Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 11.05.08  19:23

« The bug......

Chvála. Taky bych chtěl být tak tvořivý. Jen se k tomu pořád ne a ne dokopat. Jen tak dál.
    (předpokládam že víš o čem je řeč ;-) )
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.05.08  19:18

« Re: Ale to...

proc hranaty? Skoro bych se vsadil, ze pravej Jagec ma mit ctyri kulaty vočička, jako pradedecek, S-type z 60tych let, kteryho mam ve vitrince mezi ostatnimi modely..

ale prosim te, ja Jaguarum nerozumim.. tak to neber jako zahajeni nejake polemiky..
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 11.05.08  19:11

No snem bych to úplně nenazval. Je to taky kompromis, náhoda nebo využitá příležitost... ale je fakt že jsem si vždycky říkal, když XJ40 tak jedině s hranatýma světlama a to vyšlo
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.05.08  18:31

to Hawke

s tema dalsima 15ti rokama prosimte nestraš! To uz budu jezdit šalinou (tramvaj), v kapse hósky (rohliky), a holubi na Svoboďáku (centr. nam. v Brne) uz na me budou nedockave cekat. No, tahle nocni mura by se snad vyplnit nemusela.. taky, nic proti holubum..

to Ricardo

no vidis, sny si plnis, tak sni dál! A za video samozrejme dik, vsak mne taky hodne dalo. Teda, myslim, ze me dalo hodne zabrat
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 11.05.08  17:56

Však já si nestěžuju to by mě ani nenapadlo! Když mě bylo tak 16-17 tak mě proběhlo hlavou že by nebylo špatný mít jednou XJ40 a jak to po doslova pár letech dopadlo... všechno chce svůj čas (no a peníze nebo kvalitní tiskárnu >:D ). 911 je velmi inspirativní auto, hlavně klasický provedení z 60. let je legenda na čtyřech kolech. Jinak video jsem zatím nechválil tak toho využiju teď - je super :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Hawke

Hawke 11.05.08  17:52

No jo, uvidíme. Kdo ví co bude za 15 let... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.05.08  17:42

no kdyz nekdo neco moc chce, tak se mu to splni, ne? Vzdyt ja jsem toho zářnej priklad. Kdyz se podivate na to my video, tak v dobe, kdy jsem jezdil 110R a z vracenejch flasek od mlika jsem setril na benzin Special za 6,40 Kčs litr, jsem taky mel peknej sen, ze jednou budu mit 911ku. No, a to "jednou" nastalo "uz" za 15 let.. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Hawke

Hawke 11.05.08  17:21

Víš, miku, některým z nás holt musí stačit knížka... ;-) Ale tak uvidíme co přinese budoucnost... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 11.05.08  17:19

Jo, vím, ale volant od Porsche zatím nemám :-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.05.08  16:41

jj, taky bych doma nejakou literaturu nasel. Ale kdyz ono je nejlepsi sednout za volant, vis.. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 11.05.08  16:28

Jinak můžu doporučit knihu "Porsche" od A. & O. Pavlůska, vydavatelství Cpress, doporučená cena 317 Kč (ale v jejich e-shopu se dala sehnat levněji). Má 214 stránek, spoustu fotek, všechno na křídovým papíru, jsou tam podrobný informace a kompletní historie od narození starýho Ferdinanda po představení Cayenne.
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 11.05.08  16:04

Jo 996 byly jenom 3,4 a 3,6
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.05.08  14:35

to Hawk

freeware to rozhodne neni, naopak, je to jeden z nejdrazsich sw pro, rekneme, poloprofesionaly..

s tim objemem motoru se priznam, ze bych se musel podivat na web nebo na nejaky starsi analy, abych se nedopustil nejakych nepresnosti. Do teto miry Porsche entuziasta nejsem ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 11.05.08  14:26

« Sraz

Ostravsky mini sraz.25.5 15:00 parkoviste uměstské sportovní haly.Ahoj zvu te na sraz ktery je urcen pro moravsky kraj!spise pro ostravaky protoze ti zatim nemeli sraz tak jsme ho uskutecnili a zbirame lidi kteri by prijeli i z vetsi dalky nez ostravy![odkaz] tam se doctes vic,muzes se i na neco zeptat nebo mne muzes kontaktovat na icq 427-444-579.
  • « 00 Reagovat !

foto Hawke

Hawke 11.05.08  14:23

Jo, jinak tušim že 3.0l nedávaly tušim... Byly tam 3,4 později převrtaný na 3.6. Kdyžtak mě oprav, Miku...
  • « 00 Reagovat !

foto Hawke

Hawke 11.05.08  14:21

« Re: Dotaz k videu

Tak to by nebyl problém... Já tam mam tu SPZ jen malinkou chvilku... A ten program je freeware?
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.05.08  14:15

to mr. Tomash

ale ja nikdy netvrdil, ze bych mel těhotny (ťarchavý) auto, natoz aby melo potomka. Tak jak to pise Hawke ve svym dalsim prispevku. Je to stejny model 996, ale bez turba. Takze cely oznaceni Carrera (2) 996.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.08  14:14

« Re:Re:Re Ale to...

Asi máš pravdu Hawke. Toto je 3.6 L a boli aj 3.0 sa mi tak zdá.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 11.05.08  14:10

« Re: Dotaz k videu

covece, je to docela slozity. Mozna na to existuje nejaky profi zarizeni, ale ja to delal tak, ze jsem v programu Premiera verze 6.5 umistil pres SPZ cernej titulek tvaru obdelniku ve stejne velikosti. Coz by nebyl az tak problem, ale kdyz si uvedomis chveni kamery a pohyb auta, vertikalne a horizontalne, pak musis pozici toho obdelniku s kazdym pohybem auta korigovat. Navic jsou tam i sikmy a zoomovany zabery, takze obdelnik musis i naklanet a menit jeho velikost.. hruuuza!

daleko jednodussi je s tim natacenim pocitat a pres SPZ si dat nejaky zaslepeni rovnou..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.08  14:09

Alebo tak
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…