Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 29.06.08  22:45

« Re: Sraz

hawke

do Radotina je to pro me opravdu daleko. Pockam, az to usporadas v Brne. V M-palaci je to opravdu super, i s klopenou zatackou, profi casomirou a karama v perfektnim stavu. Navic jsou tam ceny velmi prijatelny, alespon co jsem sledoval nektery ceny, ktery tady na MACZ probehly. V sezone je 10 minut za 140 a loni cely prazdniny za specialni cenu 100.. jestli je to i letos se dozvim v tydnu, az pujdu trenovat..
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 29.06.08  22:21

« Re: PROSIIM POMOC!!!!

jojo ty dve stranky znam jenze ty modely tam jsou uplne nove a drahe za to na aukru uz jsou koupene takze je niszi cena kterou si muzu dovolit >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 29.06.08  22:12

Táta modely sbírá snad už 15 let, za tu dobu toho je plná ložnice+plný bráchův pokoj. Když jsem to tak počítal, tak za ty autíčka bych si dneska mohl pořídit celkem pěkný ojetý auto. Jestli chceš koupit nějaký modely a bude ti jedno, že to je přes net, tak zkus foxtoys.cz; svetmodelu.cz ;-)
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 29.06.08  22:07

na takove dobre auticka nemam prachy a Cararama umi delat fakt pekne modely ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 29.06.08  22:03

« Re: obmedzovac

slibovane video :
    [odkaz]

tesim sa na komentare
  • « 00 Reagovat !

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 29.06.08  22:03

aha som si nevsimol , myslel som tu GT
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 29.06.08  22:01

Nejlepší je 1:1 ;-) >:D
    Jinak doporučuji modely brát přímo od Porsche Design, AutoArt, Minichaps, Maisto a pro velké fajnšmekry Exoto, CMC, BBR
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 29.06.08  22:00

Carrery sou obe dve >:D >:D >:D >:D >:D no vis ona dneska byla pout a v patek bylo vizo a na vizo mi dali kilo a na pouti taky kilo a dnes jsem kilo utratil takze mi prekvapive zbylo kilo >:D takze mam jen na jeden a dalsi kilo mi rodice nedaji >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 29.06.08  21:51

a co tak kupi oba naraz? ked nemas tolko penazi skus si pozicat od rodicov :-)
    ale inac jednoznacne Carreru :-)
  • 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 29.06.08  21:49

« PROSIIM POMOC!!!!

ketryho mam koupit? [odkaz] nebo [odkaz] kdyz koupim carreru GT tak asi pristi mesic nebo proste pozdeji koupim toho druhyho ale kteryho driv? :-)
  • 00 Reagovat !

foto Hawke

Hawke 29.06.08  21:17

« Sraz

Už delší dobu si pohrávám s myšlenkou srazu ma spojeném s nějakým malým závodem na motokárách. A koukám, že u Tebe v galerii přibyly nové fotky právě z motokár. Už jsem o tom s pár lidma mluvil a myslim že účast by byla docela slušná. Měl bys taky zájem? Datum zatím není stanoveno ale místo (pro Tebe možná trochu problematické) by bylo asi KARTCENTRUM RADOTÍN. Co Ty na to?
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 29.06.08  20:55

aha, sorry. Nevšiml sem si.......Tak s takovým autem jak máš, jezdím pořád >:D >:D Taky 5r....ale dostává kouř od všech... za chvilku to bude šrot. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 29.06.08  20:53

TO myslis ako rychlostne? >:D mam 5 rychlostne :-) vid moje auto :-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 29.06.08  20:51

Jo jo , docela je to točák >:D .....to máš 5r. nebo 6r?
  • « 00 Reagovat !

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 29.06.08  20:48

jj na trojke max co sme sli bolo 133 ale to bol taky mensi dole kopec :-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 29.06.08  20:43

Hmm zajímavé..já už při 6000 ot v Punte myslel že mi vyskočí motor >:D >:D .....ale na trojku to jede pres 130!
  • 00 Reagovat !

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 29.06.08  20:41

« obmedzovac

Caute, nevie niekto kedy zasiahne na Punte r.v. 2006 motor 1.2 obmedzovac???? pretoze zobral som si kameru, aby som to tu potom hodil , vytocil som ho do cca 6400 OT A STALE NIC.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.06.08  20:41

« Re: Ivanuska Matej

xganga: hehe, to já přišel na to že MACz je závislost také tím že když sjem nemocný že nemlžu na PCa tak rád bych semka šel >:D

supermike: nezávidim mu. Zdravim ho. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 29.06.08  20:39

Tak že taky zdravím :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 29.06.08  20:31

Že by měl člověk absťák po alkoholu nebo cigárech, jsem už slyšel, ale po MACZ? >:D Ministr zdravotnictví varuje: Moje.auto.cz může způsobit závislost, křeče v prstech a hemoroidy >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…