Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
s-mike (RSKa) 17.05.08 21:24
to Méša
dekuji za fotky! Doplnil jsem si sbirku hlavne o tu Fordku GT40..
ani jsem si nevsiml kolegy s tou 850kou. Nejen, ze je to prakticky stejny auto, jako mam ja (mam hezci kola, Alpiny 18"..), ale dokonce i vim, kdo byl predchozi majitel a ten dalsi.. vypada to ale porad dustojne. Doufam, ze to uz brzy konecne poradne vyfotim. Nalesteny uz je ted :-) -
"-- skrytý --" 17.05.08 21:20
« Re: FOTKY ZE SRAZU sportovnich aut na AMD dnes
Ibiza je v klídku :-) Já byl v Brně bílou 335i E92, možná jsi ji taky zahlídl. Až budu mít cestu do Brna, pisnu SZ a určitě něco spácháme. Jinak brácha teď dodělává fotky a dává je na fórum, takže určo stojí za to checknout, do půl hoďky by se tam měly objevit. Carrera GT...nemám slov, nádhera...sympatický je, že se tam borci nepřijeli masírovat a s tak parádním supersportem jezdili dost ostře :yes: -
s-mike (RSKa) 17.05.08 21:07
« FOTKY ZE SRAZU sportovnich aut na AMD dnes
to Dave6
jj, to jsem byl ja, viz. foto u Feferonky.. je to skoda, kdyz tak se ozvi. Muzeme porovnat i Ibizi, neb ja po Brne jezdim v šede, a taky 1.4 sport :-)
za tip na fotky dik. Koukni i ke mne, ted jsem tam par kousku dal. Prave i tu cernou GT, o ktere mluvis -
"-- skrytý --" 17.05.08 20:40
« Re: Sraz sportovnich aut na AMD dnes
Ahoj, dnes jsem Tě určo viděl na parkovišti vedle Z06, rozhlížel jsem se všude kolem, jestli se nepohybuješ poblíž Turba, že bychom pokecali, ale nenašel jsem Tě. Škoda ;-\ Ale jezdím do Brna skoro každých 14 dní, tak bychom se někdy mohli potkat, jestli se Ti bude chtít. Spoustu fotek najdeš na www.czechexotics.com v sekci fórum-Akce-17.5. 2008 Fotky. Jsou tam nádherný kousky, určitě mrkni. Jinak mě dostali ti Slovinci, co drtili Carreru GT a úžasná zelená GT3RS(masakr). Bíle perleťový Murci LP640 Roadster s červenou kůží a SPZ RELAX mě potom dorazilo. Pro milovníky vůně benzínu a spálených gum úžasná podívaná :-! -
s-mike (RSKa) 17.05.08 20:25
to vette
ja jsem se s kamosem 4 mesice domlouval, ze se s nim a jeho Carrerou konecne nekde potkame (znali jsme se zatim jen z emailu) a udelame obrazky.. rikal jsem mu, ze hlavne at neprsi. Vzali jsme auta, vyjeli z garaze, a zacalo lejt. Vysledek viz. moje "Poporschene" fotky za mou recenzi.. aspon jsou necim jiny -
s-mike (RSKa) 17.05.08 20:22
to feferonka
ja vim. Takhle. Ja mam velkej problem s lidma, kteri se chovaji jako VIP (ted prosim te nemluvim o nikom z nas, zcela obecne), a tak se vsemozne snazim sam tak nepusobit. Tak jsem tu formulaci pro jistotu trosicku zmirnil. Vim, zes to tak nemyslela, ale aby to tam nikdo nahodou nehledal a nenasel.. :-) -
s-mike (RSKa) 17.05.08 20:18
to vette
vubec neni problem, staci se predem domluvit. Ja mam jedinej problem s pocasim. Uz ted si sousedi klepou na celo, ze to auto furt meju, tak pak potrebuju sucho, abych to nemyl vylozene kazdej den!! Vim i o kavarnickach, kam se da posadit a pritom na auto celou dobu vidis, takze nehrozi odcizeni nebo poskozeni.. -
s-mike (RSKa) 17.05.08 20:12
to Ricardo
kdyz to Q2 je zas na prd. Ja chci kvatro. V zime s Porschem nejezdim. A ten pocit, kterej ze zimnich kvatro-radovanek znam z Mitsubishi3000, mi strasne chybi. Ted totiz jezdim s predokolkou a to neni zadnej pozitecek.. ze to jde, myslim hmotnost kvatra a pritom slusnej vykon, je dolozenej u toho TT 3.2 FSi

napis, muzeme na kafco. Na fotky se podivam, par jich mam u sebe na webu uz ted i ja..
s tou Carrerou GT mam domluveno (veř nebo ne), ze bych ji mohl pristi tejden ve stredu na okruhu i ridit. Pokud jo, samozrejme si to nenecham pro sebe a dukladne se tady pochlubim!