Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
"-- skrytý --" 01.07.08 12:58
« Re: after996
náhodou after je největší týpek jakýho jsem kdy viděl... :-!
víš ono porsche 996 turbo je na prd auto, má ho každej druhej, ale taková octávka... a navíc jeho recenze a fotky... di se zahrabat miku :no: >:D a teď vážně...stačí jen pár slov... retardovaný de.bil, který si honí ego při tom, že sráží nejlepší auto na serveru, a eště ke všemu z Brna >:D >:D asi ho vyjedničkuju -
s-mike (RSKa) 01.07.08 09:59
« Re: after99
pcháááááá
vsechno je naopak! Mam zavedeny pocitadlo navstev me recenze (na popud Chobota) a Afterova aktivita mi astronomicky zvysuje statistiku..! A ja pritom nemusim delat vůůůůbec nic..
Takze, z celeho srdce bych Vam přál, abyste kazdej mel svyho Aftera!! >:-[] -
Hawke 30.06.08 23:31
« Re: DRUHÝ SRAZ V BRNĚ, MOTOKÁRY V M-PALÁCI!!!!
Tak láká mě zavítat, ale opravdu bude záležet na konkrétním datu konání. Budu se teď vyskytovat doma značně střídavě. Ale taky jet tam jen kvůli motokárám? To by se mi nevyplatilo, vymyslete ještě nějaký plán a možná se necham přemluvit... :-) -
DJdick 30.06.08 22:42
« Porsche 911
Dneska jsem měl možnost sedět a pár metrů jet v modelu 2007. Musím říct, že tvrdý, ale dost dobrý a možná právě proto. Zvuk je super. Trochu jsem se polekal brzd. Zpočátku byly na mně dost měkké, ale možná znám všude přeposilované ABS. Po pár metrech jsem si zvyknul a holt trochu přidal na pedál. Je to skvost a možná proto se říká, že Porsche si kupují i prvomajitelé. Tedy, že mají jen jedno auto a to právě Porsche. To není u tak drahých aut běžný jev. Gratuluju k fajn káře. :yes:

Z druhé strany je to další řešení které mě nenapadlo. Když mu dají všichni jedničky a on všem vrátí jedničky tak se ty všechny jedničky anulujou a jedinej kdo bude mít jedničky bude on.....dnes mi to pálí >:D >:D >:D