Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Martin911Turbo 29.06.08 19:42
« Sbírka
Tak jsem přidal sbírku modelů co odpočívají na poličce
Prach samozřejmě pravidelně utírám >:D
Nejstarší je model 356B cca 20 let stáří
No upřimně já se s Porsche s jízdou pomale a jistě sžívám, předtím jsem totiž řídil cca 3-4x méně výkoné auto, o náhonu na zadek, krouťíku a zrychlení nemluvě! -
Ondřej Šámal 29.06.08 19:38
« Re: SRAZ 13:30 U ZIMÁKU - UŽ NEJEZDĚTE..
Jj, taky, sice ne tak zarytej, ale Porsche mám rád. Na Barrandově v areálu Filmových ateliérů má dílnu parta kluků, párkrát už tady v noci proháněli Gallardo, v pátek tu gumovali s Imprezou STi (výkon bych tipoval podle zvuku a akcelerace tak kolem 400 koní), před dílnou jim stojí kolikrát pěkný klenoty, zítra sem hodím fotky, kolikrát je to celkem smutnej pohled, bohužel, né každý majitel Porsche s ním umí i jezdit ;-\ -
s-mike (RSKa) 29.06.08 19:09
« Re: SRAZ 13:30 U ZIMÁKU
prave jsem se vratil z foceni a zjistili jsme (ja plus vsichni zucastneni, vcetne modelky), ze kdyz se to auto umyje a prejede lestenkou, postavi se na slunicko, tak ze je nadherny ze vsech stran, vcetne tech prednich svetel! Fotky budou brzo, hned jak to pujde, tak to sem povesim!!!!
pokud jde o tvou policku, mas dobrej vkus! :-) -
Martin911Turbo 29.06.08 19:01
« Re: SRAZ 13:30 U ZIMÁKU
Tak s tím světlem máš samozřejmě pravdu ten jemný, tvarový přechod je dobře udělaný, kazí ho jen to sklo světla ;-) však 996 měla co vím kritiku snad jen na ty světla, samozřejmě tuning firmy co se úpravou Porsche zaobírají hned vychrlili více či méně povedené "náhrady" ala stará světla, některé byli povedené myslím že od TechArtu jestli si pamatuji a kýč jak bič Gembala.
Jinak 911 Turbo mám zatím bohužel jen na poličce a to nejnovější 997 v 1:18 a je přímo od Porsche Design. Jinak sbírka se pomale rozrůstá, páč jsem od dětství Porsche fanatik!

tak mi kladl na srdce, abych vas vsechny alespon pozdravoval!! :yes: