Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 17.05.08  20:11

« Re: Sraz sportovnich aut na AMD dnes

Dakujem :-) Inak ak by si mal cas, ja by som do Brna na strenutie dobnehol :-) ja pecival nie som, rad sa prevezem :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 17.05.08  20:08

Jj,to je náš člen rodiny :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  20:07

to vette93

tak 100 jich tam dnes nebylo. Ale kolem 20 mozna jo. A urcite si ted u tebe udelam voko.. nejhezci byly cerveny a cerny!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  20:05

to Kysky

ale s tim doporucenim k nakupu jsem to nemyslel zle!! Tos urcite vycitil :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 17.05.08  20:02

Teď ji odlehčili asi o 50 kg a začali dělat 3,2 i jako předokolku se samosvorem (nebo co přesně ten Electronic Q2 je - nikde jsem k tomu nenašel přesný popis), to znamená další kg u této motorizace dolů. Navíc je v ČR po té modernizaci levnější což je další plus.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  20:02

to Méša

dik za tu podporu.

Ja jsem se v poslednim tydnu rozhodl, ze na to kaslu, recenzi necham, ale ze na ni dal delat nebudu (hlavne fotky). Ale po takovy zprave, jako je ta tvoje, a jeste jednou dik, to prehodnotim :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  19:58

to Ricardo

tak pro me je ta Alfa zatim nadherna. Jina nez cervena ale ne, co je problem, je vysoka hmotnost (kvatro). I s motorem 3,2 to nejak moc nejede.. ridil jsem to. Treba s TT se stejnym motorem se to skoro neda srovnat. Jenze me se zas nelibi TT.. tezkej zivot
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 17.05.08  19:58

V lete idem do Prahy na Corvette zraz. To bude parada. Spanila jazda Prahou, kolona vyse 100 Corvette :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.05.08  19:57

Supermike: nemáš zač
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.05.08  19:56

Supermike: Jj, chápu to. Na každém autě se každému líbí něco jiného ;-) / >:D >:D >:D >:D tak tím jsi mě rozesmál: "".. ale, kup si jaky chces :-) :-) " >:D No já si tak akorát můžu koupit u nich model za nějakých 3 nebo 5tisíc >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  19:54

to vette93

skoda. Libilo by se ti tu i proto, ze Corvette tu byla asi druhou nejvic zastoupenou znackou po Porschi
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.05.08  19:53

Jasný pošlu...něco vyberu, plodnej dialog neřeš však víš jak to chodí, závist atd. je věčná. Tady je však dost lidí, kteří tvoji práci dokáží ocenit, ne jen hodnocením. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  19:53

to kysky

dik, podivam se na feferonciny fotky
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 17.05.08  19:52

Alfa Spider taky pěkný auto :yes: akorát když jsem ji viděl poprvé (zrovna v té červené) tak jsem si říkal jestli není až moc krásná, to byl první dojem. Pro moje oko se pohybuje dost blízko hranici mezi nádherou a kýčem. Vlastně si ji ani jinak než červenou nedokážu představit, možná ještě černá - ta by tomu asi dodala hloubku ale chtělo by to vidět v reálu jestli si ty tvary s tou barvou rozumí. Stříbrná ten její design zabíjí...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  19:52

to Kysky

nerikam, ze seda neni dobra (sam ji mam na dvou autech..), ale kdyz jsem v Praze nebo ve Vidni u prodejcu Lamborghini videl ty auta naštosovany vedle sebe, tak ta šeda na tom Lambu ve srovnani s tou oranzovou a bilou vypadalo strasne fadně.. ale, kup si jaky chces :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.05.08  19:51

Supermike: fotky má Feferonka pod svoji recenzí u 350z ;-) Ta Z06 má i dost dobrý leštěný kola >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 17.05.08  19:51

Ahoj, na tu akciu som sa tesil aj ja. Manzelka dnes oslavuje narodeniny a zbehla sa u nas cela rodina. NA cestu do Brna neostal cas :-( Na tvoje Porsche som sa tesil :-) Som rad ze som mohol na hodinu odbehnut na Zraz amerik tu u nas v BA. Horsie, ze ked zena zavolala kde som tak dlho :-( Trochu som na to dupol a uz som mal RS4 s majakom za sebou a moc na mna blikala :-( nastastie tam bali rozumny pani :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  19:49

to Feferonka a Kysky

vedle zlute Z06 jsem opravdu stal (velmi pekna spolujezdkyne s ponekud obstaroznim strejdou-ridicem). Muzes poslat nejaky foto i me? Mailova adresa je v predchozim prispevku. Dik predem
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.05.08  19:45

Supermike: >:D jo, hostesky většinou i když není zrovna moc teplo :yes: >:-[]

Já právě se ptal na tvůj vlastní názor ;-) Že já neviděl Gt3 RS ždnou na živo tak alespon sbíám názory jiných ;-) No, Lambo jsem viděl jenom žluté a nádherně šedé :-) Na Lambech mám já nejraději šedou. Sice jsem neviděl živě většinu barev ale ta šedá se mi líbí více i na fotkách :-) :yes:

Jj to je fakt, ale s 4x4 se dá bez elektroniky taky dobře zařádit ne?
    No, F1 jsou a za tu změnu na tuto sezonu jsem velmi rád! Ta leektronika tam byla nudná a celý frmule mě nebavili. Takhle je to zábava, když třeba Hemilton dohání někoho nebo jede v čele tak tam nádherně driftuje. A někteří předvedou drift a pak t onezvládnou. To je zábava pro diváka :yes: :yes: Předtim pro mě to byla nuda.

OK, už se těším :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  19:45

to Ricardo

je fakt, ze Fiat ted nevypada spatne. A kdyby byvala nespadla na zacatku roku burza, mel jsem ve vyberu nakupu auta "do mesta" i cervenou Alfu Spider, ten novej model. Mozno videt in natura v IBC na Prikope v Brne..

ostatni zminene znacky: :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…