Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
s-mike (RSKa) 30.06.08 12:11
« Re: motokary
hawke
u motokar rozhoduji dve veci:
1. trenink
2. dalsi trenink a hmotnost jezdce
ted pres prazdniny je cena snizena na 120 za 10 minut. Pro koho by to bylo furt jeste moc, tak se da jit na Boby, kde je tataz doba za 95. Draha tam ma klopenku a jizdu z prizemi do prvniho patra. Ale neni to tam takovej adrenalin, jako v M palaci.. -
Ivanuska_Matej ( RSka) 30.06.08 11:55
« Re: PROSIIM POMOC!!!!
hehehe .. pozeram ze stale ti isti ludia :-)
citam pozorne ale nymfomanka sa uz na nas vysrala co?
( FRPE : si nevies spomenut na login heslo?)
uu motokary? :-) kedy sa ide?? tuto zabavu mam raaad :-)
Mike: a kde su nove foto ??? ja nadrzane namiesto obeda sedim pri kompe a ty nic ;-) -
Hawke 30.06.08 11:24
« Re: motokary
Tak vypadá moc pěkně. A hlavně ta cena je víc než dobrá. Já jezdim teď sem [odkaz] Ale ne moc často, přeci jen mi to trochu leze do peněz... :-) Ale máš pravdu že vyžití je to parádní... Postupně se sice zlepšuju, ale zatim teda nic moc... Limit se mi ještě nepoved. Ale tak třeba za čas. Přeci jen sem tam mockrát zatim nebyl. :-) -
s-mike (RSKa) 30.06.08 11:03
« Re: PROSIIM POMOC!!!!
nenenene to si nevemu na triko. Ja uz modely skoro nesbiram, za mejch mladejch casu byvalo jen Burago a pozdeji Maisto. Do sbirek ted pribude max. 1 kus rocne, vyhradne 1:18..
ja tedy nejsem kvalifikovanej poradce. Sice GT uz ve sbirce mam, ale kdyby ne a mel jsem stejny dilema, jako ted ty, beru to GT.. :-! -
s-mike (RSKa) 30.06.08 10:34
« motokary
hawke
je to kryta draha, vpredu bar, ze kteryho je videt na zavody. Da se tam pri hromadne akci domluvit i raut.. [odkaz]
ja jezdim cca jednou tydne. Maji tam totiz (coz je asi obvykly i jinde) past na slaby jedince, jako jsem ja.. a sice moznost vyjezdit si licenci na silnejsi karu 270ku. A pozadovanej cas je samozrejme setsakra dobrej. Takze si te nauci tam chodit a zvyknout si na to. Ja uz licenci mam a zase mam dalsi motivaci, protoze se kazdy mesic sestavuji tabulky nejrychlejsich casu..
ale na obranu provozovatelu motokar je nutno rict, ze se tam vyblbnu za relativne maly penize, adrenaln kesne na nulu a domu jedu pomalicku, bez ohrozovani okoli.. ;-) -
Martin911Turbo 30.06.08 10:23
« Re: PROSIIM POMOC!!!!
No vzhledem k tomu že na Aukru kupuju a prodávám dost, tak dej bacha co kupuješ, páč kolikrát lidi prodávají pěkný cetky jako na Ebay >:D jinak já nemám taky oslíčka otřes se, taky na korunu hledím jinak kdybych měl oslíčka tak jezdím v Carrera GT ;-) a mám velkou vilku někde na samotě u lesa >:D jde o to, e některý autíčka nemají na vítrince co dělat, páč jsou to jen hračky dílensky odfláknutý -
PeT-a (RSKa) 29.06.08 23:14
« Re: obmedzovac
Co vím v práci, tak když jedu s Picantem (které nemá otáčkoměr) tak už několikrát se mi stalo že při předjížděnív max. otáčkách (nevím kolik ta šunka může točit) prostě přestal fungovat el.plyn.....takže nevypíná se při zásahu omezovače plyn??Ale fakt nevím ;-) -
Ricardo 29.06.08 23:04
« Re: obmedzovac
No takhle omezovač nepoznáš - musíš pořád držet plyn a buď budou otáčky kolísat (když se odpojuje palivo jenom na chvilku) nebo padnou níž a zase začnou stoupat (když se odpojí přívod na dělší dobu). Ta druhá možnost bývá myslím častější, ale už mě to u několika aut nepříjemně překvapilo protože při předjíždění najednou chybí výkon. Jestli existuje i jiný typ omezovače tak mě někdo doplňte, já jsem se vždycky zabýval tím jak věci kolem aut vysvětlit a ne pochopit >:D -

nymfomanka se asi lekla me stale se menici vizaze v nicku..
motokary sa idu kdykoli, kdy mi to den dopredu reknes. Kdyby melo vic lidi zajem, muzeme udelat dalsi mikrosraz MACZ..
novou fotku tam muzes videt, ze serie blue-line.. a radsi se bez naobedvat, protoze nez ty fotky, ktery asi myslis, budou, tak to jeste nejakou chvili potrva.. :-)