Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 19.05.08 15:17
« Re: HLAVNÍ a jediná VÝHRA v soutěži tisíc za tisíc
no tak holt pracujici pak nejak odskodnime, no.
Vis jak to vzniklo? Ja jsem po ranu zacal upravovat tu tisicovku v Photoshopu, kdyz nekdy pred obedem jsem si vsiml, ze jsem zas na chvili skocil na prvni misto v toptenu. Tak jsem toho chtel vyuzit, aby ta bankovka byla lip videt (fotka prvniho je o neco vetsi, nez vsech ostatnich, ze jo). Rikal jsem si, 50 chybejicich prispevku, to bude tak do zitrejsiho rana nejdriv.. no a vysledek sis mohla precist.. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 19.05.08 15:09
« Re: HLAVNÍ a jediná VÝHRA v soutěži tisíc za tisíc
Tak to je nespravedlivý ;-\Já tu byla dnes ráno první a žádná soutěž tady nebyla...A teď přijdu a... je po všem :-( Jak k tomu přijdeme my - pracující, co nemáme čas ve všední den?Ach jo, já ten litr chtěla.. ;-\ -
s-mike (RSKa) 19.05.08 14:33
« HLAVNÍ a jediná VÝHRA v soutěži tisíc za tisíc
nez jsem stacil popremyslet, co udelat s HotHatchem, tak je po soutezi.. :-)
takze, nejdriv vitez. TRAMTADADÁ, vitezem se dle oficialniho pocitadla stava a vyhercem hlavni a jedine vyhry je:
D A D Á N E K :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
gratulujeme!!
Katalog zbozi a sluzeb Supermiketu neni z nejobsahlejsich, presneji, obsahuje jen dve polozky:
- projizdka na sedadle spolujezdce v 911 Turbo na 1 hodinu vcetne instruktaze drave a bezohledne jizdy
..... 1.000 korun ceskych supermikovych
- projizdka na sedadle ridice v 911 Turbo na 1 hodinu vcetne instruktaze ohledne cen nahradnich dilu
..... 10.000 korun ceskych Supermikovych
splatno v Brne za pekneho pocasi
podepsan Supermike

ale do pusy bych to samozrejme nevzal. Ti moji byly z žertovnych predmetu a chutnali tak trochu po gumě.. :-)
jo vidis, kdyz jsme u gastronomie.. proc ty ses vlastne feferonka?