Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
David Silver 21.05.08 16:45
« Re: Re: čau
INS: jj mobil mám, ale ten má jenom 640x480 >:D dá se to navýšit na 1242x1024 no ale je to špatná kvalita to je fakt. no ale taky je pravda že jsou mmnohem lepší mobily na focení jak můj... některé mobily fotějí jako fotoaparáty ;-\ Aha, díky za info :-) -
David Silver 21.05.08 16:43
« Re: Re: čau
Supermike: no některý jsou zbytečně drahý ;-\ No na netu je za nějakýchjedenáct, ale ve zboží určo nejmín o dva táci mín by se našel nejlevnější :yes: Jo já vím že se dá navýšit, ale právě v této věci mě napadla otázka, jestli to má cenu když na vánoce budu chtít svůj fot'ák...Dám do tohohle 80fotek a 4videa kolem 30sekund a pamět' je plná 8-s To je fakt o ničem... -
s-mike (RSKa) 21.05.08 16:34
to Kysky
s velmi kvalitnim fotakem se musis vejit do 10ti tis. Muj otec ted nabizel v aukci ten nas ani ne dvouletej Panasonic DMC FZ50, jako novej, nakup asi 15 litru a za 9 ho nikdo nechtel.. takze se daji koupit asi levneji.. a ten pro potreby nas amateru absolutne staci! Pamet je problem, ale rozsireni napr. SD Karta 2 GB stoji nejakejch 400, mozna ani ne.. -
David Silver 21.05.08 16:20
« Re: Re: čau
Supermike: jj to máš tkaé pravdu. Však také nechci hnedka nějakej superextra fot'ák za 20 ;-) Akorát s tímto našim Sony DSC-P73 si už moc nepomůžu. Fotit umím docela dobře s imyslím, ale on fotí docela špatně. A hlavně, malá pamět'+ špatná kvalita focení když je slunce a jsou všechny možný stíny... Však to jde vidět na zmenšených fotkách našeho kangoo, že kdž jsou zmenšené na homepage MACz tak jsou zrnité jak jsou ty stíny. ;-\ At' jsem vyzkoušel dát jaký koli režim, nepomůžu si