Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
s-mike (RSKa) 24.05.08 12:57
« VIDEO M U S T A N G GT
ne ze bych byl fanda do US aut, ale ve ctvrtek jsem byl otestovat Ford Mustang GT 4.6, 8 valcu, a minimalne zvuk tehle americke klasiky nebyl k zahozeni :yes:
video je tady [odkaz]
pod pocitadlem navštěv je mozno prepnout na lepsi kvalitu obrazu.. "watch in high quality" -
s-mike (RSKa) 23.05.08 14:31
« Re: SRAZ
to vsechno je pravda.. ukecanej jsem dost, rad poznavam novy lidi. Pokud jde o motokary, v Brne v M-palaci mam vyjetou licenci na káry 270ky a pravidelne jsem v top-tenu. Ale Havířov je dalekooo. Moc doufam, ze se pozdeji potkame v Brne. Uz jsem si to domlouval s hodne lidmi odsud..!
mimochodem, ty kary mate strasne drahy! V Brne jsou 10 minut za 140 resp. 160.. koukni..[odkaz]
a na dráze v Boby hotelu jsou dokonce za 95, ale tam to neni tak kvalitni -
s-mike (RSKa) 23.05.08 09:03
« Re: SRAZ
no to vis, ze jsem si vsiml! A uz nedockave cekam, az se uskutecni, protoze pak se (doufam opravnene :-) ) domnivam, ze zase o stupinek popolezu!
s tim prijezdem - ja mam malej problem se svym zápecnictvím. Uz jako decko jsem po prijezdu kamkoli obtezoval rodice s dotazem "a kdy uz pojedeme domu??".. Takze se obavam, ze pokud se na nejakej sraz dostavim, pak to bude sraz brnenskej. Ale tam prijedu urcite, to zas jo!! :-) -
David Silver 22.05.08 14:38
« Re: Re: čau
Ricardo: myslíš jak iže se pokazí kvalita fotky?? ten S9600 není špatnýk oukám. Já bych rychlé focení hodně využil v některých situacích :yes: Kor na auta a podobné věci co se pohybují či z pohybujícího se vozidla fotit třeba krajinu atp. ;-) -
s-mike (RSKa) 22.05.08 10:51
« Re: Re: čau
s tou zarukou nevim presne jak to je, mozna by se posuzovala individualne podle konkretniho vyrobce a typu. Ale hlavne si myslim, ze se ta cela procedura nevyplati u "lacinych" fotaku do 10ti tisic.. toho kamaradi vyuzivaji u zrcadlovek za 30 a vic tisic + objektivy -
Ricardo 21.05.08 22:22
« Re: Re: čau
Kysky tak vidím že máš stejný požadavky co jsem měl já asi před rokem - chceš dělat kvalitní a aby to bylo do deseti tisíc. Já jsem vybral ten FinePix S6500fd, tehdy byl asi za 7 nebo 8 tisíc, když jsem k němu dokoupil kartu, baterky a nabíječku tak jsem se akorát do těch deseti vešel. Nechtěl jsem kompakt protože můj otec udělal dost špatnou zkušenost s nějakým poměrně drahým Olympusem mju (resp. já jsem z těch fotek hodně zklamanej, on to moc neřeší) a chtěl jsem aby to mělo i manuální režim protože na ty tématický se kolikrát nedá fotit, když má výsledek být víc než momentka + určitě je výhodou hledáček protože na displeji za určitých světelných podmínek nic neuvidíš a vybíjí to rychleji baterku. Dneska jsou ty foťáky zase levnější takže do 10 tis. se vejdeš i s vyšším modelem S9600 [odkaz] kterej má 9 mpix a ukládá fotky na dvě paměťový karty - čili má větší kapacitu a můžeš fotit rychleji za sebou (což ale zase já třeba nevyužiju). Ještě co můžu doporučit tak kamarád má nějakej Lumix - to bych musel zjistit typ, dělá neskutečně ostrý a prokreslený fotky, akorát má vyjížděcí objektiv a elektronicky ovládanej zoom a to se spíš pokazí než mechanickej u toho Fujifilmu. -