Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 17.05.08 22:32
« Re: FOTKY ZE SRAZU sportovnich aut na AMD dnes
a v kolik hodin jsi tam byl? Ja jsem stal porad na tom samym miste od 9:00 do 14:00. Pak jsem spechal hodit kamose domu a pak k televizi na Slavii..
ja si zase nevybavuju, ze bych tam v te zaplave Mtrojek videl Mpetku. Ale zase, jestli pises, ze ridic byl nejakej nadutej blb, tak me to ani nemrzi.. -
s-mike (RSKa) 17.05.08 22:27
me chybi na notasu basovy repraky, takze na vyvolani vzpominek sice dobry, ale v realu tam chybi ty hloubky, ktery ti trepou bránicí. Zase, kdyz k tomu jeste pripoctu stopořený chlupy po celym těle, tak si to uz zacinam velmi barvite vybavovat.
No, dik, a ted neusnu.. :-) -
[Vojťas] 17.05.08 22:25
tak se taky hlasim, byl jsem tam a vsechno nadherne vychazelo pocasi, nadherna auta a bezva prostredi, jen mi vrta hlavou ze jsem tam tvoje Turbo nevidel, hlavne nezapomenu na jednoho libovyho frajera v cerne M5 s polepama, jeho nazory na ostatni auta me dost zaskocili i ta mluva odpovidala jeho ridicskym zkusenostem, zkousel jsem se zaradit do souteze o svezeni v Gallardu ale nevyhral jsem jaka skoda :-( -
s-mike (RSKa) 17.05.08 22:12
to dave
ten zvuk byl evidentne jinej, nez seriovej. A to jsem si myslel, ze uz me z Gallarda nic v tomto smeru nemuze prekvapit.. to jsem pred rokem ridil, a nezapomenu..
on kolega je profik a ma i adekvatni fotak. Nechal jsem ho vyřádit, protoze on na auta zase tak moc neni a ja si aspon v klidu mohl vse vychutnavat -
"-- skrytý --" 17.05.08 22:00
Já myslím, že FORD byl poladěnej hodně, už podle toho zvuku, brzdy AP Racing, asi fakt okruhovej nástroj. Kolega má krásný fotky, ale myslel jsem si že jsou Tvoje, protože podle fotek Turba je vidět, že si s Photoshopem nebo něčím takovým rozumíš víc než dobře :-! Tak jedny z prvních fotek k vidění na:
[odkaz] -
s-mike (RSKa) 17.05.08 21:48
to Dave
tak to bych si myslel, ze ta Carrera by toho Forda mela bez problemu udelat. Ale je mozny, ze Ford mel dalsi upravy, Carrera nemela spravny gumy a ze ridici nebyli stejne odvazni.. :-)
za fotky tvuj dik predam kolegovi. VYJIMECNE to nejsou moje obrazky.. -
"-- skrytý --" 17.05.08 21:34
OMG tak to je mazec..to je sen, nadhera...Tak si to poradne uzij i za me ;-) Tvoje fotky jsou paradni, zvlast ty Carrery GT co jsou upraveny, to je nadhera. Btw chvilku jsem sledoval souboj CGT s Fordem GT a Ford byl rychlejší - myslím ale, že kdyby měla CGT taky slicky, porazila by ho. Jezdili kolo kolem 1:20, stejne i ti s oranzovou GT3RS :yes: -
s-mike (RSKa) 17.05.08 21:31
« Re: Sraz sportovnich aut na AMD dnes
to Feferonka
jj to je on! Bylo to mozna ne uplne nejmladsi auto, ale urcite ze vsech nejčistejsi!
Ale kompliment ti hnedle vratim. Tobe to na te tve profilove fotce u te 350ky v tech cernejch kozackach taky mooc slusi! :-)