Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
cb 28.06.08 20:26
« F430 Spider
Tak jsem si postavil vedle sebe sporťáky,které najdeš nakonci mé recenze a přišlo mi to PORSCHE 997 skoro jako slabý příbuzný proti té červené placce.Nevím¨,jak by dopadla recenze,protože jsem to nafotil jako Smarta dopodrobna.Myslíš že se svolením majitele tpo mám poslat? -
Sienn 28.06.08 20:06
« Re: Kubyyyk a návrat...
no co, dyt je to pravda... skoda ze se to vsechno neda vyresit chlapsky, u piva... ;-)
ale preci jen. je to net, i kdyz je to tu hodne blizky k realnymu zivotu a spousta lidi se uz live zna... me to tu prijde fajn, je fakt ze nejsem tak vyrazny tak na me blbci a fakeri neutoci... ale s tim se neda nic delat. i v zivote se setkavas s blbci... tady maji bohuzel vetsi svobodu, v realu by si asi tohle nedovolily.
je to tu dobry a je zbytecny aby lidi jako ty, frpe a tak, kuli nejakym individuim odchazeli...
jediny cim se to da zlepsit je to, aby sme je ignorovali, i kdyz preci jen, taky to nedelam obcas -
s-mike (RSKa) 28.06.08 19:40
« Re: Kubyyyk a návrat...
jde o to, jestli te maji zajimat ti lidi, kterym lezes na nervy. Spouste jinym, ke kterym se pocitam, bys chybel. Ja o tom popremyslel a vse hovori pro navrat. Pokud by se nekdo domnival, ze to cely nemelo smysl, pak se velice plete. Jednak jsme se spojili s redakci, mame sestaven seznam vylepseni MACZ (bylo to tezky, ale aspon jsme si to vyjasnili).. ja osobne jsem si dale ujasnil nazor na nektery uzivatele, se kterymi jsem mel vnitrni problem.. dokonce jsem s nimi zahajil dialog a zjistil, ze jsem mozna mel zkreslenej nazor..
zvaz to Kubyyyku, poslechni starsiho!! -
Kubyyyk 28.06.08 19:27
« Kubyyyk a návrat...
...se asi konat nebude!
Přemýšlel jsem o tom a myslím že bude nejrozumnější nechat auta skrytá tak jak jsou. Stejnak už tu musem spoustě lidem lézt na nervy a strávil jsem tu už spoustu času!
Ještě o tom budu přemýšlet, než udělám definitivní závěr, ale asi to takhle bude lepší.
Každopádně díky za super 8 měsíců tady!!!
Kubyyyk -
Sienn 28.06.08 19:21
« Re: V Brně se dějou věci
to nevim, bohuzel neznam.... adresy jsou na tom mym odkazku. Pod firmu Ossa, kterou vlastni ten znamy, spadaji jen pobocky v Praze a Liberci. Ostatni pobocky jsou jineho majitele.... Maji ale stejny nazev prodejen, aby to vypadalo jako "velka firma" a spolecny webovky... ;-)
Ale do Brna se urco chci nekdy podivat, ale ne do sexšopu... -
s-mike (RSKa) 28.06.08 19:12
zaskoc do brnenske pobocky a muzu te ujistit, ze se potkame. U tebe v praci.. :-)
jestli je to ta "provozovna" vedle Grand hotelu, tak tam to kupodivu znam. Ale samozrejme budu tvrdit, ze jsem tam nechodil z toho jednoho jedinyho duvodu, ale ze jsem tam mel kamosku,.. -
Sienn 28.06.08 18:35
jinak co se tyce me brigady, tak v utery jsem mel jet na pobocku do plzne zaskocit za nekoho.... ale bohuzel, neklaplo to. teda ne ze bych mel potrebu poznat vsechny tyhle bordely, ale bylo by fajn byt v plzni a treba se tam s nekym sejit... tak snad jindy -
Sienn 28.06.08 18:11
no ja uz tu zas tak casto nejsem... natocit muzu, kamerovy system tu mam... jenze ono neni nak co krome zlodeju nebo ozralych anglicanu co se tu rezou bicikama. jednou mi sem ale prisla fakt pekna brunetka a ze si koupi nejaky pradlo. no tak si zalezla za zaves, slikla se, vzala si na sebe ten pruhledny top a vylezla a prej jak ji to slusi... pak si vyzkousela jeste neco pruhlednejsiho a odesla. jeste ze za mnou neprisla mlada v tu chvily >:D >:D >:D
ja zas na tohle tak zvykly nejsem... na holky jo, ale takhle na cizi moc ne... >:D -
Sienn 28.06.08 18:06
tak ja po prazdninach jakozto novopeceny dostudovany stejne zacnu pracovat uz v normalni praci a v uplne jinym oboru ;-)
ja tu delam jen pro to ze to vlastni znamy moji mami a jejiho pritele... penize mam fajn, odmeny a tak. a jak vidite tak sem stejne porad jen na ma.cz >:D hlavne na vetsinu pobocek chodi stejne jen cizinci. horsi je to na pobockach, kde jsou i pujcovny DVD a to uz je pak jiny kalibr. v praze kabinky nemame, ty jsou snad jen na pobocce v brne. tehle firma ma nejaky pobocky i mimo prahu, ale krome plzne je uz nevlastni ten znamy ale nekdo jiny zas...[odkaz] -
s-mike (RSKa) 28.06.08 18:05
jo, to tusim, ze to asi skonci u admina..
takhle, ja jsem kohosi, uz ani nevim koho, ohodnotil 1-1-1 a bylo to kvuli tomu, aby bylo jasno, ze se ve vzajemne komunikaci s dotycnym deje nejaka nekalost. O objektivnosti te znamky nemusim nic vysvetlovat, ta objektivni neni. Ted se mi ale vubec nechce ji nejak zvysovat, aby z toho byl nechutnej handl vzajemnyho hodnoceni.. tak bych chtel dosahnout toho, abych se vratil ke stavu "nehodnoceno" a tim svuj vztah k dotycnymu ze sve strany nadobro ukoncil.. (tak jako jsem ukoncil jakoukoli komunikaci)