Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Ondřej Šámal 29.06.08 22:12
« Re: PROSIIM POMOC!!!!
Táta modely sbírá snad už 15 let, za tu dobu toho je plná ložnice+plný bráchův pokoj. Když jsem to tak počítal, tak za ty autíčka bych si dneska mohl pořídit celkem pěkný ojetý auto. Jestli chceš koupit nějaký modely a bude ti jedno, že to je přes net, tak zkus foxtoys.cz; svetmodelu.cz ;-) -
Novic (Porsche team/GT-R team) 29.06.08 22:00
« Re: PROSIIM POMOC!!!!
Carrery sou obe dve >:D >:D >:D >:D >:D no vis ona dneska byla pout a v patek bylo vizo a na vizo mi dali kilo a na pouti taky kilo a dnes jsem kilo utratil takze mi prekvapive zbylo kilo >:D takze mam jen na jeden a dalsi kilo mi rodice nedaji >:D -
Hawke 29.06.08 21:17
« Sraz
Už delší dobu si pohrávám s myšlenkou srazu ma spojeném s nějakým malým závodem na motokárách. A koukám, že u Tebe v galerii přibyly nové fotky právě z motokár. Už jsem o tom s pár lidma mluvil a myslim že účast by byla docela slušná. Měl bys taky zájem? Datum zatím není stanoveno ale místo (pro Tebe možná trochu problematické) by bylo asi KARTCENTRUM RADOTÍN. Co Ty na to?

do Radotina je to pro me opravdu daleko. Pockam, az to usporadas v Brne. V M-palaci je to opravdu super, i s klopenou zatackou, profi casomirou a karama v perfektnim stavu. Navic jsou tam ceny velmi prijatelny, alespon co jsem sledoval nektery ceny, ktery tady na MACZ probehly. V sezone je 10 minut za 140 a loni cely prazdniny za specialni cenu 100.. jestli je to i letos se dozvim v tydnu, az pujdu trenovat..