Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 29.06.08  20:29

« Ivanuska Matej

pred chvili mi psal sms Matej. Uz par dnu nema cas se pripojit na MACZ a ma tim padem absťák.. >:D

tak mi kladl na srdce, abych vas vsechny alespon pozdravoval!! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 29.06.08  20:10

« Re: SRAZ 13:30 U ZIMÁKU - UŽ NEJEZDĚTE..

Jasně, s modro-červeným podsvícením >:D a za super cenu ti vymění ty hnusný plecháče se sjetejma gumama za tamty origo kola >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 29.06.08  20:05

>:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 29.06.08  19:54

A dokonce k němu ještě dostaneš CD přehrávač zdarma, samozřejmě té nejvyšší kvality >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 29.06.08  19:51

Neboj do měsíce bude zánovní, nikdy nebouraný se serviskou, top 1A stav, málo km, po důchodci z Německa >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 29.06.08  19:47

Rover vypadá jak po faceliftu, vzadu se trošku zakulalil, což mu jenom prospělo, to soudruzi z Porsche mě zklamali, takhle (ne)bezpečný auto pustit na silnice, div se hanbou nepropadnou až do Austrálie >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 29.06.08  19:43

Xgango a jak vypadá Rover po té komplet rozmlácené 997? >:D
  • 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 29.06.08  19:42

« Sbírka

Tak jsem přidal sbírku modelů co odpočívají na poličce
    Prach samozřejmě pravidelně utírám >:D
    Nejstarší je model 356B cca 20 let stáří
    No upřimně já se s Porsche s jízdou pomale a jistě sžívám, předtím jsem totiž řídil cca 3-4x méně výkoné auto, o náhonu na zadek, krouťíku a zrychlení nemluvě!
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 29.06.08  19:38

Jj, taky, sice ne tak zarytej, ale Porsche mám rád. Na Barrandově v areálu Filmových ateliérů má dílnu parta kluků, párkrát už tady v noci proháněli Gallardo, v pátek tu gumovali s Imprezou STi (výkon bych tipoval podle zvuku a akcelerace tak kolem 400 koní), před dílnou jim stojí kolikrát pěkný klenoty, zítra sem hodím fotky, kolikrát je to celkem smutnej pohled, bohužel, né každý majitel Porsche s ním umí i jezdit ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 29.06.08  19:34

tys narazil do tolika Porschaku? To ses teda taky svym zpusobem Porsche fanatik.. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 29.06.08  19:25

Mimochodem dneska jsem narazil na pár Porscháků, jedna komplet rozmlácená 997, další ťuklá 996 a pak dvě další 996, ty už byly v cajku, zítra hodim fotky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 29.06.08  19:23

fotky budou pozdeji, ale budete, myslim, hodne spokojeny.. samozrejme, z auta..

nejdriv jeste nejaky, ktery mam v archivu, ale jeste jsem je nezverejnil
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 29.06.08  19:22

Paráda, zrovna v Práglu jsem a mám volno >:D Hoď sem fotky, ať se pokocháme (autem, samozřejmě ;-) )
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.06.08  19:21

Tak to když sedne xgango do auta tak je možná ještě chytne někde před Prahou..... :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 29.06.08  19:18

xgango, bohuzel ted uz sedi v aute a bude nekde na puli cesty mezi Brnem a Prahou..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.06.08  19:18

« Re: SRAZ 13:30 U ZIMÁKU

Co to modelky kde?? Ty já taky můžu... >:D >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 29.06.08  19:16

Modelka? Kde? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 29.06.08  19:13

Porsche fanatik - to mimořádně oceňuju :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 29.06.08  19:09

prave jsem se vratil z foceni a zjistili jsme (ja plus vsichni zucastneni, vcetne modelky), ze kdyz se to auto umyje a prejede lestenkou, postavi se na slunicko, tak ze je nadherny ze vsech stran, vcetne tech prednich svetel! Fotky budou brzo, hned jak to pujde, tak to sem povesim!!!!

pokud jde o tvou policku, mas dobrej vkus! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 29.06.08  19:01

Tak s tím světlem máš samozřejmě pravdu ten jemný, tvarový přechod je dobře udělaný, kazí ho jen to sklo světla ;-) však 996 měla co vím kritiku snad jen na ty světla, samozřejmě tuning firmy co se úpravou Porsche zaobírají hned vychrlili více či méně povedené "náhrady" ala stará světla, některé byli povedené myslím že od TechArtu jestli si pamatuji a kýč jak bič Gembala.
    Jinak 911 Turbo mám zatím bohužel jen na poličce a to nejnovější 997 v 1:18 a je přímo od Porsche Design. Jinak sbírka se pomale rozrůstá, páč jsem od dětství Porsche fanatik!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…