Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 28.06.08 22:55
« Re: Feferonka
ale jo, do schodu mi to jeste chodi. Brejle potrebuju jen pri lyzovani a Parkinson chodi zatim jen kolem me.. ale jsou to kruhy o stale mensim polomeru, spis spirala!!
nic, 2500 dnes asi nedame, tak ja se jdu svalit na loze. Posledni mohykany na MACZ zdravim a preju dobrou!! -
s-mike (RSKa) 28.06.08 22:43
« Re: Feferonka
kdyz nereknes, ricardo, tak tam zkusim v blizke dobe narvat dalsi obrazky. A neni jich malo.. jen jestli to pak nebude kvantita na ukor kvality. Ale nic, ono je tady dost kvalifikovanych kritiku, kteri to zhodnoti (nemyslim tebe, asi tusis..). Proc ja sem tak ironickej? Ze by ten ctvrtej panak Myslivce?! -
Novic (Porsche team/GT-R team) 28.06.08 22:25
« M3 E92 Coupe...nezapomenutelny zazitek!
dnes vyjdu na balkon a vidim jak jede na parkoviste M3 E92 Coupe tak ihned beru fotaka bezim si ho vyfotit...mam asi 30fotekk plus jendo video..pokecal jsems majitelem a ten zvuk je snad hezci nez od F430! :yes: :yes: njn V8(myslim) >:D skoda ze mne nesvezl >:D >:D >:D kdo chce poslat fotky nebo video tak at mi napise na icq..supermike-u u tebe udelam vyjimku s mailem ;-) samozrejme pokud budes chtit -
s-mike (RSKa) 28.06.08 20:33
« Re: F430 Spider
pockej, a me se ptas na nazor? Jestli to mas poslat? Pokud by ses vubec nekoho mel ptat, pak admina, jestli mezi uzivatelskymi recenzeni ma misto recenze na auto, ktery neuzivas..
ale i takovy tady myslim byly.. tak to zkus..
jinak, pokud jde o srovnani 430 a TURBO, tak budu urcite nesouhlasit. Diky turbu ma Porsche nedostiznou pruznost ve zrychleni. Ale aby to nevypadalo, jako ze se mi 430 nelibi a daval bych ji nizsi znamky, nez 10ky.. tak to urcite neni. Je to jiste skvely auto. Pokud bych se musel rozhodnout, bral bych Turbo, pokud bych mel penez dost, chtel bych obe!! A 430 bez strechy, tak jak ho mas nafocenyho ;-)