Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 18.05.08  14:38

« Re: Sraz sportovnich aut na AMD dnes

vsak jsem se modlil asi tejden, a to jsem jinak nejakej neznaboh..
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 18.05.08  14:36

Ale teda že nám to počasí včera vyšlo,když se teď dívám ven... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 18.05.08  14:32

uz ani nevim, ale dozvis se ve stredu :-) :-) :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 18.05.08  14:29

No, prodejci u nás to mají trošku jinak.Max.se projedeš pár km s jejich obchoďákem a pak se rozhodni.Já osobně to nechápu.Z praxe vím,že by zákazníci určo uvítali možnost si své vysněné auto půjčit na dýl a řídit ho.Ale to by prodejci aut museli uzavřít odpovídající pojistky k tomuto účelu a to už se jim asi nechce...Někde dole jsem četla,ale už to nevím - v čem to pojedeš?V Car.GT?
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 18.05.08  14:19

to Meša

supr, dik, uz ji mam na profilu. Tak na dva, tri dny..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.05.08  14:16

jiště, že souhlasím :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 18.05.08  14:15

to feferonka

ja jen doufam, ze to nezakriknu. Ono je to totiz dost tezko k uvereni.. treba oficialni zastoupeni Porsche, ktery me vychazi ve vsem vstric a kde mi napriklad ve Vidni proste dali klicky od fungl nove 997 Turbo za 140tisic Eur, at se jedu projet, sam, bez prodejce.. a at se za hodku vratim, tak i tady me rekli, at se nezlobim, ale ze Carrera GT proste neni na pujcovani, ani na predvadeci jizdy!

Takze do stredy o tom dal nemluvim, at to nezakriknu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 18.05.08  14:11

to os

tak to se za chvili podivej jeste na moje fotky, jedna stribrna GT tam pribude.. foto jsem dostal od Méši, lehoucce poopravil a doufam, ze se zverejnenim bude dodatecne souhlasit..
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 18.05.08  14:09

mike-tak to ti přeju,budeš mít potom čertíky v očích,tak jako ten můj ;-) byl nadšenej..
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 18.05.08  13:49

Ta Carrera GT je naprosto uzasna :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 18.05.08  13:44

ja to nechci zakriknout, ale doufam, ze podobny stesti (t.j. hodne muziky za cizi penize :-) ) me potka pristi tejden ve stredu. Mam slibenou jizdu na okruhu. Pokud by to dopadlo, budou fotky i video..
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 18.05.08  13:40

Nee,moje zetečko jsem šetřila :-) Toho mého chlapa svezl jeden člen z-clubu na místě spolujezdce.Co se týče samotné jízdy,tak to řídil člověk,kterej už ze pár okruhů projel a má zkušenosti.Ten můj chlap byl nadšenej a prý všechny zatáčky projeli driftem,tj.dveřma napřed...no a gumy?Ty po jízdách měnil,jak jinak >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 18.05.08  13:22

za dobrou chut diky a napodobne

na fotky jsem koukal a vidim, ze jste se zucastnili primo jizd po okruhu. Na to jsem teda ja po kapsach nenasel dost drobnejch a taky me bylo lito auta..

takze se pri te prilezitosti zeptam, co na jizdy rikalo Zetko a co rikaly pneumatiky?
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 18.05.08  12:57

Dobré poledne a dobrou chuť všem přítomným ;-) Přidala jsem zbytek fotek ze srazu,tak se mrkněte :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 18.05.08  12:13

to kysky

myslim, ze tam opravdu mohl prijet se sportakem kde kdo, i ti, kteri nejsou organizovani v klubu (jako ja). Ale to plati pouze pro vjezd na to parkoviste, jinak jizda po okruhu byla placena zvlast.. jestli se nepletu, neclen platil 6000 a clen klubu 4000. Coz je věru opravdu hodne a ja toho tim padem nevyuzil..

s tim Jagecem nevim. Ze tam stribrnej byl, to vim, ale ja kolem svyho auta sel v prubehu te akce maximalne dvakrat. A to tam nestal. Což ale nevylucuje, ze se tam mimo mou pozornost na chvili postavit mohl..
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 18.05.08  12:09

to cislo1

ja nejsem clenem klubu, tak o organizaci nic dalsiho nevim. Ale ber to tak, ze chybicky se vzdycky nejaky vloudi. Ja tu akci ze svyho pohledu hodnotim jen a jen pozitivne :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.05.08  08:53

Supermike: Aha, takže tam může přijet svým sport'ákem kde kdo? Jj, toto není špatné na krytu SPZ, rozhodně lepší jak dělá Land rover že tam jsou kontakty a všechno...(reklama)
    Nestál vedle tebe jendu chvíli Jaguár XK starší?
  • « 00 Reagovat !

foto -Vojtas-

[Vojťas] 18.05.08  08:53

nebylo placeny to parkovny v tom prostoru kam smeli jen VIP? prislo mne to teda pekne stupidne vyreseny sice jsem sem tam do toho arealu nemohl podivat protoze jsem nemel VIP vstupenku ale jakmile auta vyjeli na trat a pak se vratili tak je nechali stat pred boxama tak co je to za system
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 18.05.08  08:34

to Kysky

tu nalepku nalepili i na moje auto, prestoze clenem nejsem.. tak to slo hned dolu, i proto, ze na placce pod SPZ mam velmi pekně reliefovym stribrnym pismem napsano Porsche Zentrum Munchen

parkovalo se jak kdo chtel a v prubehu dne se to i dost menilo, jak lidi jezdili z parkoviste na okruh..
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 18.05.08  08:29

« Re: FOTKY ZE SRAZU sportovnich aut na AMD dnes

to dave

i ty mas 90 kilo? Tak to ses taky kluk krev a mliko. I kdyz, u kluku to neni mliko, ale.. no, opusťme oblast tělních tekutin.. co jsem to chtel, jo, aby ses mohl kvalifikovane pripravit, posilam ti [odkaz] s plankem zminene trati u M-palace v Brne! Ale i tak myslim, ze na ten zadek dostanes. Velkej vyprask na velkej zadek :-) :-) :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…