Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 01.07.08  22:30

« Re: motokary a hromadna odpoved

bmw - ja na to mezitim taky prisel, ze taky nehledal a pritom uz taky nasel svyho aftera.. :-)

technicky problemy budou soucasti naseho pristiho dotazu na redakci. Ja ted sice problem nemam, ale v prubehu odpol jsem se prihlasit nedokazal vubec..!
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 01.07.08  22:15

« Re: motokary a hromadna odpoved

Bawor si našel asi na tvůj popud také svůj aft s nickem speedi >:D >:D :no:
    Fíkař s MB. To se brzy spraví....

Mmch, už mi začíná trochu sr.. že se musim furt přihlašovat 3* a pořád koukat na bílou obrazovku a znovu načítat 8-s 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 01.07.08  22:08

« motokary a hromadna odpoved

KLF a SZ - dtto. ..

Matej I.

v ten ctvrtek se po promoci ozvi. Motokary otviraji po 13te, treba to nejak vymyslime. Odpol ale nemuzu, neco uz mam domluveny

4Matic

ochcavka.. dobry, ackoli ji mame doma, toto oznaceni slysim poprve.. :-) :-)

chobot

chut byla dobra, dik. Vypadam jak zaslouzila rodicka pred doplnenim Klapzubovy jedenactky.. :-) Ted jeste koukam na to poradi, nechybi tam nekdo? No jo, bavorak trojka.. kdepak je?

Kubyyyk a Mateo

lip bych to nerekl, dik kluci!! :-!

Poustnik

jsem rad, ze se ti muj novy filozoficky smer libi. Ale jako mel Marx sveho Engelse, tak ani ja nemohu, nez vzpomenou toho, kdo je mym (nasim) myslenkovym vudcem. Nebo lip, iniciatorem, inspiratorem, proste popohanecem..

takze VIVAT GUTALAX AFTER99 !!!
  • « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 01.07.08  20:31

« Re: Ahoj

Kybyyku co to trepes my bavime o Porsche a ne o mafianovy z LUNKA IX >:D nic v zlom kamo ;-) :yes:
    Kysky:No mas pravdu videl som ju v TV myslel som ze zacnem utirierat podlahy tak som sluintal aj na mikovej foto vyzera paradne a ten zvuk fuu :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 01.07.08  20:21

« Re: 1-1-1

Ha,ha. KLF. Vidim že jsem taky nebyl jedinej kdo mu nehorázně ukřivdil devítkou za golfa....tak dlouho se to pokoušel ukecat a argumentovat řečmi typu, že každej nemá na ferrari a já mu vysvětloval proč jsem ho tak ohodnotil až to vzdal(takže cca. 10 SZ).
    Ale musí se mu nechat, že zanechal body které dal původně (desítky, asi s tím že se mu vrátí) a přešel to jako chlap (i když to chvilku trvalo). To mu budiš k dobru.

Jak jsem řekl ´nyní bramborovýmiku´. Teď už se jen propracovat v klídku na to první místo a už tě tady after nemusí prudit a jak si napsal jít tě sabotovat jinam >:D >:D
    Dobrou chuť.
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 01.07.08  20:00

hehe to obchodovanie z hodnotenim mi pripomina uzivatela KLF :-) ten bol tiez schopny vypisovat SZ kvoli 9b pre GOLF :-)

ojjj rebierka ... mnam mnam a ja uz pomaly 4 den zijem skoro len na bagetach zo SHELL :-)

ako to skoncilo s tymi motokarami?? dohodli ste nejaky datum?? stvrtok idem do Brna ... o 10 mam promociu, a potom mozem zhodit kravatu a sako a zajazdime :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 01.07.08  19:41

chlapiiiii!!!!

Uz jsem ctvrtej!!!!

Jinak, dnes se omlouvam, ze do diskuze prilis neprispivam a dalsi dve hodky nebudu. Ale mame s rodinkou grilovacku..

Pokud jde o jakekoli vymenne obchody, moje stanovisko je od zacatku stejne. Nikdy jsem je tady nedelal a do budoucna to rovnez neplanuji. Pozadal jsem uz vcera admina, aby moje body smazal pro jejich neadekvatnost. S dotycnym panem nehodlam dale ani komunikovat, ani jej hodnotit. Co se stane potom, jestli to bude opatreni reciprocni, nevim, nezadal jsem o to, a je mi to, stejne jako dotycny recenzent, zcela šumák..

ted se velmi omlouvam, ale to žebírko tolik voni!! >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 01.07.08  18:57

nemusel jsi se snižovat k hanění auta, auto si majitele nevybere a to nejde o octávku, ale o každý auto s tímhle se k tomu afterovi docela približuješ,snad jsi to špatně nemyslel. S těma nadávkama na stranu aftera jen souhlasím a mám v hlavě i jiné, další, co tu nezazněly ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.07.08  18:39

sóhlasím s mateem, aftere seš kok.ot, retardovanej..nemyslím, že člověk s turbem má za potřebí jedničkovat Ochcáfku
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 01.07.08  18:06

Mateo: Konečně někdo rozumnej >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.07.08  18:02

Nechceš nás raději opustit....? Co ty na to? ;-)
    Myslím si, že tady nikomu chybět nebudeš...... ;-)
    Tvoje vyčerpávající recenze, která vypovídá o tvém (ne)vzdělání, nikomu chybět také nebude. Dokonce ani oktávka tu chybět nebude. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto after99

after99 01.07.08  17:21

Moc vtipný :-( :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 01.07.08  17:18

Tyhle kšefty nemám rád něco za něco.
    Udělám vám pojistku až mi dáte slevu ne vaše produkty.
    Nebo.
    Koupiím od vás to auto, až si vemete mojí dceru za ženu.
    Nebo.
    Budu s tebou spát až si umeješ nohy.

Zasraný obchodnící >:D
  • « 00 Reagovat !

foto after99

after99 01.07.08  17:10

>:D i na MA :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 01.07.08  17:08

Áááá, pán je obchodník >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 01.07.08  17:04

Chobot: Pamatuj že vždy jde o efekt >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto after99

after99 01.07.08  17:03

Až zvážíš hodnocení mé recenze, tak já měním... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 01.07.08  17:02

A proto si s tím poctivě vyčkal až dokud nebude na 1 postu. Přece mu to nebudeš vracet když byl druhý. To by nebylo tak efektní >:D >:D
    No, co mi není rovno, po tom je mi hov.. že :-)
  • 00 Reagovat !

foto after99

after99 01.07.08  16:58

« 1-1-1

Mé hodnocení je odvozeno z hodnocení tvého... :no:
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 01.07.08  15:47

« POUHÁ P.R.D.E.L BEZ OSINY MůŽE BÝT DůVODEM KE KAŽDODENNÍ OSLAVĚ

Tato věta budiž mottem dnešního dne. Mě se moc líbí, Miku. >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…