Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 21.05.08 16:02
« Re: Re: čau
ale tys, Dadánku, prece vyhral 1000ovku, takze "jen" misto spolujezdce..
s tim razenim to opravdu neni nic tak uplne jednoduchyho. Turbo je pekne neposedny a krotit ho na jednicku chce par mesicu treninku!
do Brna, jezdis, jezdis? Jestli jo, vem si i igelitovej pytlik anebo aspon prijeď na lačno -
s-mike (RSKa) 20.05.08 21:34
to INS
aha, tos mi jeste pripomnel, ze jsem chtel reagovat na tvuj kompliment smerem k photoshopu a mym fotkam.. diky, fotil jsem to ja, teda krome srazu, photoshop je opravdu luxusni nastroj, fotak muzes mit taky sebedrazsi, ale kompozici a vyber mista to za tebe nevyresi.. :-)
jsem zvedavej, jak se ti budou libit fotky, ktery uz mam pripraveny, ale musim se k nim "prokousat" pres zverejneni obrazku ze srazu a zbytku "mokrych" fotek dvou Porschatek.. -
s-mike (RSKa) 20.05.08 21:22
to INS a Kysky
nez jsem stacil zareagovat, tak to zcela presne napsal INS. Ja jen dodam, ze Nikon povazuju v te komercni sfere za uplne nejlepsi volbu, navic s nim uz jsem zvyklej manipulovat a u tech digi zrcadlovek se daji pouzit z analogu objektivy a externi blesk.. ale myslim, ze pro matersky foceni a zejmena pokud zacinas, je zrcadlovka zbytecnej a drahej luxus -
"-- skrytý --" 20.05.08 21:20
Nie nie tak povedzme ,ze za telo (Canon EOS 400D) daš 17tis. SK za objektyv daš tak 8tis. ...ale tak určite si kupiš aj vacsi tak za 13tis SK ....no a maš Cca cenu Zrkadlovky ...ale mysliš ,ze cheš zrkadlovkua vyuziješ ju ???..pretoze napr. Panasonic Lumix zaplatiš tak 9tis.Sk a maš tam objektyv Leica!!!a namiesto 3Kg v ruksaku ponesieť par gramov v ruke ;-) -
"-- skrytý --" 20.05.08 21:12
Hm je vela dobrych fotakov ale tak je otazne či to vyuziješ ak ide o zrkadlovky tak by som sa zameral na značku Canon alebo Nikon ale ani olympus nieje zlí hlavne musis pozerať pomer cena/vykon (čo za tu cenu dostaneš) je dobre kupovať starsi model napr. teraz kupiť Canon EOS 400D (Canon ma jeden minus ,ze nema vstavany stabilizator obrazu) ak cheš satbilizator tak si musi kupiť objektiv so stabilizatorom čo nieje lacny špas ale tak ak by sis si to kupoveal teraz ta si priprav tak 20tis ;-\ ale vzdy sa to da zohanť za menej napr. Francuzsko...USA...atd.