Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Chobot 30.06.08 17:16
« Re: NĚCO PRO CHOBOTA !!!
Akorát teda nevim...Bububush čuchá dolárky, Blair čuchá Bububushe. A co já? Varování před nevhodnými texty >:D >:D
To jsem dopadl :-|
Hm, tak jsem teď koukal že jsem měl za minulý měsíc 400 návštěv(asi 450 zobrazení). To máš ty za den >:D :yes: No Hlavně že to šlape.... :-) -
s-mike (RSKa) 30.06.08 14:41
« Re: DRUHÝ SRAZ V BRNĚ, MOTOKÁRY V M-PALÁCI!!!!
to vis, ze neco chystam.. a ze to bude necim tematicky.. afro typem budu do prijezdu Feferonky z Egypta. Ta me videla naposledy jako 70letyho starika (to zas kvuli Frpemu) a zadala zmenu. Tak jsem to zmenil. Ale aby to pro ni, kdyz ted vidi kolem sebe samy opaleny arabsky kluky, nebyl velkej šok, tak ji davam moznost adaptovat oko..
a jinak, vsechny tyhle obrazky v nicku jsou variace z jedne a téže mé puvodni fotky.. -
Chobot 30.06.08 14:27
« Re: DRUHÝ SRAZ V BRNĚ, MOTOKÁRY V M-PALÁCI!!!!
Aha. No to je dost. Ale zas si na top 10 stále, z vyhledávačů by ses divil je taky návštěvnosti spousta......Tak si tam zapni odkud k tobě ty návštěvy přišli. Taky hodně dělají znovunavšťívení. Jedno jsou čistě návštěvy a druhé znovunačtení. -
Chobot 30.06.08 14:21
« Re: DRUHÝ SRAZ V BRNĚ, MOTOKÁRY V M-PALÁCI!!!!
Své recenze. Áno, to jsem byl já. Chceš? :-)
Akorát si dej editovat recenzi a tam je někde u konce nastavení počítadla. Tam se zaregistruj na tom webu kam tě to odkáže. Dostaneš přidělené číslo, to zadej do své recenze k těm povídačkám o počítadle a je to. -
s-mike (RSKa) 30.06.08 14:16
« Re: DRUHÝ SRAZ V BRNĚ, MOTOKÁRY V M-PALÁCI!!!!
jj, asi je ten server uz pekne nafouklej, protoze z obcasnych problemu se stavaji chronicke..
svymu umisteni se uz smeju, davam tomu maximalne par hodin.. 8-s
jo, chobote, to tys v predchozi diskuzi mluvil o tom pocitadle navstev svyho profilu..? -
Chobot 30.06.08 14:12
« Zas 1 post na chvíly.
Opět první post. A opět očekávání na svrhávače :-) .
Mi teď napadlo že jsme v našem výhružném mailu měli poslat jako první ať koukaj něco udělat konečně se stabilitou. Furt mi naskakuje místo požadované stránky bílá obrazovka, neustále blbnou příspěvky, přihlašuju se celkem pravidelně na 2 pokus...........nebo mam nějakej pobitej svůj supervýkoný personalkompjůtr. Ale jiné stránky to nedělaj. Jaké jsou vaše zkušenosti??

No jo. Na moji diskuzi musíš mít pořádný 4jádro, 4gb pamětí a nějakou pořádnou grafiku která utáhne všechny ty smajlíky >:D >:D
To se spraví až se to přecvakne na chronilogické zobrazení. Já na to taky vždy kliknu a pak tam ještě 5 minut bloudim než mi dojde že když to nepřepnu tak kromě haldy smajlů neuvidim nic.