Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  19:41

« Re: Sraz sportovnich aut na AMD dnes

to méša

pošli fotky i me, pls

michal.daller@seznam.cz

s tou 850 uvidim, ted nejak rozdejchavam jeden velmi "plodnej" dialog na SZ..
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  19:38

to Kysky

no urco je lepsi se potit, nez se čvachtat v kaluzich.. i hostesky byly velmi spoře odene, v tom vedru.. a to ja mam rad!

nene, tak jsem to nemyslel, ze by zelena byla lepsi. Je to vec individualniho vkusu, pro me je ta oranzova best! A tos jeste nevidel (nebo videl) trivrstvy perletovy laky Lamborghini, oranzovy nebo bily!! Uzasny!

zadokolka je vic zavodnicka a ti co to umeji, si to asi uziji vic. Koneckoncu, formule 1 taky neni kvatro, ale zadokolka

fotky budou urcite tady na MACZ
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.05.08  19:38

Méša: díky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.05.08  19:37

feferonka: v tvých fotkách, koukám, to je Supermike vedle té žluté Corvette Z06 že? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.05.08  19:36

ok jdu na to něco vyberu...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.05.08  19:33

Méša: pls, mohl by jsi mi je poslat na mail? porschak996@seznam.cz
    PS: přezdívka v mailu- sice žádný Porsche nemám, ale zbožňuju ho :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 17.05.08  19:33

No i tak se to dá nazvat >:D ale troufám si tvrdit, že nejsem zaslepenej a dokážu uznat předosti aut jiných značek. A neboj se že mám klapky na očích - velice pozitivně na mě působí Porsche, Aston Martin (bohužel v obou případech je to jenom statická zkušenost), většina BMW, MB, Saab, z běžných značek na mě silně působí současná podoba Fiatu...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  19:33

to feferonka

tak nejak to bylo, ale lehce upravim ten termin, ze by se lidicky nalepily. Tak to urcite necitim, ja jsem se na setkani s kymkoli vazne tesil.. o to vic, ze se znam, ze na pripadnej jinej sraz mimo Brno se kvuli svemu pecivalstvi tezko donutim..

ta kocka u Tvyho nicku je realna? Ptam se, protoze kocky se u nas doma chovaji opravdu od nepameti..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.05.08  19:31

Super akce...Jsem rád, že jsem mohl viděl na vlastní oči Supermikovo ďábelské turbo (nedalo se přehlídnout). Radost mi udělala i 850 a to mi připomnělo jak moc se těším, až se dostaneš k tomu nafotit tu svoji...No je zajímavý vidět virtuální realitu konkrétně v realitě...Jinak super, počasí snad až moc, fotek mraky...Můžu poskytnout.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.05.08  19:29

Supermike: Jo, tak to znám. Ale vždy pak po takové akci jsem rád i za to že bylo vedro jak v ... halvně že nebylo hnusně ;-) Min. ročník jak jsem koukal před několika měsíci tak byl pěkně propršenej.
    Zelená GT3 RS je lepší v reálu než oranžová? Aha, GT3 stačí >:D ;-) Myslím i že Turbo jak je 4x4 tak že je bezpečnější v nouzových situacích :-) U zadokolky co vim z videí tak jedině doklouzat bez brzdy anebo se snažit korigovat plynem... Ale u 4x4 plnej kotel a je z nouze venku :-) Ale že je to tak těžké i v reálu tak to nemám ověřené... Já mám knihu Automobily snů a tam píšou o GT2ce a že je o hodně lehčí jak Turbo i když z něj vychází ale jak je to zadokolka to to zapřičinuje.

