Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 17.05.08 23:07
« Re: FOTKY ZE SRAZU sportovnich aut na AMD dnes
to dave
no jestli se domluvime na motokary v M-palaci (jsou nejlepsi v Brne, zkousel jsem i ostatni), tak to muze bejt i hodne brzy.. akorat te musim ferove upozornit, ze i pres vahovej hendikep 90ti kg mam casy v TopTenu. Ale treba prekvapis a budes lepsi -
"-- skrytý --" 17.05.08 23:01
Tak to bychom v Brně mohli dat kafco a motokary, idealni plan >:-[]
Jojo malá je masakr, tu jsem se vzdycky bal hrat, tam je to o zdravi...Hral jsem asi 5 let fotbal, ale uz od malicka hokej a to je pro me sport no.1 :-) -
s-mike (RSKa) 17.05.08 22:55
to feferonka, cislo1 a ostatni
nestacim se divit, kam puvodni tema "sraz na okruhu" inklinuje. Litaj tady komplimenty, kozacky, chlupaty nohy, cislo jedna a mozna za chvili i druhy cislo..! Ja musim jit spat, tak neblbnete a umravnete to! :-) -
"-- skrytý --" 17.05.08 22:53
Seš chlap tak něco vydržíš ;-) Nebo ti to nějaká slečna v kozačkách pofouká >:D >:D >:D LOL...Náhodou je dobrý že sportuješ a nesedíš doma jak bábovka, to je nejhorší...Hraješ malou kopanou nebo klasickej? Doporučuju opět fórum czechexotics, přibylo spoustu fotek hoodně kvalitního kalibru :yes: -
"-- skrytý --" 17.05.08 22:46
Seizis umí krásně dávat meziplyny, to je paráda... Zvukem u mě vedou desetiválce, ať už M5, M6, Carrera GT, Gallardo...Mají úžasnej soundtrack :yes: A Porscháckej boxer má specifickej a skvělej zvuk(nej má GT3RS) , i když tišší než konkurence, protože když se otevřou klapky u F430... >:-[]

Supermike: Jj, vycítil :yes: Já takovéto věty beru jako srandu(puberta >:D ). Ale já stojím i za ten model 1:18 :-) :yes: Akorát zatim nemám tu možnost zajít do prodejny nějaké automobilky supersportů. Ale mám už cca 1,5roku nádherné sny o Porschatech :yes:
Supermike-Fotky v recenzi ze srazu: Jsou velmi pěkné :yes: :yes: Mě se líbí na té stříbrné Carreře GT jak má tu nálepku "Člen klubu sportovních aut" nalepenou na křídle :-) :yes: Koukám, že se neparkovalo jako hodně se tak děje, co nejvíce aut od jedné značky vedle sebe...