Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
s-mike (RSKa) 19.05.08 11:59
« Re: CENY pro vjezd na AMD Brno
ja vim, ale co to je celodenni jezdeni. To si radsi zaplatim tri pulhodinovky nekdy rovnomerne v prubehu celyho dne, behem kterejch stejne odrovnam gumy.. a zaplatim petinu ceny
proste za sest tisic to bylo drahy (krom toho vstup dalsich plus tisic) -
StanS 19.05.08 11:53
« Re: CENY pro vjezd na AMD Brno
Ceny v neděli byly: Parkování v areálu za Kč 200,- ..."vstupné za osoby" se neplatilo, za 25 minut po okruhu Kč 400,- ... za sprint Kč 200,- (zkušební jízda a dvě měřené) ... časovka do vrchu za stovku jeden kopec. Sprint a vrch byl fajn, okruh jsem letos nejezdil.
Co se týká KSA v sobotu, je to relativní - plný poplatek byl zřejmě za celodenní jízdy; nakoukl jsem do jejich střediska v patře a ceník neviděl - měli tam ale cedulky "celodenní" a (tuším) "dvě hodiny". Ti praví členové (např. GT40) měli zaplacený samozřejmě i box. -
s-mike (RSKa) 19.05.08 11:25
« CENY pro vjezd na AMD Brno
bavili jsme se tu s nekterymi kolegy o cenach pro vjezd na okruh u prilezitosti srazu majitelu sportovnich vozu. Pro cleny "vyhodna" nabidka 4000, pro necleny 6000.. O den pozdeji byly ceny uz nasledujici - pro KOHOKOLIV cena 400 korun, sice na pul hodiny, ale z vlastni zkusenosti vim, ze to tam nikdo nejak extra moc nekontroluje. Vim, ze asi srovnavam nesrovnatelne, ale 6000 je preci jen 15ti nasobek.. -
s-mike (RSKa) 19.05.08 11:18
to cislo 1
ne uplne s tebou souhlasim. Pokud mas dve prakticky stejny auta, co do vykonu a dalsich podobnych parametru, tak i kdyz ses sebevic financne zajistenej a chces-li investovat jen do jednoho z nich, zcela logicky sahnes po tom, kde je servisni interval 20000 km a ne 7.500 km. Jednoznacny to bylo videt v nedeli.
s-mike (RSKa) 19.05.08 11:13
to feferonka
R8 uznavam, ze je velmi neobvykly auto. Ale ja jsem asi moc konzervativni, takze me osobne se nelibi vubec. Krome toho mam strasnou zkusenost s pokusem o zkusebni jizdu. Co Audi z teto celkem bezne procedury dela, to jsem zazil uz jen u Ferrari..
GT-R jsem probiral v mnoha diskuzich. Ma to natolik neuveritelny parametry s ohledem na velmi prijatelnou cenu, ze se mi to jako cloveku, kterej je zivotem vyskolenym skeptikem, nechce verit.. Takhle, az to uvidim na vlastni oci, budu o tom uvazovat i jako o pristim aute. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 18.05.08 22:17
« Re: Sraz sportovnich aut na AMD dnes
Nééé,nebij mě,mě to úplně vypadlo z mozku.Samosebou,že sem sledovala tvoji oslavu a četla i pár příspěvků z "mejdanu".Prostě fakt výpadek :-) A pokud máš v plánu si ho nechat ještě dva roky,tak za tu dobu se může objevit něco novýho..kdo ví.Co třeba R8,ta se ti nelíbí?Nebo GT-R? -
s-mike (RSKa) 18.05.08 22:00
« Re: Sraz sportovnich aut na AMD dnes
ta cerna kocka je Baruska a ano, psal jsem o ni.
no jo, vsechny zencky jsou stejny. Jak rika klasik, s babama to stoji za prd. A bez nich za dva..
a tvuj posledni dotaz.. ted ses propichla, ze se tve oci míjí s poradim na špici toptenu. Jeste kdyz jsem byl minulej tejden prvni, byla tam velka cernobila fotka dvou holcicek, jak zapaluji 4 svicky na dortu (stale je mezi fotkami za recenzi). Takze 12. kvetna jsem oslavil ctyrlete souziti s Porschem. Potom asi prijde zase Porsche, i kdyz jsem moc chtel bily nebo oranzovy Lambo. Jenze to bylo v dobe tesne pred tim, nez jsem prodelal hoodne penez. Takze ted se mi do toho nechce investovat a taky jsem mezitim zjistil, o kolik drazsi je provoz Lamba oproti Porschi.
Zatim zustavam v klidu, rozdil mezi 997 Turbo a mym 996 Turbo je minimalni a ja to auto mam v supr stavu. Takze jeste asi dlouho vydrzi (ja to vidim tak na dalsi dva roky. Kamos ma to stejny co ja, a zatim nabehal 220tisic km, naprosto bez problemu. Ja mam 48tisic.. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 18.05.08 21:42
« Re: Sraz sportovnich aut na AMD dnes
Na tom videu je jeden záběr,kdy nese čičinu.Předpokládám,že je to jedna z těch,co jsi mi o nich psal..?Manželce se nedivím,já taky nesnáším focení,jsem max.nefotogenická 8-s Mimochodem,jak dlouho máš Porsche?A co přijde potom? -
s-mike (RSKa) 18.05.08 21:29
« Re: Sraz sportovnich aut na AMD dnes
samozrejme dekuju za kompliment. Foto a video je muj konicek po dlouhy leta, tak tomu ta rutina mozna sem tam pomaha..
nejlepsi je, ze z mych videi se ted nejvic raduji ti, kteri vzdycky kdyz neco (nebo nekoho) rovnam pred kamerou do toho "spravnyho" zaberu jsou nejvic netrpelivi, a kteri pri tom delaji ty nejkyselejsi xichty.. namatkou manzelka nebo manzelka
s tim tvym Michalem - jako u nas, vcera to jeste za sebou tahalo kačera a dnes Lotusa. Utika to, utika a chytit to jde stale hůře. Ach jo -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 18.05.08 21:06
« Re: Sraz sportovnich aut na AMD dnes
Úžasný video :yes: Jako ostatně všechna videa co sem od tebe viděla.Má to nápad!Buď rád,že má jiný zájmy.To ten můj auta rád a vůbec všechno rád,kde se zvyšuje adrenalin.A to pak se zvedá tento hormon i mě :no: Ten můj stojí u toho oranž.Lotusa(jestli to teda Lotus je)na fotce ze srazu :-)