Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 17.05.08  22:45

« Re: FOTKY ZE SRAZU sportovnich aut na AMD dnes

cislo1-kuju i za poklonu pro nissáka :-) posílám sz s mailem :-) .....tak ne sz,ale mail...
  • « 00 Reagovat !

foto -Vojtas-

[Vojťas] 17.05.08  22:42

pro damu ktera vlastni auto mych snu to udelam moc rad ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 17.05.08  22:42

mno ten zvuk těch Tureb 997 byl fakt drsnej.a viděli a slyšeli jste to Seizisovo??No a ten Ford......to byl taky nářez :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.05.08  22:41

No, vím co máš namysli >:-[] Teď se budeš muset před spaním mrknout na večerníčka, nebo si přečíst sazebník za pokuty, aby ses uklidnil >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 17.05.08  22:38

pro cislo1-já bych byla celkem happy,kdybys mi poslal nějaký fotečky a jůůůů video...bych si to pouštěla místo předehry >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto -Vojtas-

[Vojťas] 17.05.08  22:38

prisel jsem tam kolem dvanacty, ono tam tech porschaku taky bylo nespocetne, nemohl jsem si ale pak vynachvalit ten zvuk Tureb 997 znely jako stihajici letouny
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  22:35

vis co.. nepripominej mi radsi ani jedno. Sam nevim, co me vic zneklidnuje (a to jsem puvodne chtel pouzit jinej vyraz)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.05.08  22:33

:yes: Neusneš kvůli Gallardu, nebo kozačkám? >:D jojo, je to nádhera, takovýhle požitky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  22:32

a v kolik hodin jsi tam byl? Ja jsem stal porad na tom samym miste od 9:00 do 14:00. Pak jsem spechal hodit kamose domu a pak k televizi na Slavii..

ja si zase nevybavuju, ze bych tam v te zaplave Mtrojek videl Mpetku. Ale zase, jestli pises, ze ridic byl nejakej nadutej blb, tak me to ani nemrzi..
  • « 00 Reagovat !

foto -Vojtas-

[Vojťas] 17.05.08  22:30

jinak mam taky fotky a videa takze se muzu podelit jestli budete chtit
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  22:27

me chybi na notasu basovy repraky, takze na vyvolani vzpominek sice dobry, ale v realu tam chybi ty hloubky, ktery ti trepou bránicí. Zase, kdyz k tomu jeste pripoctu stopořený chlupy po celym těle, tak si to uz zacinam velmi barvite vybavovat.

No, dik, a ted neusnu.. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto -Vojtas-

[Vojťas] 17.05.08  22:25

tak se taky hlasim, byl jsem tam a vsechno nadherne vychazelo pocasi, nadherna auta a bezva prostredi, jen mi vrta hlavou ze jsem tam tvoje Turbo nevidel, hlavne nezapomenu na jednoho libovyho frajera v cerne M5 s polepama, jeho nazory na ostatni auta me dost zaskocili i ta mluva odpovidala jeho ridicskym zkusenostem, zkousel jsem se zaradit do souteze o svezeni v Gallardu ale nevyhral jsem jaka skoda :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.05.08  22:18

Jojo Gallardo, to je mazec, pokud chceš zavzpomínat, určitě mrkni na tohle video - recorded by my bro: [odkaz] >:-[]

Tak to má kolega super a aspon jste byli oba spokojeni, takze idealni ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  22:12

to dave

ten zvuk byl evidentne jinej, nez seriovej. A to jsem si myslel, ze uz me z Gallarda nic v tomto smeru nemuze prekvapit.. to jsem pred rokem ridil, a nezapomenu..

on kolega je profik a ma i adekvatni fotak. Nechal jsem ho vyřádit, protoze on na auta zase tak moc neni a ja si aspon v klidu mohl vse vychutnavat
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.05.08  22:00

Já myslím, že FORD byl poladěnej hodně, už podle toho zvuku, brzdy AP Racing, asi fakt okruhovej nástroj. Kolega má krásný fotky, ale myslel jsem si že jsou Tvoje, protože podle fotek Turba je vidět, že si s Photoshopem nebo něčím takovým rozumíš víc než dobře :-! Tak jedny z prvních fotek k vidění na:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  21:52

« Re: Sraz sportovnich aut na AMD dnes

to feferonka

no, mame pomalu po 22te hodine, tak mohu zodpovedne prohlasit, ze kozacky mohu kdykoli a kdekoli. Teda pokud jsou na zenske..
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  21:48

to Dave

tak to bych si myslel, ze ta Carrera by toho Forda mela bez problemu udelat. Ale je mozny, ze Ford mel dalsi upravy, Carrera nemela spravny gumy a ze ridici nebyli stejne odvazni.. :-)

za fotky tvuj dik predam kolegovi. VYJIMECNE to nejsou moje obrazky..
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 17.05.08  21:47

Že jo??? :-) :-) No já chtěla původně přijít na ten okruh dneska stejně oblečená,ale na kozačky bylo dost teplo >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.05.08  21:34

OMG tak to je mazec..to je sen, nadhera...Tak si to poradne uzij i za me ;-) Tvoje fotky jsou paradni, zvlast ty Carrery GT co jsou upraveny, to je nadhera. Btw chvilku jsem sledoval souboj CGT s Fordem GT a Ford byl rychlejší - myslím ale, že kdyby měla CGT taky slicky, porazila by ho. Jezdili kolo kolem 1:20, stejne i ti s oranzovou GT3RS :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  21:31

to Feferonka

jj to je on! Bylo to mozna ne uplne nejmladsi auto, ale urcite ze vsech nejčistejsi!

Ale kompliment ti hnedle vratim. Tobe to na te tve profilove fotce u te 350ky v tech cernejch kozackach taky mooc slusi! :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…