Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 17.05.08 21:24
« Re: Sraz sportovnich aut na AMD dnes
to Méša
dekuji za fotky! Doplnil jsem si sbirku hlavne o tu Fordku GT40..
ani jsem si nevsiml kolegy s tou 850kou. Nejen, ze je to prakticky stejny auto, jako mam ja (mam hezci kola, Alpiny 18"..), ale dokonce i vim, kdo byl predchozi majitel a ten dalsi.. vypada to ale porad dustojne. Doufam, ze to uz brzy konecne poradne vyfotim. Nalesteny uz je ted :-) -
"-- skrytý --" 17.05.08 21:20
« Re: FOTKY ZE SRAZU sportovnich aut na AMD dnes
Ibiza je v klídku :-) Já byl v Brně bílou 335i E92, možná jsi ji taky zahlídl. Až budu mít cestu do Brna, pisnu SZ a určitě něco spácháme. Jinak brácha teď dodělává fotky a dává je na fórum, takže určo stojí za to checknout, do půl hoďky by se tam měly objevit. Carrera GT...nemám slov, nádhera...sympatický je, že se tam borci nepřijeli masírovat a s tak parádním supersportem jezdili dost ostře :yes: -
s-mike (RSKa) 17.05.08 21:07
« FOTKY ZE SRAZU sportovnich aut na AMD dnes
to Dave6
jj, to jsem byl ja, viz. foto u Feferonky.. je to skoda, kdyz tak se ozvi. Muzeme porovnat i Ibizi, neb ja po Brne jezdim v šede, a taky 1.4 sport :-)
za tip na fotky dik. Koukni i ke mne, ted jsem tam par kousku dal. Prave i tu cernou GT, o ktere mluvis -
"-- skrytý --" 17.05.08 20:40
Ahoj, dnes jsem Tě určo viděl na parkovišti vedle Z06, rozhlížel jsem se všude kolem, jestli se nepohybuješ poblíž Turba, že bychom pokecali, ale nenašel jsem Tě. Škoda ;-\ Ale jezdím do Brna skoro každých 14 dní, tak bychom se někdy mohli potkat, jestli se Ti bude chtít. Spoustu fotek najdeš na www.czechexotics.com v sekci fórum-Akce-17.5. 2008 Fotky. Jsou tam nádherný kousky, určitě mrkni. Jinak mě dostali ti Slovinci, co drtili Carreru GT a úžasná zelená GT3RS(masakr). Bíle perleťový Murci LP640 Roadster s červenou kůží a SPZ RELAX mě potom dorazilo. Pro milovníky vůně benzínu a spálených gum úžasná podívaná :-! -
s-mike (RSKa) 17.05.08 20:25
to vette
ja jsem se s kamosem 4 mesice domlouval, ze se s nim a jeho Carrerou konecne nekde potkame (znali jsme se zatim jen z emailu) a udelame obrazky.. rikal jsem mu, ze hlavne at neprsi. Vzali jsme auta, vyjeli z garaze, a zacalo lejt. Vysledek viz. moje "Poporschene" fotky za mou recenzi.. aspon jsou necim jiny -
s-mike (RSKa) 17.05.08 20:22
to feferonka
ja vim. Takhle. Ja mam velkej problem s lidma, kteri se chovaji jako VIP (ted prosim te nemluvim o nikom z nas, zcela obecne), a tak se vsemozne snazim sam tak nepusobit. Tak jsem tu formulaci pro jistotu trosicku zmirnil. Vim, zes to tak nemyslela, ale aby to tam nikdo nahodou nehledal a nenasel.. :-) -
s-mike (RSKa) 17.05.08 20:18
to vette
vubec neni problem, staci se predem domluvit. Ja mam jedinej problem s pocasim. Uz ted si sousedi klepou na celo, ze to auto furt meju, tak pak potrebuju sucho, abych to nemyl vylozene kazdej den!! Vim i o kavarnickach, kam se da posadit a pritom na auto celou dobu vidis, takze nehrozi odcizeni nebo poskozeni.. -
s-mike (RSKa) 17.05.08 20:12
to Ricardo
kdyz to Q2 je zas na prd. Ja chci kvatro. V zime s Porschem nejezdim. A ten pocit, kterej ze zimnich kvatro-radovanek znam z Mitsubishi3000, mi strasne chybi. Ted totiz jezdim s predokolkou a to neni zadnej pozitecek.. ze to jde, myslim hmotnost kvatra a pritom slusnej vykon, je dolozenej u toho TT 3.2 FSi

napis, muzeme na kafco. Na fotky se podivam, par jich mam u sebe na webu uz ted i ja..
s tou Carrerou GT mam domluveno (veř nebo ne), ze bych ji mohl pristi tejden ve stredu na okruhu i ridit. Pokud jo, samozrejme si to nenecham pro sebe a dukladne se tady pochlubim!