Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 02.07.08  12:08

« Re: motokary

prosim te, jeste mi pro jistotu posli na SZ tvy mobilni cislo.. jedno uz mam ulozeny, ale ted jsi dvakrat psal odjinud a ja to neulozil..

jestli muzu neco navrhnout, tak se pojdme domluvit poradne na nejakej jinej termin.. a rovnou udelat vetsi sraz, podobnej tomu poslednimu.. i s veceri a pivkem (a predtim hlavne s motokarama samozrejme)..

cim dyl dopredu to bude, tim vetsi je pravdepodobnost, ze nas bude vic.. ne?

takhle s tim ctvrtkem bychom se videli hodku a Matej by to asi ani nestihal..

cimz vas nikoho nechci odradit, abyste si to tam sli sami zkusit a potrenovat!! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 02.07.08  12:01

pozrite ...
    nakolko som neratal s tym ze tam niekto pojde ( podla ich prvotnych vyjadreni sa nikomu nechcelo) som myslel ze budem mat stvrtok volno... nakolko nas uz ide viacero sa to trocha skomplikovalo...
    kludne dohodnite aj iny termin... akurat mi ho dajde vediet SMS lebo na MA.CZ nejako nemam cas (okrem dneska) chodit...
    do Brna sa vzdy rad vratim :-) a Mikovi dlzim este jednu grilovacku :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.07.08  11:34

no mě, abych pravdu řekl ten čtvrtek moc velké problémy nedělá... takže akorát čas..
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 02.07.08  11:33

Ahoj Matej! A ty můžeš teda kdy? Pokud budeš obědvat s příbuzenstvem tak asi na 13 nestíháš... nešlo by to třeba jinej den? Mě je to jedno, já můžu skoro kdykoliv.
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 02.07.08  11:29

zdravim
    troska to zmenme...
    vy si dohodnite termin na pevno a mne dajte len vediet ... ja ked to budem stihat tak sa zastavim... lebo nakoniec tam budem mat trosku viac rodinnych prislusnikov ako som ratal, a musim este zohnat nejaku slusnu restauraciu a pod ...
    takze si to dohodnite vy a ja sa to pokusim stihnut ok??
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 02.07.08  11:21

Já taky můžu - je to už zítra nebo příští čtvrtek?
  • 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 02.07.08  11:15

« motokary

ricardo

ja bych v ten ctvrtek sel.. maji otevreno od 13:00

pockame, az se ozve Ivanuska Matej? Mel by mit po promoci a sel by taky..

ja pak akorat budu mit cas jen tak hodku, na kafco. Pak uz mam cosi domluveny..
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 02.07.08  10:24

« Re: 1-1-1

Ricardo: to máš pravdu, s postupně se zvetsujicim poctem octavek se tato pravdepodobnost zvyšuje, ale je nutno říct, že auto si svého majitele nevybírá.To je to samý jako s příbuznými, já s některými taky nejsem spokojený, ale co.. já si je nevybral.. dostal jsem je přidělený a nikdo se me na nic neptal :-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 02.07.08  10:16

« Re: 1-1-1

Chobot (zachovejte paniku!!): jojo ceny bejvávaly, akorát mi porad moc neleze do kvetaku, ze jsou tady v čr drazsi nez v srn.. to je chujovina no
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 02.07.08  09:25

« Konec se blíží.

Vinetůů? Co zas provedl ten holomek? >:D >:D
    Jdu si číst a přidělovat body ať můžu zapracovat na svém pekelném plánu.

Za stávku můžu já, přiznávam. Ale celou dobu jsem se ji snažil řídit směrem k zlepšování webu a ne k řešení bodování, tabuizování a zákazům. To že se někomu zdá lepší nedělat vůbec nic je jeho věc. Každopádně to taky nebylo míněno tak jak to mnozí opět pochopily(pro strhnutí hádky jak to udělat aby všichni bodovali spravedlivě atd, atd).
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 02.07.08  09:25

« Re: Re: žluč

inu, neni na Svete clovek ten, ktery by se zavdecil vsem..

nastalou situaci jsem nejdriv resil sam s dotycnym, pak se objevila stavka, s jejiz zahajenim jsem sice nemel nic spolecnyho, ale udelal jsem maximum, aby byla ukoncena. Absolutne nizkou znamkou jsem se nesnazil dotycneho dostat z jeho pekneho 800. mista na 900., ale chtel jsem, aby si teto vzorove situace admin vsimnul, coz se nestalo. Pote jsem ho na to v SZ primo upozornil. Opet bez reakce. Pri tom vsem jsem ani jednou nereagoval na vysmesne prispevky a SZ od pana Aftera a jeho sympatizantu, kteri argumentovali udalostmi vytrzenymi z kontextu..

Na zaver, a z prosteho faktu, ze uz vsechny varianty byly s neuspechem pouzity, jsem se uchylil k prevedeni situace na zert. To, ze se nekteri pridali, naprosto nevidim jako jejich lezeni do zadku (svezeni v Porsche je argument uz uplne mimo moje chapani), ale jako vyjadreni podpory myslence eliminovat vliv jedincu, kteri svou aktivitou nesmeruji za necim, ale proti necemu..

zvaz spis ty, Svihaku (pokud to cele neni dalsi zert), na ci stranu se stavis.. to neni vybidnuti k podpore meho stanoviska, ale veliky otaznik, koho a jake postoje branis..

zaroven se omlouvam, ale je to muj posledni prispevek na toto tema. Domnivam se, ze jinak by to cele mohlo byt jeste vetsim precedentem pro dalsi aftery, jak se pres neuspech vlastni recenze na nekom jinym zviditelnit!!
  • « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 02.07.08  09:14

OK uz to neriesim ze si to ty chobot ;-) dufam ze toto uz tu riesit nebudeme :-) a ako to bolo s vinetuom ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 02.07.08  09:00

_Flip_: Bylo to tak že jakmile se Supermike dostal na 1 místo tak mu vždy after stáhl hodnocení na něčem o 1 bod aby byl na druhém. Když to udělal poněkolikáté tak ho sm vyjedničkoval a začalo se to tu řešit. A teď naposledy když se dostal opět sm na 1 místo tak mu teprv after ty jedničky vrátil.
    Tak to bylo.

A už to nechte. Supermike už zažádal u vedení o anulování svého hodnocení přiděleného Afterovi a tím bude ´vše´ vyřešeno (pokud tedy ještě nějaké vedení sem tam je).
    Nejsme tu kvůli hádkám a stoupání si někomu za záda (ať už sou číkoli) ale kvůli autům.
  • « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 02.07.08  08:49

>:D zabil si
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.07.08  08:47

Já celý život nesnáším "Jeden na všechny, všichni na jednoho"
    To nejsou "Tři Maczketýři"...
  • « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 02.07.08  08:43

100 ludi 100 chuti uz sa do toho nestarajme chlapi ;-) je to jeho vec ale za clovekom stat mozeme a pomoct v nudzi ;-) chobot: a ako Howgh? >:D uz som zabudol :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 02.07.08  08:39

Flip_: Ha,ha. No bylo to trochu jinak.

švihák lázeňský: Já nejsem ani s jedním z nich. Myslim že Mike je dost velkej na to aby si to vyřešil sám a bejt s Afterem jen abych byl za rytíře zastánce slabších se mi taky nezdá.
  • « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 02.07.08  08:35

HOWG :-| :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 02.07.08  08:35

HOWG :-| :-! S
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.07.08  08:32

Prostě v tomto případě jsem jednoznačně s afterem. Ahoj!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…