Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
s-mike (RSKa) 01.07.08 22:08
« motokary a hromadna odpoved
KLF a SZ - dtto. ..
Matej I.
v ten ctvrtek se po promoci ozvi. Motokary otviraji po 13te, treba to nejak vymyslime. Odpol ale nemuzu, neco uz mam domluveny
4Matic
ochcavka.. dobry, ackoli ji mame doma, toto oznaceni slysim poprve.. :-) :-)
chobot
chut byla dobra, dik. Vypadam jak zaslouzila rodicka pred doplnenim Klapzubovy jedenactky.. :-) Ted jeste koukam na to poradi, nechybi tam nekdo? No jo, bavorak trojka.. kdepak je?
Kubyyyk a Mateo
lip bych to nerekl, dik kluci!! :-!
Poustnik
jsem rad, ze se ti muj novy filozoficky smer libi. Ale jako mel Marx sveho Engelse, tak ani ja nemohu, nez vzpomenou toho, kdo je mym (nasim) myslenkovym vudcem. Nebo lip, iniciatorem, inspiratorem, proste popohanecem..
takze VIVAT GUTALAX AFTER99 !!! -
Chobot 01.07.08 20:21
« Re: 1-1-1
Ha,ha. KLF. Vidim že jsem taky nebyl jedinej kdo mu nehorázně ukřivdil devítkou za golfa....tak dlouho se to pokoušel ukecat a argumentovat řečmi typu, že každej nemá na ferrari a já mu vysvětloval proč jsem ho tak ohodnotil až to vzdal(takže cca. 10 SZ).
Ale musí se mu nechat, že zanechal body které dal původně (desítky, asi s tím že se mu vrátí) a přešel to jako chlap (i když to chvilku trvalo). To mu budiš k dobru.
Jak jsem řekl ´nyní bramborovýmiku´. Teď už se jen propracovat v klídku na to první místo a už tě tady after nemusí prudit a jak si napsal jít tě sabotovat jinam >:D >:D
Dobrou chuť. -
Ivanuska_Matej ( RSka) 01.07.08 20:00
« Re: 1-1-1
hehe to obchodovanie z hodnotenim mi pripomina uzivatela KLF :-) ten bol tiez schopny vypisovat SZ kvoli 9b pre GOLF :-)
ojjj rebierka ... mnam mnam a ja uz pomaly 4 den zijem skoro len na bagetach zo SHELL :-)
ako to skoncilo s tymi motokarami?? dohodli ste nejaky datum?? stvrtok idem do Brna ... o 10 mam promociu, a potom mozem zhodit kravatu a sako a zajazdime :-)
s-mike (RSKa) 01.07.08 19:41
chlapiiiii!!!!
Uz jsem ctvrtej!!!!
Jinak, dnes se omlouvam, ze do diskuze prilis neprispivam a dalsi dve hodky nebudu. Ale mame s rodinkou grilovacku..
Pokud jde o jakekoli vymenne obchody, moje stanovisko je od zacatku stejne. Nikdy jsem je tady nedelal a do budoucna to rovnez neplanuji. Pozadal jsem uz vcera admina, aby moje body smazal pro jejich neadekvatnost. S dotycnym panem nehodlam dale ani komunikovat, ani jej hodnotit. Co se stane potom, jestli to bude opatreni reciprocni, nevim, nezadal jsem o to, a je mi to, stejne jako dotycny recenzent, zcela šumák..
ted se velmi omlouvam, ale to žebírko tolik voni!! >:D >:D -
talio2 01.07.08 18:57
« Re: 1-1-1
nemusel jsi se snižovat k hanění auta, auto si majitele nevybere a to nejde o octávku, ale o každý auto s tímhle se k tomu afterovi docela približuješ,snad jsi to špatně nemyslel. S těma nadávkama na stranu aftera jen souhlasím a mám v hlavě i jiné, další, co tu nezazněly ;-) >:D

technicky problemy budou soucasti naseho pristiho dotazu na redakci. Ja ted sice problem nemam, ale v prubehu odpol jsem se prihlasit nedokazal vubec..!