Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 21.05.08  20:15

« Re: Re: čau

my mame taky panasonic lumix FX-8 ma 2-3 teraz newem presne a foti naozaj krasne fotky sak mozte pozret aj pri SAXE...robi super fotky a teraz ma hodnotu asi 4litre >:D ked sme ho kupovali stal 12..skusim najst nejaku foto :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.05.08  17:06

INS: aha, wow, tak toje úspěch! :yes: Tak koukám že je fakt good :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.05.08  17:04

Objektiv Leica sa pozrel aj na mesiac(ked tam vobec niekedy boli) vsetk mesačne zabery boli zrobene ,,fotakom" ktory mal objectiv leica .. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.05.08  17:01

INS: OK...
    já vím že na vzhled nemůžu koukat, ale také si vybírám podle parametrů a vzhledu :yes: :yes: a Leica objektivy jak tak pozoruju jsou jedny z hodně dobrých žeo? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.05.08  16:57

diky >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.05.08  16:56

hmm nepozeraj ako vyzera ale čo dokaze ;-) mna na tom fotaku zaujalo to ,ze sa tam davaju objektivy Leica!!!!!!a za tu cenu smiešne!!!
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 21.05.08  16:53

I Need Speed: Gratuluju ke 100 příspěvku na MACZ - ty jedeš >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.05.08  16:52

pamatou sa nezaoberaj teraz to sa da kupiť stale vacsia inak ak by si si kupil zrkadlovku tak ti bude treba novu kartu CX
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.05.08  16:51

Tak ten vypadá dobře a cena dost dobrá :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.05.08  16:49

vsimni si cenu [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.05.08  16:47

PeT-a: neživím ale budu ;-) PRoto jej řeším :-) Hračkadá se s ní zabavit celý dny to je pravda :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.05.08  16:45

INS: jj mobil mám, ale ten má jenom 640x480 >:D dá se to navýšit na 1242x1024 no ale je to špatná kvalita to je fakt. no ale taky je pravda že jsou mmnohem lepší mobily na focení jak můj... některé mobily fotějí jako fotoaparáty ;-\ Aha, díky za info :-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 21.05.08  16:45

kysky: Foťák podle mě naprostá zbytečná investice, pokud to vyloženě není tvůj koníček nebo se tím neživíš....... ;-)

Taková hračka no :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.05.08  16:43

Supermike: no některý jsou zbytečně drahý ;-\ No na netu je za nějakýchjedenáct, ale ve zboží určo nejmín o dva táci mín by se našel nejlevnější :yes: Jo já vím že se dá navýšit, ale právě v této věci mě napadla otázka, jestli to má cenu když na vánoce budu chtít svůj fot'ák...Dám do tohohle 80fotek a 4videa kolem 30sekund a pamět' je plná 8-s To je fakt o ničem...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.05.08  16:40

Tak vyhoda zrkadlovky je ta ,ze cez objektyv prejde vela svetla ...napr. maš mobil určite ak tam maš ,,fotak" tak moze mať napriklad 2Mpx a i tak zrobi na prd fotku lebo cez neho neprejde vela svetla...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 21.05.08  16:35

to dadanek

vsak v Brne urcite bude treti sraz MACZ, tam to uskutecnime v pripade, ze bys nedojel driv..
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 21.05.08  16:34

to Kysky

s velmi kvalitnim fotakem se musis vejit do 10ti tis. Muj otec ted nabizel v aukci ten nas ani ne dvouletej Panasonic DMC FZ50, jako novej, nakup asi 15 litru a za 9 ho nikdo nechtel.. takze se daji koupit asi levneji.. a ten pro potreby nas amateru absolutne staci! Pamet je problem, ale rozsireni napr. SD Karta 2 GB stoji nejakejch 400, mozna ani ne..
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 21.05.08  16:24

Já jsem říkal že se nechám svézt od tebe = místo spolujezdce >:D >:D Někdy se určitě do brna vydám...snad ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.05.08  16:20

Supermike: jj to máš tkaé pravdu. Však také nechci hnedka nějakej superextra fot'ák za 20 ;-) Akorát s tímto našim Sony DSC-P73 si už moc nepomůžu. Fotit umím docela dobře s imyslím, ale on fotí docela špatně. A hlavně, malá pamět'+ špatná kvalita focení když je slunce a jsou všechny možný stíny... Však to jde vidět na zmenšených fotkách našeho kangoo, že kdž jsou zmenšené na homepage MACz tak jsou zrnité jak jsou ty stíny. ;-\ At' jsem vyzkoušel dát jaký koli režim, nepomůžu si
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.05.08  16:16

INS: já si o sobě moc nemyslím ale prý se moje fotky líbějí :yes: :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…