Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  16:05

« Sraz sportovnich aut na AMD dnes

no na AMD to vypadalo, ze vetsine lidi ten malej kufr nevadi. Porsche tam melo, nebo se mi aspon zdalo, zdaleka nejvic ucastniku.. a nektery opravdu nadherny. Kdyz pominu to svoje :-) tak jsem tam videl cerveny turbo 997, uvnitr bila kuze a sediva palubni deska. Asi jsem se zamiloval..
  • « 00 Reagovat !

foto StanS

StanS 17.05.08  15:50

« Re: D1

Přikládám malou poctu vozům Porsche, i když nemajó kufr!
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  15:36

pod to se podepisuju. Prijel jsem pred chvili.. ten Ford GT40 byl brutalni, stejne tak (nebo malinko min) ty tri nebo ctyri Carrery GT. A co vic, mam slibenou jizdu prave v Carrera GT ve stredu pristi tejden, tak hlavne at neni nejak extra blby pocasi!!!

Kdo se jeste zucastnil?? Nikdo z tech, komu jsem na sebe daval cislo, se neozval!!
  • « 00 Reagovat !

foto StanS

StanS 17.05.08  15:23

Dopoledne na AMD Brno se vydařilo suprově. Počasí, nálada, výběr auti ... Ariel Atom, porschata, corvetty, ferrari, bentley, Favorit Mičánek Racing ...
    Zlatým hřebcem byl ale Ford GT40. Jezdil naplno, byl jediným, kdo na konci cílové rovinky brzdil tak fest, že se ABS mohlo podělat ...
  • « 00 Reagovat !

foto janos

janoš 15.05.08  22:25

« Re: video

heeej tak doufám, že sílu najdeš na tu recenzi osmy ;-) ! Musí být paráda mít takový kousky v garáži. Až budeš dělat muzeum, rád se mrknu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.05.08  19:20

« Re: video

tak skodarnu a trabose uz nemam, ale covece, nejaka cerna osmicka furt v garazi jeste je.. chtel bych na ni udelat recenzi, ale po nekolika poslednich vymenach vzkazu s nekterymi hodnotiteli Porsche na to nejak marne hledam silu..

za kompliment za video diky!!
  • 00 Reagovat !

foto janos

janoš 15.05.08  19:11

« video

Zdar, teprv teď jsem koukl na obě videa a teda fakt supr ;-) ta průprava ze škodárny přes trabanta taky paráda. To BMW 8 už asi nemáš co, někde jsem četl, že jsou celkem ceněný. Ať se jezdí, seš kápo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 14.05.08  17:47

joooo kdyby na chovínko! To bych si kazdy rano odskocil a pak radosti nadskocil.. takhle musim k pumpe pro 98 oktanu a teprve pak je to na chovínko Frpíčku!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.08  17:31

Porsche jede na pld, dneska sme s tátou jedno pšedjeli s Ávií po cestě z Belouna ... >:D >:D Bylo sice naboulané a na podvalu ale pšedjeli ... jede to na chovínko, jak s tím můšeš jesdit ... 8-s >:-[] :no: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 14.05.08  16:03

no chtel jsem, v sobotu. A porad chci. Otazkou je, jak bude vypadat pocasi. Kdyby melo lejt, tak se obavam, ze by to mohl bejt problem. No, radsi o tom dal ani nemluvme, at to neprivolame :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 14.05.08  15:59

tak ty ides na tu akciu na okruhu?
  • « 00 Reagovat !

foto ViktorMPI

ViktorMPI 14.05.08  15:36

Tak to jo.. provoz dovoloval se za nima přidat, tak mě za nima tak napadlo, jestli to nejsi ty.

Tak have fun :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 14.05.08  15:07

dnes jsem luxoval koberecky, ošetřoval plasty, myl okna a prejel vejfuk zinkovym sprejem. Zitra budu mejt auto zvenci a ke slovu prijde lestenka..

chci tim rict, ze se plne pripravuju na sobotni akci na okruhu a nikde jsem tim padem nebyl. Ferrari prohanel asi nejakej kolega :-)

na sobotu predpovidaji prehanky, tak jsem velmi zvedav..
  • 00 Reagovat !

foto ViktorMPI

ViktorMPI 14.05.08  15:00

« D1

Ahoj, nejel jsi dneska náhodou po D1 v závěsu s F430? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.08  17:11

« Re: DEN POTÉ,

To máš pravdu. Cesta je přímo katastrofální. Jel jsem ji parkrát a to mi bohatě stačilo a stačí. No ještě se uvidí, který plán zvítězí. Každopadně jestli Tě můžu poprosit o tel. čislo na SZ kdybych nakonec zvolil variantu Brno. Bude to zase na druhou stranu ohromný zážitek. Pokud budete jezdit okruhy. Moc díky za odpověd a věřím, že v sobotu nebo někdy později se setkáme. Měj se a přeji hodně km bez nehod aby si nedopadl jako jpor s MB E55 :-) Zdar a sílu.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 13.05.08  17:05

asi pockam na treti, kterej bude zas trochu blize Brnu. Krome toho se ted v sobotu potkam asi s deseti lidmi, kteri jsou na tomto webu aktivni, takze bychom se v relativne kratke dobe videli dvakrat..

cesta z Hradce je silena, vezl jsem tam loni syna na techno party a pak zas totez znova o den pozdeji.. vubec ti nezavidim. Pokud pojedes, jed o hodne driv. Muze bejt, ze jen nez se dostanes na okruh, stravis ve fronte hodku, dve :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.08  16:57

Jasný chápu. I když bych to asi na podruhé uhodnul. :yes: ;-) A musel ses asi registrovat aby s tebou počítali? No právě váham jestli přijet. Jsem z Hradce Králové a abych jel 140km a prodíral se tam lidmi to nevím jestli jsem na to psychicky připravený. >:D
    A ještě jeden malý dotaz na 2. ofico sraz se chystáš?
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 13.05.08  16:49

hadas, ze tam letos nebudu poprve.. ma odpoved je, ze hadas spatne. Muzes celkem trikrat, takze mas jeste dve moznosti :-)

ne, odpovim ti hned. Budu tam poprve a vubec nevim, jak to tam probiha. Nekdy pred dvema lety jsem jel omylem okolo okruhu a lidi tam bylo neskutecne mnoho, vsude zacpy. Ale nevim, co to bylo za akci, jestli ta sobotni je srovnatelna..

asi bude pekny pocasi, takze muze bejt lidi dost, ale dalsi akce je i v nedeli, tak se to treba rozředí.. ale asi ne, vim, ze dost lidi jde na oba dny..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.08  16:43

Hezké zavzpomínání. :yes: Chtěl bych se zeptat v sobotu na sraz super sportů. Jak si psal jedeš asi určitě budeš tam letos poprvé hádám,že ne. Jak to tam probíha, jaká je asi ůčast lidí?
  • 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 13.05.08  16:36

« DEN POTÉ,

tedy 13. kvetna 2004, jsme obdrzeli na obrazku uvedenou SPZ s povinnym rucenim na 14 dnu.. a vydali se z Mnichova smer Brno. Touto dobou pred ctyrmi lety nas uz okukovali celnici na Rozvadove..
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…