Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Chobot 02.07.08 08:18
« Re: žluč
No jo. Někdo to odnést musí. Takoví již lidé jsou. Já si z toho dělam srandu a je mi hej. Nebral bych to až tak vážně. Tohle je každodení chléb, nebuďme naivní. Dějou se tu horší věci.
Je pravda že kvůli majiteli hanit auto a ohánět se tu nejostřejšími vulgarizmy je zbytečné. -
Dylan McKay 02.07.08 08:12
« žluč
Přečetl jsem si několik desítek příspěvků v této diskusi, a nestačím se divit, co je tady žluči.
Nezbývá mi, než se přiklonit na stranu "after99", protože zůstal sám, každý na něm zkouší své hrdinství, aby ho mohl "supermike" poplácat po zádech... Srabi!
Supermiku, že zrovna ty máš potřebu někoho zesměšňovat... ;-\ :no: -
talio2 01.07.08 23:31
« Re: 1-1-1
já vím, že je to tuctovka.. je to proste tak, v itálii mají fiaty,tady jsou octávky.. Může se zdát, že se jich až přehnaně zastávám, ale pro mě je to auto který at se to nekomu líbí či ne mám rád a který má pro mě snad nejlepší možný využití jaký může mít.. pro někoho taky dělají auto autem velká kola,barva,výbava atd.. ale pro mě auto autem dělají prodejní čísla, přece by se něco aušusovýho tak neprodávalo ne ?? .. :-) -
Chobot 01.07.08 23:19
« Chobot má plán, ďábelský plán!! Heh, huh, hih.
Ricardo: No. Pro Bárbru je mým hrdinou action s 5ti body.
Ale na Scortu je jich víc kromě od již zmíněného mého hrdiny s 4,6body, ještě daveq60 také s 4,3(jehož podprůměrné recenze jsem ohodnotil 4-5 body což se nedá unést a pomsta na sebe nenechá dlouho čekat) a korrado s 5,6(v depresi že jsem mu dal za jeho též těžce podprůměrnou recenzi 5).
Už jsem si zavedl i deníček. Až ohodnotím všechny a prozkoumám jejich reakce tak mám v plánu udělat takový přehled:
1: pro notorické desítkáře aby věděli komu dát deset s 100procentní návratností a nemuseli pokoušet náhodu(tím se eliminuje top10).
2: pro ty co se snaží hodnotit objektivně aby věděli komu se mají vyhnout a nemuseli si zažít takové sáhodlouhé zbytečné diskuze jako já a mohli se věnovat nadále důležitějším věcem(tím se eliminují zbytečné hádky).
3: taky trochu z nudy a s vidinou toho že pak už se systém hodnocení nadobro zhroutí >:D >:D (Tím se eliminuje potřeba pomsty a zbyde zde jen zdravé jádro)
Samozřejmě v průběhu vyhodnocování výsledků budu rád za každou pomoc a zkušenost.
Dobrou noc -
talio2 01.07.08 22:58
« Re: motokary a hromadna odpoved
hoši to jste všichni z říše Velkomoravské ?? Docela bych udelal nejakej minisrazík tu v ČB nebo ty motokáry,nejakou ekšn, ale asi jsem ze zapadakova kde lišky davají dobrou noc a čumí mi sláma z bot .. vidlím zdar a docela vam zavidim Velkomoravskou komunitu :-) ale kdo ví, třeba jsem na pravé spoluvidloně ještě nenatrefil >:D