Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 20.05.08 20:23
« Re: Rozštípaný Turbo
nene, bylo to takto.. Rencek kouka do zpetnyho zrcatka a vidi za sebou 911, teda vlastne 119 (zrcadlove obracene, ze jo..) a rika si: "119ka? Co to je za novyho krasnyho Renolta stodvatenactku?" "No nic, zastavim, a podivam se.." a nestesti bylo hotovo!! -
David Silver 20.05.08 20:21
« Re: Rozštípaný Turbo
Supermike: nemáš zač. Já tak soudil podle průduchů, ale ted' si vzpomínám ež to má takhle i Carrera 4 a možná i 4S... Já jenom že mě napadlo ten odkaz tady dát že je "stejné"...Jak je rozstřelené, tak je hodně podobně jako to Turbo co máš tady v galérii.Akorát není to Turbo jak říkkáš. Jak jsi to poznal vůbec? Já myslel že spojler by z tohoto úhlu vidět nebyl. Kola tkaová nicmoc taky může mít na každém porscheti... -
s-mike (RSKa) 19.05.08 18:41
« Re: HLAVNÍ a jediná VÝHRA v soutěži tisíc za tisíc
jestli se chces jenom potkat, pak neni problem, kdykoli, jak prestane prset, abych mohl vytahnout auto..
s tim tenisem je to slozitejsi, s ohledem na muj vek, ostatni sporty a casovej rozvrh, prichazi do uvahy uterky a stredy.. -
s-mike (RSKa) 19.05.08 17:26
no co by.. anal yzujeme tu gastronomii.
Vis, jak je to pro ridice dulezity? Kdysi jsem jel do Dolniho Dvoriste a na prvni pumpe v Brne jsem si rano koupil k snidani bagetku s majonezou. Na te pres 300 kilaku dlouhe trase znam h.a.j.z.l.y ve vsech vetsich mestech a obcich.. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 19.05.08 17:03
Já ten pořad taky viděla a i jsem o tom četla,že je to otázka času,kdy budeme chroustat hmyz...no nevím,to bych byla radši vegetariánka :-) Ani mě nenapadlo přemýšlet o důvodu,proč jsem zvolila tento nick.Ale fakt je,že já feferonky moc ráda.Prostě miluju pikantní mňamky a čím ostřejší,tím líp :-) Dokud mi netečou slzy,tak to není ono..