Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 11.05.08 19:18
« Re: Ale to...
proc hranaty? Skoro bych se vsadil, ze pravej Jagec ma mit ctyri kulaty vočička, jako pradedecek, S-type z 60tych let, kteryho mam ve vitrince mezi ostatnimi modely..
ale prosim te, ja Jaguarum nerozumim.. tak to neber jako zahajeni nejake polemiky.. -
s-mike (RSKa) 11.05.08 18:31
to Hawke
s tema dalsima 15ti rokama prosimte nestraš! To uz budu jezdit šalinou (tramvaj), v kapse hósky (rohliky), a holubi na Svoboďáku (centr. nam. v Brne) uz na me budou nedockave cekat. No, tahle nocni mura by se snad vyplnit nemusela.. taky, nic proti holubum..
to Ricardo
no vidis, sny si plnis, tak sni dál! A za video samozrejme dik, vsak mne taky hodne dalo. Teda, myslim, ze me dalo hodne zabrat -
Ricardo 11.05.08 17:56
Však já si nestěžuju to by mě ani nenapadlo! Když mě bylo tak 16-17 tak mě proběhlo hlavou že by nebylo špatný mít jednou XJ40 a jak to po doslova pár letech dopadlo... všechno chce svůj čas (no a peníze nebo kvalitní tiskárnu >:D ). 911 je velmi inspirativní auto, hlavně klasický provedení z 60. let je legenda na čtyřech kolech. Jinak video jsem zatím nechválil tak toho využiju teď - je super :yes: -
s-mike (RSKa) 11.05.08 17:42
no kdyz nekdo neco moc chce, tak se mu to splni, ne? Vzdyt ja jsem toho zářnej priklad. Kdyz se podivate na to my video, tak v dobe, kdy jsem jezdil 110R a z vracenejch flasek od mlika jsem setril na benzin Special za 6,40 Kčs litr, jsem taky mel peknej sen, ze jednou budu mit 911ku. No, a to "jednou" nastalo "uz" za 15 let.. :-) -
Ricardo 11.05.08 16:28
Jinak můžu doporučit knihu "Porsche" od A. & O. Pavlůska, vydavatelství Cpress, doporučená cena 317 Kč (ale v jejich e-shopu se dala sehnat levněji). Má 214 stránek, spoustu fotek, všechno na křídovým papíru, jsou tam podrobný informace a kompletní historie od narození starýho Ferdinanda po představení Cayenne. -
s-mike (RSKa) 11.05.08 14:35
to Hawk
freeware to rozhodne neni, naopak, je to jeden z nejdrazsich sw pro, rekneme, poloprofesionaly..
s tim objemem motoru se priznam, ze bych se musel podivat na web nebo na nejaky starsi analy, abych se nedopustil nejakych nepresnosti. Do teto miry Porsche entuziasta nejsem ;-) -
Novic (Porsche team/GT-R team) 11.05.08 14:26
« Sraz
Ostravsky mini sraz.25.5 15:00 parkoviste uměstské sportovní haly.Ahoj zvu te na sraz ktery je urcen pro moravsky kraj!spise pro ostravaky protoze ti zatim nemeli sraz tak jsme ho uskutecnili a zbirame lidi kteri by prijeli i z vetsi dalky nez ostravy![odkaz] tam se doctes vic,muzes se i na neco zeptat nebo mne muzes kontaktovat na icq 427-444-579. -
s-mike (RSKa) 11.05.08 14:10
« Re: Dotaz k videu
covece, je to docela slozity. Mozna na to existuje nejaky profi zarizeni, ale ja to delal tak, ze jsem v programu Premiera verze 6.5 umistil pres SPZ cernej titulek tvaru obdelniku ve stejne velikosti. Coz by nebyl az tak problem, ale kdyz si uvedomis chveni kamery a pohyb auta, vertikalne a horizontalne, pak musis pozici toho obdelniku s kazdym pohybem auta korigovat. Navic jsou tam i sikmy a zoomovany zabery, takze obdelnik musis i naklanet a menit jeho velikost.. hruuuza!
daleko jednodussi je s tim natacenim pocitat a pres SPZ si dat nejaky zaslepeni rovnou..

(předpokládam že víš o čem je řeč ;-) )