Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
s-mike (RSKa) 18.05.08 20:27
« Re: Sraz sportovnich aut na AMD dnes
v pohode. Teda v pohode.. klidne at se mu nelibi, ale hlavne at me neznamkuje!
Lambo opravdu prakticky moc neni. Porsche je aspon naznakem 4 mistny, ale Gallardo pouze 2 mista a Murcielago nevim..
kdyz se tak bavime o potomcich, zkus tento čerstvy [odkaz] -
David Silver 18.05.08 18:26
« Re: Sraz sportovnich aut na AMD dnes
Supermike: Aha, tak to potom je na pytel. Ale i pro členy klubu né zrovna levné 4000 :-O
Já jenom že to tam vypadá na takové Turbo na jedné fotce na butzi.cz ; to je docela málokrát za celou tu dobu... No, ale chápu to :yes: -
OS 18.05.08 15:24
« Re: Sraz sportovnich aut na AMD dnes
no tak jel jsem v nem sice jen par km ale zato v poradnem tempu a na ceste kterou znam takze vim jak na ni ktera auta sedi a jedou. Motor je asi hlavni zbrani ST. Silnej ale zarovnen ne prekonovanej na 5valec s turbem takze by mohl dost vydrzet(take ho berou od Volva). Jedinou nevyhodou bude asi vaha kvuli ktere mas na limitu pocit ze te motor tlaci ze zatacky. Bal bych se nedotac.smyku. Pak me jeste zaujal zvuk ale spise jen z venku a paradni Recaro sedakcy ktere jen nevypadaji ale i fungujou. Jinak vse bude stejne jako u normal Focusu. -
s-mike (RSKa) 18.05.08 15:09
« Re: Sraz sportovnich aut na AMD dnes
mel jsem dve Sierry, svagr ted ma novyho Focusa 1.6 TDi nebo jakou ze to motorizaci, ale BOHUZEL s STeckem jsem nejel. I kdyz se mi strasne libi v te oranzove. Ale je to jako s tim Vasim Zetkem. Neni to bohuzel kvatro. Ale s tou predvadeci jizdou budu muset neco udelat, prej to ma skvelej podvozek.
to os
ta zelena je uz hodne na hrane. Oranzova bude mit asi vic priznivcu..