Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
s-mike (RSKa) 27.06.08 18:06
« pro Chobota a dalsi navrhovatele
ja si tak rikam Chobote (a dalsi navrhovatelé), ze dalsi vyjadrovani se k e-mailu pro radakci, natoz nejaky hlasovani o jednotlivych polozkach, je jednak iluzorni (zase se to zvrhne v hadani se o malickostech) a druhak neefektivni. Posleme tam proste vsechny polozky a at si selekci udela sama redakce, ne? -
TiRa 27.06.08 17:52
« Re: E-MAIL REDAKCI, prvni navrh podoby
Do Vašich námětů a zlepšováku nechci nijak zasahovat. Protože já jsem se současným stavem spokojen. Vždycky je to jen o lidech a i když systém všelijak zkomplikujete, tak se stejně ideálního výsledku nikdy nedohrabate a za určitý čas budete zase špekulovat co a jak dál.
Ale proč zde píšů. Tento server měl a má, aspoň pro mě, nejen možnost prezentace (pochlubit se co jsem si pořídil za auto). Ale dle mého má hlavně informovat o výhodách, nevýhodách, závadách a vlastních zkušeností o tom daném autě.
A tudíž mi přijde mazání recenze, která sice není nijak často nebo vůbec aktualizováná, ale obsahuje pro mě, jakožto možného zájemce, nějaké detailnější informace a fotografie. Jako né moc dobrá změna (nemluvím zde o recenzích o jedné fotce a dvou větách).
Edit: Nějak tu přibylo nových příspěvků, než jsem to dopsal. Takže pokud jste to již nějak řešili tak sorráč. -
Chobot 27.06.08 15:51
« Re: Už jsem měl...
Klidně hned. Myslím že ten účel co to mělo mít to nějak mělo(i když dle toho to vypadá že nás sem chodí asi tak 6). Klidně to nahoďme a nějak bych doplánoval to co bylo a spíš bych to pak bojkotoval až když redakce nebude reagovat na náš dopis.
Takže jo, nahazujme zpět :-) -
Chobot 27.06.08 15:40
No snad to nějak zabere. Já si právě taky až tak jist nejsem. Já to vidim, že taky asi vrátim pak nějak Bárbroše a Skorta asi taky smažu. Nějak se mi zdá čím dál více zbytečné tu tu recenzi mít. I když je pravda, že jsem si nastavil počítadlo prohlížení stránek (na BMW) a byl příjemně překvapen kolik lidí se na moji recenzi podívalo z googlu, seznamu, atd,atd na nějakou informaci-přímo BMW s touto motorizací,nebo nějaká čísla, či přímo vyhledávající recenzi na tento vůz.
Takhle to člověk nepozná páč se na něj každej vy.... aby se registroval aby mohl napsat pomohlsmi, dík.........no jak řikam. Byl jsem příjemně překvapen. Možná zkusim dát to počítadlo na Skorta a dle toho co ukážou výsledky ho pak smažu či ne.
Ale mě se nikdo neptal, viď? >:D >:D -
s-mike (RSKa) 27.06.08 15:36
uz jsem to psal do nekterych SZ
v prvni rade budu moc rad, kdyz sva auta vratite na misto jeste dnes. Ja bych to uz i udelal, ale mam jeden, rekneme moralni, problem. Zebricek jsem opoustel z druheho mista.. Jpor s AMGeckem se zachoval rytirsky a odstoupil z prvniho mista. Dokud se on nevrati s recenzi, ja pockam. Ihned po nem zverejnim Turbo i ja a o lepsi umisteni se s nim utkam v regulerni soutezi.
otazkou je, kdy se Jpor objevi, psal jsem mu vcera, zatim nic..

podepsan Soudruhmike