Aha, taktoj. Pls napiš mi až fotky budeš mít, pokud je nebudeš dávat semka na MAcz ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  19:27

to Ricardo

nez osud mi to pripada spis jako posedlost. Ale alespon ses posedlej uslechtilou znackou. V posledni dobe jsem tady totiz v nekterych diskuzich (ale spise na SZ) narazil na lidi posedly jejich malymi auty a taky posedly "erudovanym" pohledem a bohuzel i hodnocenim sportovnich znacek..
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 17.05.08  19:21

Tak to mě fakt mrzí...Já někde tady četla,že se máš sejít asi s 10 lidma z MA a tak jsem si řekla,že toho máš celkem dost :-) ,že se tam na tebe nalepí spousta lidiček a ani jsem ti už nenapsala ;-\ Kdybych to bývala věděla....
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 17.05.08  19:17

No mám rád víc značek ale pak zase v úvahách vždycky skončím u Jaguaru. To je prostě osud :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  19:09

to Kysky

pocasi bylo tak moc super, ze jsem si skoro pral, aby bylo trochu chladneji. Potili jsme se ve 25 stupnich..

pokud jde o GT3RS, bylo tam hned nekolik oranzovejch (naprosta bomba na pohled), jedno zeleny (to jsem in natura videl poprvy) a nekolik bilejch (ale to byly tusim "jen" GT3, ne RS). Meli jsme pristup na poledni raut a u stolu jsem sedel s nejakymi poloprofi zavodniky z Norimberku. Byli tam s Carrera 996 GT3 a kdyz jsem jim rikal, s cim jezdim ja, tak mi rekli nasledujici: Do beznyho provozu a pri jakychkoli problemech s adhezi (dest, snih) je bez konkurence Turbo a je to nejlepsi volba pro "civilniho" uzivatele, resp. ridice. Pokud budes chtit vic jezdit na okruhy, pak rikali, ze na Masarykove okruhu maji zmereno, ze Turbo je o 5 vterin pomalejsi, nez GT3, a tim padem je lepsi pro toto pouziti volit zadokolku GT3. Duvod je ve vyssi hmotnosti Turba..

Vzal jsem s sebou kolegu s fotakem, protoze jsem tusil, ze se tentokrate budu soustredit na neco jinyho, nez je foceni.. takze fotky od nej budu mit do nekolika dnu. Sam ani nevim, co tam bude
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  18:58

to Ricardo

jagecy jsem tam skoro nepotkal, maximum byl predchozi typ XK8 nebo XKR (nebyl tak moc blizko, abych to poznal..) ve stribrne barve a tusim s brnenskou SPZ. Ale tech aut, za kterejma by se clovek rad otocil tam bylo tolik..
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  18:56

to feferonka

tak to je fakt skoda. Ja jsem se cca pred dvema tydny s par lidmi domlouval, posilal jsem na SZ i svy cislo na mobil, ale nikdo z Čech asi neprijel, proste zadna reakce.. A to jsem tri dny pucoval auto, az jsem mel ruce po kolena!

jedinej, koho jsem tam videl a poznal, byl Libor Zezulka
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.05.08  18:41

Ricardo: toto by si měl ten s tim XJR přečíst
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.05.08  18:27

supermike: Čau. Tak to je good že se vydařilo. A jaké bylo počasí? :-) NA ar.cz jsem viděl fotky z dálnice a jelo tam Porsche GT3 RS oranžové, to musí být také dost dobré v reálu. Ale kdybych si měl vybrat mezi Turbem nebo GT3 RS, tak by to bylo veliké rozhodování, u Turba žeru vysouvající se spojlér a u GT3 RS žeru ploché obrovské nastavitelné křídlo :-) Třeba mě to někdy potká toto rozhodování ale velmi pochybuji ;-\
    PS: nemáš nějaké fotky ze srazu? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 17.05.08  18:13

No prej tam byly jenom dvě XK a pak nějaký nový XJR který výletním tempem objelo jedno kolo a hned se vrátilo do depa... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 17.05.08  18:06

My tam byli...škoda,že jsme se nedomluvili ;-\ Máš pravdu, ten Ford GT40 byl brutální :yes: >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…