Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.05.08  08:16

« Re: Sraz sportovnich aut na AMD dnes

Hezké ráno až dneska. Včera jsem musel jít od PC protože byl hokej >:D Ne, ten mě jenom zabavil, ale tat'ka potřeboval na net objednat chatu na Šumavu na léto :-) Tak nějak tak ;-)

Supermike: Jj, vycítil :yes: Já takovéto věty beru jako srandu(puberta >:D ). Ale já stojím i za ten model 1:18 :-) :yes: Akorát zatim nemám tu možnost zajít do prodejny nějaké automobilky supersportů. Ale mám už cca 1,5roku nádherné sny o Porschatech :yes:

Supermike-Fotky v recenzi ze srazu: Jsou velmi pěkné :yes: :yes: Mě se líbí na té stříbrné Carreře GT jak má tu nálepku "Člen klubu sportovních aut" nalepenou na křídle :-) :yes: Koukám, že se neparkovalo jako hodně se tak děje, co nejvíce aut od jedné značky vedle sebe...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.05.08  23:22

« Re: FOTKY ZE SRAZU sportovnich aut na AMD dnes

Nene budeš jezdit pozadu, dokud se nenaučím trať :-) A vážím taky 90kg, takže žádná výhoda, dostanu naprdel a pojedu domů 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto -Vojtas-

[Vojťas] 17.05.08  23:14

aha tak krasne sny preju
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 17.05.08  23:10

cislo1-během zítřka se s tebou přes icq spojím.teď už jdu vážně do pěny a do peřin :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  23:09

to feferonka

to je slovo dominantni zeny! Vyuziju toho, taky popreju fajn zbytek vikendu, a jdu na kutě. I kdyz, devítistý příspevek, potazmo tisící, je blízko.. ne, dobrou noc!!!
  • « 00 Reagovat !

foto -Vojtas-

[Vojťas] 17.05.08  23:09

nebylo by mozno poslat treba po icq, pres emila je to strasne pomaly
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  23:07

to dave

no jestli se domluvime na motokary v M-palaci (jsou nejlepsi v Brne, zkousel jsem i ostatni), tak to muze bejt i hodne brzy.. akorat te musim ferove upozornit, ze i pres vahovej hendikep 90ti kg mam casy v TopTenu. Ale treba prekvapis a budes lepsi
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 17.05.08  23:05

supermike-teda,ty máš hlody >:D fajn den a ještě se na závěr naplno zasmát,to teda nemá chybu.já se loučím,pánové,jsem utahaná jak kočka :-)
  • « 00 Reagovat !

foto -Vojtas-

[Vojťas] 17.05.08  23:03

tak uz to odesilam
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.05.08  23:01

Tak to bychom v Brně mohli dat kafco a motokary, idealni plan >:-[]
    Jojo malá je masakr, tu jsem se vzdycky bal hrat, tam je to o zdravi...Hral jsem asi 5 let fotbal, ale uz od malicka hokej a to je pro me sport no.1 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  22:57

to dave

hraju malou kopanou (ale s velkymi nasledky), dale tenis, posilovna, motokary, atd. Takze babovka zatim ne
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  22:55

to feferonka, cislo1 a ostatni

nestacim se divit, kam puvodni tema "sraz na okruhu" inklinuje. Litaj tady komplimenty, kozacky, chlupaty nohy, cislo jedna a mozna za chvili i druhy cislo..! Ja musim jit spat, tak neblbnete a umravnete to! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto -Vojtas-

[Vojťas] 17.05.08  22:54

citim s tebou, desetivalce gallarda a m5 nebo m6 me dostavaj do tranzu, vzdycky se mi najezili VSECHNY chlupy kdyz projeli kolem
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.05.08  22:53

Seš chlap tak něco vydržíš ;-) Nebo ti to nějaká slečna v kozačkách pofouká >:D >:D >:D LOL...Náhodou je dobrý že sportuješ a nesedíš doma jak bábovka, to je nejhorší...Hraješ malou kopanou nebo klasickej? Doporučuju opět fórum czechexotics, přibylo spoustu fotek hoodně kvalitního kalibru :yes:
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 17.05.08  22:52

ricardo- :*) mnoo,chlupatá od hlavy po packy >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  22:49

to dave

no, ja mam "nastesti" jinej prvek, kterej me z te nirvany (lambo a kozacky) vrati zpet na zem.. vcera na fotbalu mi metrákovej kamos stoupl na paleček u nohy..
  • « 00 Reagovat !

foto -Vojtas-

[Vojťas] 17.05.08  22:47

z toho fightu mezi Fordem a Carrerou GT sem si doslova uchcaval, ale stve me ze jsem nevidel na draze Superleggeru
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 17.05.08  22:46

Feferonko už ti někdo řekl že seš fakt kočka? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.05.08  22:46

to cislo 1

no zvuk to nebyl spatnej, ale na leteckym dnu v Turanech mi pred casem proletel nad hlavou MIG21 v nizkym pruletu. A to byl preci jen jinej zazitek :-) jesteze jsem si tu klobasku dal az potom..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.05.08  22:46

Seizis umí krásně dávat meziplyny, to je paráda... Zvukem u mě vedou desetiválce, ať už M5, M6, Carrera GT, Gallardo...Mají úžasnej soundtrack :yes: A Porscháckej boxer má specifickej a skvělej zvuk(nej má GT3RS) , i když tišší než konkurence, protože když se otevřou klapky u F430... >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…