Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.05.08  16:15

« Re: Re: čau

INS: na focení >:D Ovšem zatim nevím moc výhody zrcadlovek oproti normál digitálu ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.05.08  16:13

tak na čo to vlastne chceš ten fotak ? :-|
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.05.08  16:10

INS: no já právě nevím jestli využiju zrcadlovku. Proto se neptám pouze na zrcadlovky ;-) Jj, to by mě moc nebavilo tahat s sebou takovou zátěž...ovšem nicon jednooká zrcadlovka váží necelých 500g to není až tolik podle mě
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 21.05.08  16:05

« Re: téda supermiku

to janoš

popremyslim. Dalsi meta je 5000, takze mam chvili cas. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 21.05.08  16:02

ale tys, Dadánku, prece vyhral 1000ovku, takze "jen" misto spolujezdce..

s tim razenim to opravdu neni nic tak uplne jednoduchyho. Turbo je pekne neposedny a krotit ho na jednicku chce par mesicu treninku!

do Brna, jezdis, jezdis? Jestli jo, vem si i igelitovej pytlik anebo aspon prijeď na lačno
  • 00 Reagovat !

foto janos

janoš 21.05.08  15:54

« téda supermiku

Myslím, že po velikém úspěchu Tvé soutěže by nebylo špatné zas nějakou novou vyhlásit, ještě jsem totiž v Porsche nikdy nejel >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 21.05.08  15:49

SUpermiku ohledně té odměny... pokud se nemýlím tak tvoje porše má manuální převodovku... Radši nechtěl vědět, jak já hrozně řadím >:D Takže někdy se od tebe nechám rád svézt :yes: ;-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 21.05.08  15:36

aaaa.. diky. Je videt, ze po puldruhym mesici, co jsem na MACZ jsou porad jeste nejaky 13. komnaty, do kterych jsem dosud neproniknul..!

takze, to simon sez:

tomu taky nerozumim, a Jeremyho Clarksona nemam rad!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.05.08  15:17

to mike
    v pravom hornom rohu je ,,puvodní prizpevek" na to klikneš a zobrazi sa ti čo dotyčny napisal :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 21.05.08  15:03

to Ricardo

to vypada na fotak te same kategorie, s kterym ted fotim ja. Takze, zcela dostatecnej.. :yes:

to simon sez:

prispevky se uz nedaji řadit do stromove struktury, tak nevim co nebo koho jsi nepochopil, presneji, na co reagujes..
  • « 00 Reagovat !

foto simon-sez

simon_sez 21.05.08  08:13

« Re: Rozštípaný Turbo

tak toto som fakt nepochopil :no: :no: :no: :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 20.05.08  22:05

Já mám Fuji S6500fd - v dané cenové kategorii asi nejlepší foťák co se dá koupit. Ale do kapsy se nevejde >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 20.05.08  21:34

to INS

aha, tos mi jeste pripomnel, ze jsem chtel reagovat na tvuj kompliment smerem k photoshopu a mym fotkam.. diky, fotil jsem to ja, teda krome srazu, photoshop je opravdu luxusni nastroj, fotak muzes mit taky sebedrazsi, ale kompozici a vyber mista to za tebe nevyresi.. :-)

jsem zvedavej, jak se ti budou libit fotky, ktery uz mam pripraveny, ale musim se k nim "prokousat" pres zverejneni obrazku ze srazu a zbytku "mokrych" fotek dvou Porschatek..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.05.08  21:31

No ja vas opustim Pani...Pekny zvišok večera prajem :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.05.08  21:26

este kysky ak si dobry ,tak perfect. zaber zrobiš s hocičim!!! 70% je v tebe a 30% vo fotaku ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 20.05.08  21:24

doprcic, jen to napisu, tak vidim, ze to samy psal minutu prede mnou INS.. to je na revans za to Turbo..

s Lumixem je to uplne presny.. delam s nim super fotky a cena je legracni..
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 20.05.08  21:22

to INS a Kysky

nez jsem stacil zareagovat, tak to zcela presne napsal INS. Ja jen dodam, ze Nikon povazuju v te komercni sfere za uplne nejlepsi volbu, navic s nim uz jsem zvyklej manipulovat a u tech digi zrcadlovek se daji pouzit z analogu objektivy a externi blesk.. ale myslim, ze pro matersky foceni a zejmena pokud zacinas, je zrcadlovka zbytecnej a drahej luxus
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.05.08  21:20

Nie nie tak povedzme ,ze za telo (Canon EOS 400D) daš 17tis. SK za objektyv daš tak 8tis. ...ale tak určite si kupiš aj vacsi tak za 13tis SK ....no a maš Cca cenu Zrkadlovky ...ale mysliš ,ze cheš zrkadlovkua vyuziješ ju ???..pretoze napr. Panasonic Lumix zaplatiš tak 9tis.Sk a maš tam objektyv Leica!!!a namiesto 3Kg v ruksaku ponesieť par gramov v ruke ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.05.08  21:15

INS: Díky za rady :-) poznamenávám si :yes: 20táců za ten objektiv se stabilizátorem?? :-O lačnějšie je vše i u Vás v Sk :-) :yes: Ale uřčitě né až tolik to chápu
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.05.08  21:12

Hm je vela dobrych fotakov ale tak je otazne či to vyuziješ ak ide o zrkadlovky tak by som sa zameral na značku Canon alebo Nikon ale ani olympus nieje zlí hlavne musis pozerať pomer cena/vykon (čo za tu cenu dostaneš) je dobre kupovať starsi model napr. teraz kupiť Canon EOS 400D (Canon ma jeden minus ,ze nema vstavany stabilizator obrazu) ak cheš satbilizator tak si musi kupiť objektiv so stabilizatorom čo nieje lacny špas ale tak ak by sis si to kupoveal teraz ta si priprav tak 20tis ;-\ ale vzdy sa to da zohanť za menej napr. Francuzsko...USA...atd.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…