuju,známky od 8-10 podle mě nejsou špatný,ale v současném stavu bodování jsou nedostačující to je fakt.Bohužel stav bodování zde poslední dny vylepšujou opět nějací jedničkáři což je daleko větší problém.

;-)
  • 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 10.05.08  06:54

« odpoved JOBovi 2

a ted k tomu upirani nazoru. Asi nectes moje prispevky (to neni vytka, jen konstatovani, prispevku je hodne), protoze bys vedel, ze jsem mnohokrat zduraznil, ze mi argumenty podporeny nazor, ktery je opacny, nez muj, nevadi. Ale o to se tady ani zdaleka nejedna. Po nekolika tydnech stravenych na MACZ mam nekolik poznatku. Opet prejdu fejky, ty nema smysl komentovat.

Velmi prisne hodnoceni lidi, kteri sami nemaji recenzi
    Velmi prisne hodnoceni lidi, kteri maji recenzi s nizkymi body
    Velmi prisne hodnoceni lidi s mensim autem, nez je hodnocené
    Velmi prisne hodnoceni aut umistenych v Topten
    a nejvetsi nešvar - selektivni prisne hodnoceni jen vybranych aut

tohle vsechno svedci i o jinych motivech, nez je jen proste odlisny nazor a jina krevni skupina.

zes nehodnotil moje auto jsem si vsiml. A jsem tomu rad. I pro tu potencialni osmicku, ale hlavne proto, ze to delas tak, jako ja. Nez abych nekomu hodne znechutil jeho praci nizkou znamkou auta, ktery sam nemusim (nebo presneji, nevidim v nem tu auru, takze mu nerozumim a necitim se byt kvalifikovanym hodnotit), tak radsi nehodnotim. Tuto empatii u mnoha dalsich bohuzel nevidim.

Ale dovolim si malej rejpanec. Pokud Porsche neni tvoje krevni skupina (ne to moje, ale znacka jako takova), pak moc nechapu tvou ucast na MACZ, kterej je vyrazne profilovanej stejne jako materska auto.cz.. tedy s orientaci, nebo alespon s uznanim, premiovych sportovnich znacek..

o sahodlouhych recenzich s vyctem zakladni vybavy a opisem TP, stejne jako o milionech objevnych fotek (zrcatko, lista, napis, radici paka a dalsi perly napr. z Bugse) s tebou polemizovat nebudu. V tom jsem s tebou zajedno. Ale to jsi doufam nemyslel mou recenzi?
  • 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 10.05.08  06:27

« odpoved JOBovi 1

v prvni rade, problem s Bugsem vznikl jinak. Tykal se hodnoceni fotek. Neskromne se domnivam, ze po nekolika dlouhych letech foceni a kvalitni vybave (fotak a sw), maji moje fotky nejakou uroven, se kterou jsem spokojen. Z ohlasu se mi potvrdilo, ze to neni jen muj nazor. A jsem tomu velmi rad, protoze tim mi ten konicek, velmi narocnej na cas, potom dava smysl.. Mohu ti i preposlat SZ, kde mi profi studio nabizi cosi ke spolupraci..

Jakakoli jina znamka, nez 10, me v teto situaci nemuze a nemohla uspokojit. V tomto pripade se dokonce bavime ne o devitce, ale o osmicce, coz je ve zdejsim systemu znamek pro umisteni v topten skoro likvidacni. Nepovazuju se za mistra sveta, takze pokud prijde nekdo, kdo mi ukaze, ze ma lepsi fotky a zaroven mi rekne: "podivej, na tech tvejch obrazcich se mi nelibi konkretne tohleto..", tak sklapnu kufr a zalezu pod postel.

Takze jsem se podival, kdo ze me to oosmičkoval.. Fotky bez napadu: kompozice bez napadu, pozadi bez napadu. Foceno mobilem, zadna dalsi prace se zpracovanim, alespon s barevnym filtrem. Coz umoznuje kazdej druhej prohlizec fotek ve windows.. Zeptal jsem se slusne o zduvodneni a odpovedí jsou vulgarismy a tvrzeni, ze neni co vysvetlovat.

Tak mi porad, co si o tom mam myslet a jestli tací hodnotitelé jsou pro MACZ prinosem..

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.05.08  23:18

« Re: A další

Nj. Jak objevuje MACZ víc a víc lidí, tak to tu s tím hodnocením začíná jít do háje. Zmr*di závidí.
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 09.05.08  20:25

tjn... zkazil muj soukromej boj mezi puntama. sem se drzel temer od zacatku na prvnim miste s naskokem a najednou jsem druhej.
    ono to teda nebylo moc tezky dys mezi 21 puntama sme aktivni asi tri nebo 4 >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 09.05.08  20:23

Asi jeho šťastné číslo >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 09.05.08  20:21

jj. ja to resil jen tak ze zvedavosti. na me jednickari vetsinou se.ou :-) na me neska zautocil jen 7ckar >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 09.05.08  20:18

Když se mu koukneš k němu do karty tak tam je vidět že diskutoval k nějakému rádobysvému autu ;-) (A6 to byla)
    Vlastně jsem ho taky nějak prošvihl.
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 09.05.08  20:16

no ja si to myslel. jen ze nakej kamča a jeste nekdo davali 1ky. sem ani nezaregistroval, ze byli v novackach, tak prave to me zmatlo. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 09.05.08  20:10

Ani nedá. To jsou ti zatrolený fejkaři. Vytvoří FAKE, nahází všem komu to stihnou jedničky, admin je smaže, jenže ještě chvíly trvá než to jejich hodnocení také zmizí :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 09.05.08  20:06

hoj. nevim, mozna je to mimo misu, ale ted tak nak koukam na hodnoceni a kdo hodnoti a parkrat jsem si vsim, ze hodnoti i lidi co tu nemaji auto... dyt to se nedalo ne?
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 09.05.08  19:08

souhlasim. Ono toho je vic, co by bylo dobry zmenit. A pred nejblizsim srazem bychom meli zorganizovat forum, aby z toho konecne byl nejakej konkretni vystup a predlozilo se to redakci k uvaze
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.05.08  19:02

niekto tu spomina matfyz?
    ja uz som to pidal velakrat, preco nemozu uzivatelia hodnotit az potom ako im auto schvali admin?aj tak tu vacsina novacikov nedava auto preto aby hodnotila ostatnych, tak nejake pozdrazanie tejto moznosti by ich zrejme neodradilo
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…