Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto nasta-RSKa-

nasťa (RSKa) 29.06.08  13:44

« Re: F430 Spider

a ta barva taky skoro stejná :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 29.06.08  13:00

« SRAZ 13:30 U ZIMÁKU

martin

je fakt, ze ze vsech pohledu je z hlediska designu predek 996 asi to nejmin povedeny. Ale covece, vcera jsem to pucoval a jak to kryci sklo svetel kopiruje krivku tech prednich blatniku, prechazejicich do kapoty, tak jsem si rikal, ze to taky neni spatny. A holt je to typickej prvek 996.. treba prave to bude jednou na tom aute ceneny..

jinak, pucoval jsem to dukladne a to proto, ze dnes 13:30 se budeme zase fotit, u zimniho stadionu za Luzankama, tak kdyby mel nekdo z brnaku (vodjinud to asi nestihnete) cestu kolem, STAVTE SE!
  • « 00 Reagovat !

foto PainSnip3R

PainSnip3R 29.06.08  12:54

« Re: M3 E92 Coupe...nezapomenutelny zazitek!PS:FOTKY A VIDEO JSOU ZDE!!!!!

Ty části bez zvuku nemaj souvislost s prstem ale s tim, že to co to natáčelo neumí zaznamenávat zvuk při zoomu. Nějaký kompaktní foťáky to tak maj, protože když zoomujou tak ta vcelku chrastí... Ikdyž řešení zvuk típnout mi zrovna šťastný nepřijde ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 29.06.08  12:53

« Re: Hodnocení

právě ta bachratost zadku, a ten krásný už oblejší zadní ocas... Iteriér o kapánek lepší než na co jsme ze své full výbavy mé S2 zvyklí, zvuk a celek auta.
    Osobně u 996 kromě předních světel nic nemám a smekám ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 29.06.08  12:48

tož to ja bych spolujezdcem byt nechtel. Jednak mi to nestaci a druhak, ja jsem jako spolujezdec priposranej strachy

8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 29.06.08  12:45

no mne by staciol aspon byt u spolujezdce...cernobili fotky se mi taky strasne hodne libi a video se mi moc nepovedlo omylem sem totiz daval prst tam kde to nataci zvuk 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 29.06.08  12:45

tak ti teda odpoustim..
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 29.06.08  12:44

Tím jsem nechtěl říct jestli je 993 lepší nebo horší než 996. Ale 993 ještě vychází z původní 911 takže má vzduchem chlazený motor ale taky menší interiér a menší motorový prostor. 996 je úplně nový auto s novým vodou chlazeným motorem, je širší, delší a některý díly má společný s Boxsterem první generace.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 29.06.08  12:38

hothatch

fotky moc pekny (u me klasicky vedou hodnoceni cernobily), video uz trochu min. Kdyz jsem to video videl, uplne me svrbely prsty, jak bych to rad projel a natocil podle svyho!!! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 29.06.08  12:35

ricardo

tak rasista a jeste provokater, jo, Ricardo?! Na profilu 996 Turbo roztrubovat, ze 993 je posledni klasicky Porsche. A to uz jsem te zacal mit rad! ;-)

kamos se tuhle vratil z USA, kde byl par tydnu, a rikal, ze 993 jsou tam k videni casteji, nez 996. Zrovna tam bych si nemyslel, ze to je z duvodu nizsi ceny.. asi se fakt vic libi

pokud jde o muj nazor, je fakt, ze treba u 993 turbo jsou ty blatniky moc pekne bachraty. I zvuk je super skrz vzduchem chlazenej motor. Ale asi bych nemenil. Nelibi se mi zadni kridlo, vnitrek uz je tezky retro a predni okno ma malej sklon.

cetl jsem nejakej test a 993 turbo se 150.000 km to tam natrelo stejne starymu ferrari a astonu, ktery mely najeto do 40.000..
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 29.06.08  12:22

No co bys chtěl... myslím si že tak jako Mercedesy v Německu montují Turci a Škodovky u nás Ukrajinci, tak LR v Anglii vyrábí Pakistánci. Ale to je jenom moje doměnka.
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 29.06.08  12:10

>:D
    ne fakt, šéfův Land Rover - Range Rover je dost v servisu, hlavně elktronika co tam má, z ničeho nic mu vypne některá el. vychytávka... na to že s tím autem jezdí jen po městě a párkrát Brno - Praha a je starý 2 roky...
    Těžko říct aši špatnej kus >:D
    Předtím měl pasata kombíka, 4x4, nafťáka s nejsilnějším motorem, ještě to čípnul, max výbava... ale nebylo mu to dost nóbl, páč prý v pasatech jezdí kde kdo...
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 29.06.08  11:37

Fotky: [odkaz]
    Video: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 29.06.08  11:01

Dadánek: A dokonce se mluví i o jaguáru v kterém si jezdil >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 29.06.08  10:57

Slyším zde nějaký šum o poruchovosti land roverů? >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 29.06.08  10:54

tak na oplátku ;-) máš luxusního mazla.
    Šéf v práci když má svého Land Rovera v servisu (což je dost často) tak mu půjčuji Jaguára, model Ti přesně neřeknu páč v Jaguárech jsem panic, ale ty libé tvary mě vždycky dostanou!
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 29.06.08  10:49

Přesně tak!, 993 to je můj dlouholetý sen a pokud by se poštěstilo i Turbo tak bych se nezlobil :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 29.06.08  10:38

Martin: co naděláš... já jsem to zkusil trochu napravit ;-) 993 je vynikající cíl - poslední klasické Porsche :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 29.06.08  10:15

« Hodnocení

Tak jsem prošel tu hodně dlouhou :-) diskusi ohledně hodnocení.
    Pravda je, že styl hodnocení by to tu chtělo upravit a založit kategorie na druhy aut (sporťák, family car, nákupní taška,...) aby se potom nepletla Škodovka s Porsche do stejného hodnocení atd
    Na druhou stranu už hodnocení tolik neřeším jako na začátku, už mě přestalo udivovat proč má Felda s pár doplňkama s Tesca 9 a více bodů...
    Přestal jsem i řešit že mě především Škodovkáři mají tendenci na delší rovince s vyplazeným jazykem na 5 s nohou až na asfaltu předjíždět a mít dobrý pocit "předjel jsem Porsche mámo, to su dobrej co" :-) když já v ten moment lehce lechtám plyn...
    Jelikož mě je 32, tak zachovávám čistou hlavu a rád bych se dožil koupě 911 Turbo 993 na stará kolena
    :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.06.08  23:08

« Re: Feferonka

tak jeste jsem si byl dat zuby do sklinky s Vincentkou a koukam, 2500 je za nami..

tak to je dobra prace!!

a uz spim, doufam, ze i zitra si budu moct rict:

diky za kazde nove rano!!!!!!! ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…