Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 30.06.08  17:33

« Re: NĚCO PRO CHOBOTA !!!

PeT-a: Na toplistu jsem to zjistil. Teda ještě můžu zkusit nějaký nahnat aktualizací, ale to se mi zdá zbytečný. 400 bez nějaké extra námahy to je krásné číslo.

No jo. Na moji diskuzi musíš mít pořádný 4jádro, 4gb pamětí a nějakou pořádnou grafiku která utáhne všechny ty smajlíky >:D >:D
    To se spraví až se to přecvakne na chronilogické zobrazení. Já na to taky vždy kliknu a pak tam ještě 5 minut bloudim než mi dojde že když to nepřepnu tak kromě haldy smajlů neuvidim nic.
  • « 00 Reagovat !

foto Hawke

Hawke 30.06.08  17:28

« Re: DRUHÝ SRAZ V BRNĚ, MOTOKÁRY V M-PALÁCI!!!!

Přijel bych celkem taky. Ale do Brna je to pro mě přece jen trochu z ruky, takže dost záleží na datu... Už jsem chtěl něco takovýho uspořádat v Praze tak Vám asi uděláme konkurenci... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 30.06.08  17:26

Chobot:A to jsi zjistil jak kolik si měl zobrazení??

BTW: Tvoje diskuze mi vždycky zablokuje PC že to musim restartovat :no: :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 30.06.08  17:16

Akorát teda nevim...Bububush čuchá dolárky, Blair čuchá Bububushe. A co já? Varování před nevhodnými texty >:D >:D
    To jsem dopadl :-|

Hm, tak jsem teď koukal že jsem měl za minulý měsíc 400 návštěv(asi 450 zobrazení). To máš ty za den >:D :yes: No Hlavně že to šlape.... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 30.06.08  17:10

chtel jsem ti ho poslat uz davno, hned co jsem poprve uzřel tvoje foto v nicku.. akorat jsem to nemohl najit.. az dnes!
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 30.06.08  16:52

>:D >:D Vyvedený odkaz. Vskutku chobotózní. Dík ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 30.06.08  15:05

« NĚCO PRO CHOBOTA !!!

jo chobote, specialne pro tebe (a jako projev diku za radu) jsem tady nasel jeden [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 30.06.08  14:41

to vis, ze neco chystam.. a ze to bude necim tematicky.. afro typem budu do prijezdu Feferonky z Egypta. Ta me videla naposledy jako 70letyho starika (to zas kvuli Frpemu) a zadala zmenu. Tak jsem to zmenil. Ale aby to pro ni, kdyz ted vidi kolem sebe samy opaleny arabsky kluky, nebyl velkej šok, tak ji davam moznost adaptovat oko..

a jinak, vsechny tyhle obrazky v nicku jsou variace z jedne a téže mé puvodni fotky..
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 30.06.08  14:34

Nemáš zač. Od toho tu jsme, ne? :-)
    Hele jak dlouho budeš ještě.....řekněme snědší? Budu hádat. Do zimy. Pak bude albínská verze....bílá kůže, rudé oči >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 30.06.08  14:29

jo, tu lokalizaci navstev si sprovoznim, dik za tip
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 30.06.08  14:27

Aha. No to je dost. Ale zas si na top 10 stále, z vyhledávačů by ses divil je taky návštěvnosti spousta......Tak si tam zapni odkud k tobě ty návštěvy přišli. Taky hodně dělají znovunavšťívení. Jedno jsou čistě návštěvy a druhé znovunačtení.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 30.06.08  14:24

ja jsem si to v sobotu zavedl na www.toplist.cz ..

ja jen, ze tam je cca 300 navstev denne, coz mi prijde hodne..
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 30.06.08  14:21

Své recenze. Áno, to jsem byl já. Chceš? :-)
    Akorát si dej editovat recenzi a tam je někde u konce nastavení počítadla. Tam se zaregistruj na tom webu kam tě to odkáže. Dostaneš přidělené číslo, to zadej do své recenze k těm povídačkám o počítadle a je to.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 30.06.08  14:16

jj, asi je ten server uz pekne nafouklej, protoze z obcasnych problemu se stavaji chronicke..

svymu umisteni se uz smeju, davam tomu maximalne par hodin.. 8-s

jo, chobote, to tys v predchozi diskuzi mluvil o tom pocitadle navstev svyho profilu..?
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 30.06.08  14:12

« Zas 1 post na chvíly.

Opět první post. A opět očekávání na svrhávače :-) .
    Mi teď napadlo že jsme v našem výhružném mailu měli poslat jako první ať koukaj něco udělat konečně se stabilitou. Furt mi naskakuje místo požadované stránky bílá obrazovka, neustále blbnou příspěvky, přihlašuju se celkem pravidelně na 2 pokus...........nebo mam nějakej pobitej svůj supervýkoný personalkompjůtr. Ale jiné stránky to nedělaj. Jaké jsou vaše zkušenosti??
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 30.06.08  13:30

no, navrhnete.. podle vasich casovejch moznosti

ja zatim nevim, ze bych nekam mel o prazdninach jet, t.j. jsem skoro furt k dispozici
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 30.06.08  12:52

Já se hlásím taky
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.06.08  12:35

Jo sry už to mám. A kdy tedy?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.06.08  12:32

Miku dej sem odkaz na motokary v M-paláci možná bych přijel taky. A kdy by to bylo?
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 30.06.08  12:22

« DRUHÝ SRAZ V BRNĚ, MOTOKÁRY V M-PALÁCI!!!!

takze si predbezne pisu, druhy sraz v Brne v letosnim roce, motokary v M-palaci..

ucastnici:

Ivanuska Matej
    4 Matic
    Supermike

kdo dal??
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…