Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  21:28

« Re: FOTKY ZE SRAZU sportovnich aut na AMD dnes

to Dave6

napis, muzeme na kafco. Na fotky se podivam, par jich mam u sebe na webu uz ted i ja..

s tou Carrerou GT mam domluveno (veř nebo ne), ze bych ji mohl pristi tejden ve stredu na okruhu i ridit. Pokud jo, samozrejme si to nenecham pro sebe a dukladne se tady pochlubim!
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 17.05.08  21:24

« Re: Sraz sportovnich aut na AMD dnes

Jéééé, mezi bílým Porsche a žlutou vettou,že?? Tak to je tvůj vymazlenec??A já stála přímo u něj :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  21:24

to Méša

dekuji za fotky! Doplnil jsem si sbirku hlavne o tu Fordku GT40..

ani jsem si nevsiml kolegy s tou 850kou. Nejen, ze je to prakticky stejny auto, jako mam ja (mam hezci kola, Alpiny 18"..), ale dokonce i vim, kdo byl predchozi majitel a ten dalsi.. vypada to ale porad dustojne. Doufam, ze to uz brzy konecne poradne vyfotim. Nalesteny uz je ted :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.05.08  21:20

« Re: FOTKY ZE SRAZU sportovnich aut na AMD dnes

Ibiza je v klídku :-) Já byl v Brně bílou 335i E92, možná jsi ji taky zahlídl. Až budu mít cestu do Brna, pisnu SZ a určitě něco spácháme. Jinak brácha teď dodělává fotky a dává je na fórum, takže určo stojí za to checknout, do půl hoďky by se tam měly objevit. Carrera GT...nemám slov, nádhera...sympatický je, že se tam borci nepřijeli masírovat a s tak parádním supersportem jezdili dost ostře :yes:
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 17.05.08  21:17

tou kvalitou jsem samozřejmě mylela fotky a nee auta >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.05.08  21:15

Tož jsem poslal něco na mail...ale jen vzorek...je toho totiž móóc >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  21:09

to feferonka

koukal jsem se.. jak kvalita nic moc?! Vzdyt tam mas vyfocenej i ten muj šedej fetiš!! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  21:07

« FOTKY ZE SRAZU sportovnich aut na AMD dnes

to Dave6

jj, to jsem byl ja, viz. foto u Feferonky.. je to skoda, kdyz tak se ozvi. Muzeme porovnat i Ibizi, neb ja po Brne jezdim v šede, a taky 1.4 sport :-)

za tip na fotky dik. Koukni i ke mne, ted jsem tam par kousku dal. Prave i tu cernou GT, o ktere mluvis
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 17.05.08  20:59

Stane už jsem to tady naznačoval je to škoda :-( mluvil jsem s Filipem, byl se tam taky podívat a byl z toho trochu zklamanej. Ale tak třeba tam budeme příští rok organizovaně.
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 17.05.08  20:53

Já taky trošku fotila,fotky jsou pod nissákem,zbytek dodám zítra...kvalita nic moc,ale pro představu to snad postačí ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.05.08  20:40

Ahoj, dnes jsem Tě určo viděl na parkovišti vedle Z06, rozhlížel jsem se všude kolem, jestli se nepohybuješ poblíž Turba, že bychom pokecali, ale nenašel jsem Tě. Škoda ;-\ Ale jezdím do Brna skoro každých 14 dní, tak bychom se někdy mohli potkat, jestli se Ti bude chtít. Spoustu fotek najdeš na www.czechexotics.com v sekci fórum-Akce-17.5. 2008 Fotky. Jsou tam nádherný kousky, určitě mrkni. Jinak mě dostali ti Slovinci, co drtili Carreru GT a úžasná zelená GT3RS(masakr). Bíle perleťový Murci LP640 Roadster s červenou kůží a SPZ RELAX mě potom dorazilo. Pro milovníky vůně benzínu a spálených gum úžasná podívaná :-!
  • « 00 Reagovat !

foto StanS

StanS 17.05.08  20:36

Píšu to, Doublesixi, na klubu - ostuda! Jeden X-type 2,5L, jeden xkr, jeden xjr350 a moje šunka na parkovišti u vjezdu.
    Kde jste byli, když se makovalo!
    Nedivím se, že jaguar museli koupit indové.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  20:25

to vette

ja jsem se s kamosem 4 mesice domlouval, ze se s nim a jeho Carrerou konecne nekde potkame (znali jsme se zatim jen z emailu) a udelame obrazky.. rikal jsem mu, ze hlavne at neprsi. Vzali jsme auta, vyjeli z garaze, a zacalo lejt. Vysledek viz. moje "Poporschene" fotky za mou recenzi.. aspon jsou necim jiny
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  20:22

to feferonka

ja vim. Takhle. Ja mam velkej problem s lidma, kteri se chovaji jako VIP (ted prosim te nemluvim o nikom z nas, zcela obecne), a tak se vsemozne snazim sam tak nepusobit. Tak jsem tu formulaci pro jistotu trosicku zmirnil. Vim, zes to tak nemyslela, ale aby to tam nikdo nahodou nehledal a nenasel.. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 17.05.08  20:21

to sme na tom rovnako, nerad nechavam auto bez dozoru. S tym pocasim mi hovor. Za posledny mesiac som 4x jazdil a 4x som umyval lebo som zmokol :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 17.05.08  20:20

No když to současný TT je takový... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  20:18

to vette

vubec neni problem, staci se predem domluvit. Ja mam jedinej problem s pocasim. Uz ted si sousedi klepou na celo, ze to auto furt meju, tak pak potrebuju sucho, abych to nemyl vylozene kazdej den!! Vim i o kavarnickach, kam se da posadit a pritom na auto celou dobu vidis, takze nehrozi odcizeni nebo poskozeni..
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  20:14

to feferonka

tak to musim pochvalit, clen vasi rodiny se mi moc libi. Jestli to neni tajemstvi, muzes mi poslat na SZ, z ktere ctvrti s Vladimirem jste?
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 17.05.08  20:14

A co se týče toho 'lepení',nemyslela jsem to doslova,ale obrazně.Prostě jsem si řekla,že tam bude víc takovejch,co s tebou bude chtít splknout... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  20:12

to Ricardo

kdyz to Q2 je zas na prd. Ja chci kvatro. V zime s Porschem nejezdim. A ten pocit, kterej ze zimnich kvatro-radovanek znam z Mitsubishi3000, mi strasne chybi. Ted totiz jezdim s predokolkou a to neni zadnej pozitecek.. ze to jde, myslim hmotnost kvatra a pritom slusnej vykon, je dolozenej u toho TT 3.2 FSi
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…