Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 24.05.08  13:05

« Re: VIDEO M U S T A N G GT

žádný burnouty, žádný otočky, žádný pálení gum.... trošku zklamání >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 24.05.08  12:57

« VIDEO M U S T A N G GT

ne ze bych byl fanda do US aut, ale ve ctvrtek jsem byl otestovat Ford Mustang GT 4.6, 8 valcu, a minimalne zvuk tehle americke klasiky nebyl k zahozeni :yes:

video je tady [odkaz]

pod pocitadlem navštěv je mozno prepnout na lepsi kvalitu obrazu.. "watch in high quality"
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 23.05.08  15:02

« Re: SRAZ

hlavne at tam nekdo vezme kameru, a pak to poveste na youtube..

ja se chystam udelat neco podobnyho s tou drahou v Brne, at se na to vsichni podivaji a dostanou chut se vyřádit!!
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 23.05.08  14:49

jojo jsou drahy a kratky ale zase se na nich hodne dobre driftuje >:D proto doufam ze bude sucho a pojedem na ty otevrene ale zase tam nevim cenu ale jsou 2xvetsi nez ty kryte >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 23.05.08  14:31

to vsechno je pravda.. ukecanej jsem dost, rad poznavam novy lidi. Pokud jde o motokary, v Brne v M-palaci mam vyjetou licenci na káry 270ky a pravidelne jsem v top-tenu. Ale Havířov je dalekooo. Moc doufam, ze se pozdeji potkame v Brne. Uz jsem si to domlouval s hodne lidmi odsud..!

mimochodem, ty kary mate strasne drahy! V Brne jsou 10 minut za 140 resp. 160.. koukni..[odkaz]

a na dráze v Boby hotelu jsou dokonce za 95, ale tam to neni tak kvalitni
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 23.05.08  14:18

no myslim ze by sis ten den apradne uzil,prijel bys pokecali bysme jeli na MOTOKARY!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 23.05.08  09:03

no to vis, ze jsem si vsiml! A uz nedockave cekam, az se uskutecni, protoze pak se (doufam opravnene :-) ) domnivam, ze zase o stupinek popolezu!

s tim prijezdem - ja mam malej problem se svym zápecnictvím. Uz jako decko jsem po prijezdu kamkoli obtezoval rodice s dotazem "a kdy uz pojedeme domu??".. Takze se obavam, ze pokud se na nejakej sraz dostavim, pak to bude sraz brnenskej. Ale tam prijedu urcite, to zas jo!! :-)
  • 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 22.05.08  21:57

« SRAZ

ahoj myslim ze jsis ho vsiml kdyz te vyhostil z 1 misto nechces prijet? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 22.05.08  17:08

« Re: Re: čau

milej Frpiku, tys to zakrikl. Hnedle jsem druhej.. :-(

kdy hlásíš návrat na MACZ??

akorat se ted musim z dalsi konverzace omluvit. Utikam pryc a budu on-line od zitrejsiho rana.. mej se!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 22.05.08  17:02

FRPE FRPE >:D >:D chybas mi tu :-| skoda ze nezajednickujes moju new recenziu zanedlho >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.05.08  16:42

Ahoj, co je novýho? Stále první ... viď? Už tě dlouho nidko nezajedničkoval Michale? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.05.08  14:39

janoš: jj v USa jsou cen fakt dobré :yes: to jsem koukal, ale ono se vyplatí i koupit to přes net na Slovensku. :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.05.08  14:38

Ricardo: myslíš jak iže se pokazí kvalita fotky?? ten S9600 není špatnýk oukám. Já bych rychlé focení hodně využil v některých situacích :yes: Kor na auta a podobné věci co se pohybují či z pohybujícího se vozidla fotit třeba krajinu atp. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 22.05.08  10:51

s tou zarukou nevim presne jak to je, mozna by se posuzovala individualne podle konkretniho vyrobce a typu. Ale hlavne si myslim, ze se ta cela procedura nevyplati u "lacinych" fotaku do 10ti tisic.. toho kamaradi vyuzivaji u zrcadlovek za 30 a vic tisic + objektivy
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 22.05.08  09:58

No,tipla bych si,že při objednání z USA tak nějak přijdeš o záruku..
  • « 00 Reagovat !

foto janos

janoš 22.05.08  09:28

to kysky, určo bych šel do Panasonica, my máme FZ20 a fakt paráda. A pokud chceš levnější,tak teď frčí objednávání z USA, sice nevim jak se to pak řeší záruka atd,ale ty ceny no neber to ;-).
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 21.05.08  22:22

Kysky tak vidím že máš stejný požadavky co jsem měl já asi před rokem - chceš dělat kvalitní a aby to bylo do deseti tisíc. Já jsem vybral ten FinePix S6500fd, tehdy byl asi za 7 nebo 8 tisíc, když jsem k němu dokoupil kartu, baterky a nabíječku tak jsem se akorát do těch deseti vešel. Nechtěl jsem kompakt protože můj otec udělal dost špatnou zkušenost s nějakým poměrně drahým Olympusem mju (resp. já jsem z těch fotek hodně zklamanej, on to moc neřeší) a chtěl jsem aby to mělo i manuální režim protože na ty tématický se kolikrát nedá fotit, když má výsledek být víc než momentka + určitě je výhodou hledáček protože na displeji za určitých světelných podmínek nic neuvidíš a vybíjí to rychleji baterku. Dneska jsou ty foťáky zase levnější takže do 10 tis. se vejdeš i s vyšším modelem S9600 [odkaz] kterej má 9 mpix a ukládá fotky na dvě paměťový karty - čili má větší kapacitu a můžeš fotit rychleji za sebou (což ale zase já třeba nevyužiju). Ještě co můžu doporučit tak kamarád má nějakej Lumix - to bych musel zjistit typ, dělá neskutečně ostrý a prokreslený fotky, akorát má vyjížděcí objektiv a elektronicky ovládanej zoom a to se spíš pokazí než mechanickej u toho Fujifilmu.
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 21.05.08  20:35

:yes: :yes: :yes: je to tak :yes: ...ale fakt ked mam odporucit fotak tak panasonicy su spickove a hlavne tieto nove :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.05.08  20:27

ide o to ,ze olympus sa zameral na Deasing a nie na to čo ten fotak dokaze zaspali dobu ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 21.05.08  20:18

[odkaz]%3A%2F%2Fwww.… je to presne tento a sme s nim nadmieru spokojny :yes: kysky ak ti mam poradit tak panasonici :yes: jeden znamy si kupil olympus za 8 litrov a foti totalne na * fotky sede atd...newem ci to newie nastavit alebo co, ale nadava nanho ze az >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…