Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Ricardo 17.05.08 20:02
« Re: Sraz sportovnich aut na AMD dnes
Teď ji odlehčili asi o 50 kg a začali dělat 3,2 i jako předokolku se samosvorem (nebo co přesně ten Electronic Q2 je - nikde jsem k tomu nenašel přesný popis), to znamená další kg u této motorizace dolů. Navíc je v ČR po té modernizaci levnější což je další plus. -
s-mike (RSKa) 17.05.08 20:02
to Méša
dik za tu podporu.
Ja jsem se v poslednim tydnu rozhodl, ze na to kaslu, recenzi necham, ale ze na ni dal delat nebudu (hlavne fotky). Ale po takovy zprave, jako je ta tvoje, a jeste jednou dik, to prehodnotim :yes: -
s-mike (RSKa) 17.05.08 19:58
to Ricardo
tak pro me je ta Alfa zatim nadherna. Jina nez cervena ale ne, co je problem, je vysoka hmotnost (kvatro). I s motorem 3,2 to nejak moc nejede.. ridil jsem to. Treba s TT se stejnym motorem se to skoro neda srovnat. Jenze me se zas nelibi TT.. tezkej zivot -
David Silver 17.05.08 19:56
« Re: Sraz sportovnich aut na AMD dnes
Supermike: Jj, chápu to. Na každém autě se každému líbí něco jiného ;-) / >:D >:D >:D >:D tak tím jsi mě rozesmál: "".. ale, kup si jaky chces :-) :-) " >:D No já si tak akorát můžu koupit u nich model za nějakých 3 nebo 5tisíc >:D -
Ricardo 17.05.08 19:52
« Re: Sraz sportovnich aut na AMD dnes
Alfa Spider taky pěkný auto :yes: akorát když jsem ji viděl poprvé (zrovna v té červené) tak jsem si říkal jestli není až moc krásná, to byl první dojem. Pro moje oko se pohybuje dost blízko hranici mezi nádherou a kýčem. Vlastně si ji ani jinak než červenou nedokážu představit, možná ještě černá - ta by tomu asi dodala hloubku ale chtělo by to vidět v reálu jestli si ty tvary s tou barvou rozumí. Stříbrná ten její design zabíjí... -
s-mike (RSKa) 17.05.08 19:52
to Kysky
nerikam, ze seda neni dobra (sam ji mam na dvou autech..), ale kdyz jsem v Praze nebo ve Vidni u prodejcu Lamborghini videl ty auta naštosovany vedle sebe, tak ta šeda na tom Lambu ve srovnani s tou oranzovou a bilou vypadalo strasne fadně.. ale, kup si jaky chces :-) :-) -
Vette 17.05.08 19:51
« Re: Sraz sportovnich aut na AMD dnes
Ahoj, na tu akciu som sa tesil aj ja. Manzelka dnes oslavuje narodeniny a zbehla sa u nas cela rodina. NA cestu do Brna neostal cas :-( Na tvoje Porsche som sa tesil :-) Som rad ze som mohol na hodinu odbehnut na Zraz amerik tu u nas v BA. Horsie, ze ked zena zavolala kde som tak dlho :-( Trochu som na to dupol a uz som mal RS4 s majakom za sebou a moc na mna blikala :-( nastastie tam bali rozumny pani :-) -
David Silver 17.05.08 19:45
Supermike: >:D jo, hostesky většinou i když není zrovna moc teplo :yes: >:-[]
Já právě se ptal na tvůj vlastní názor ;-) Že já neviděl Gt3 RS ždnou na živo tak alespon sbíám názory jiných ;-) No, Lambo jsem viděl jenom žluté a nádherně šedé :-) Na Lambech mám já nejraději šedou. Sice jsem neviděl živě většinu barev ale ta šedá se mi líbí více i na fotkách :-) :yes:
Jj to je fakt, ale s 4x4 se dá bez elektroniky taky dobře zařádit ne?
No, F1 jsou a za tu změnu na tuto sezonu jsem velmi rád! Ta leektronika tam byla nudná a celý frmule mě nebavili. Takhle je to zábava, když třeba Hemilton dohání někoho nebo jede v čele tak tam nádherně driftuje. A někteří předvedou drift a pak t onezvládnou. To je zábava pro diváka :yes: :yes: Předtim pro mě to byla nuda.
OK, už se těším :-) -
s-mike (RSKa) 17.05.08 19:45
to Ricardo
je fakt, ze Fiat ted nevypada spatne. A kdyby byvala nespadla na zacatku roku burza, mel jsem ve vyberu nakupu auta "do mesta" i cervenou Alfu Spider, ten novej model. Mozno videt in natura v IBC na Prikope v Brne..
ostatni zminene znacky: :yes: