Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 28.06.08  17:59

« Re: V Brně se dějou věci

no to ani ne... opaleni supr :yes: >:D

vis, ja delam brigadu v sexšopu, tak ja mam "bohuzel" ted predstavivost jeste vetsi nez normalne >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.06.08  17:58

jo borci, jeste odjinud.. nevite nekdo, jak (nebo jestli vubec to jde) se odstranuje moje hodnoceni nejake cizi recenze..? Ja ho muzu zmenit, jasne, ale kdyz uz jednou nekoho ohodnotis, lze se vratit do stavu, kdy jsem jeste neohodnotil vubec?
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.06.08  17:55

tak siennCZ je rasista, jo?

ale moje opaleni, zavidis, co? A ty smyslny rty.. a to nerikam, co je od pasu dolu..
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 28.06.08  17:52

nj, tak ja tam prisel a udelal.... se s tebou rozdelim. az mi to dorazi, tak ti kousek odleju a preposlu >:D

jen doufam ze jsem splnil podminky pravidel pac fakt nevim >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 28.06.08  17:51

Jo, zařídil jsem tam 9999 a čekám na náhodného kolemjdoucího kterej k tomu přijde jak hluchej k houslím >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 28.06.08  17:48

jo tak... ja myslel ze je to nazev mesta-vesnice :-)

a co delas tady chobote? nemas bojovat u kyskyho o coko? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 28.06.08  17:47

určitě jihomoravský
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 28.06.08  17:44

tjn, mimochodem co je to JM? ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.06.08  17:39

Není na to bydlet na vesnici, botičky měšťáci nerozdávají, auta si tu lidi navzájem neškrábou ( max. hřebík pod kolo :-) ) a opilci pod okny neřvou protože by to druhý den věděla celá vesnice >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 28.06.08  17:14

nj, ta puska teda taky nedela zvuk , ale prak si asi vyrobim. me inspirujes ;-) to musi byt doela vtipny. ja obcas kdyz vidim nekoho jak se podezrele ometa okolo, pripadne se uz pet-lahvi snazi otevrit auto kuli zvejkackam asi, tak uz z okna zarvu a nakonec stejne schytam vsechny nadavky ja :-(
    ale zas aby to nebylo tak cerny tak musim podotknout, ze punto zatim neschytalo nic a tak divoky to taky u nas neni... ale i tak cas od casu me nekdo takhle nastve.

ps: doufam, ze jsem te s tou "cernotou" neurazil >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.06.08  17:04

vis jak je ten prak tichej?! A ta ráže!! A ty nadávky, kdyz to nekdo koupi a nevi odkud..

• « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 28.06.08  16:58

kamarad pouziva pusku na Airsoft >:D ale prak je taky dobry ;-)

my mame v ulici jeden znamy hostinec pro turisty, ale ti jen rvou a tak... pak tam je ale jeste takova hospudka jedna, kam teda taky obcas zajdu, ale zrovna tihle lidi, kteri tam chodi delaji problemy, krom me. kdyz tam tam hospoda nebyla tak byl stoprocentni klid
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.06.08  16:51

to mi povidej.. my mame 100 metru od baraku vysokoskolsky koleje a vysokoskolskej klub..

clovek by si rekl, inteligentni lide, ale jestli tohle je budoucnost naroda, tak se uz ted modlim a křižuju. Ja jsem taky studoval, celkem dlouho, ale za nasich mladejch casu jsme se chodili vyblbnout nekam mimo lidi.

takze rev a prevraceny popelnice jsou celkem bezna realita. A to nemame kamerovej system (ale zase mame prak a hliněný kulicky..) ;-)

mimochodem, ty kulicky mne uz docházejí a nový nevim, kde koupit.. nevite nekdo? V hračkárnách to uz nemají.. takový ty běžný, hlineny, v pytlíku.. proste ty na vysokoskoláky.. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 28.06.08  16:42

ja sice bydlim v klidny ulici s dohledem kameroveho systemu a casteho prujezdu policejnich hlidek, navic ted jeste chodi mestaci v noci odtahovat a davat boticky >:D takze mam klidny spani....
    ale ono to nejakyho * stejne neodradi a obcas se tamtudy projde a udela neco, co by normalni clovek neudelal... a to nemusi byt jen auto, i kdyz to me trapi nejvic, ale treba mi i vadi to ze nekdo rozhodi popelnice, pocmara dum.... nevim proc takovy individua, at to delaji z jakehoko-li podnetu, musi mit touhu nastvat druhou osobu at ji zna, ci ne a nechat ji vysolit nejaky obnos na opravu a tak....

ale co, to nema smysl resit... s tim se stejne nic neudela ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.06.08  16:25

no prave.. to je ten duvod

a jinak, jestli ses zasmal, tak to je fajn,

a vvvvvvvvvvvvvvvvvvv vo tom to jeee ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 28.06.08  16:21

Jo, máš pravdu. Lepší o chvilku déle než být součástí něčeho takového.

No to sem nedávej radši po aféře s jporovo videem by fotky utrhanejch plechů asi nebyly nejlepší.
    To s tou felicií mi rozesmálo :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.06.08  16:15

jj, zavist.. setkavam se s ni dnes a denne, tady i jinde..

az do Porsche (ktery je dusledne poklizeny do garaze) jsem vsechna auta mel postaveny jen tak, pres noc, na ulici. A vzdycky jsem pridaval veselou historku, ze uplne vsechna jsem drive ci pozdeji nasel rano podepsana nejakym zavistivcem. Az na bilou Felicii. Tu nejaky ohleduplny zlodej ukradl driv, nez ji nejaky jeho kolega z branže stacil poskrabat.. :-)

jinak Murano je jednoho znamyho a uz je zase v poradku. I kdyz, buhvi, garaz stale jeste nema..

premyslim, ze bych jeste pridal nejaky fotky, kdy se mi na silnici tak uplne nedarilo a bez rozloucení mě opustilo par plechu na nekolika autech. Ale asi radsi ne.. no, urcite ne
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.06.08  16:01

mne ti se v zivote stava to, ze jsem vsude o kousek pozdeji, nez v ten pravej cas. Takze kolega ridic jiz sáňkoval po strese, kdyz jsem se na misto dostavil ja.

I kdyz, v techto pripadech byt na miste vcas, mozna znamena byt tim hlavnim hrdinou sam.. a to je zase snad i lepsi tu roli prenechat nekomu jinymu.. a prijet pozdeji
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 28.06.08  15:28

jooooo zavist to je krasna vlastnost pri ktery i ten nejvetsi zoufalec zacne byti tvurci ;-\ ... u me v ulici je rada aut (predtim asi stali vedle sebe) krasne ozdobena klicem na kapote.... a to minimalne cca 4-9 tvurcimi umeleckymi skrabanci vsemi smery. * jsou to :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 28.06.08  15:15

« V Brně se dějou věci

Dobrý momentky >:D >:D
    To murano...to bych vraždil když to vidim.
    A to na tej střeše (asi seat) nebyls u toho? Jak se tohle dělá. Nevypadá to že by to měl nějak pomlácený. To musel bejt nějakej profík >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…