Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 02.07.08 20:03
« Re: a zavládl mír
ja bych s dovolenim taky neco pridal..
a bude to, jako se snazim stale, vecna polemika o obecnych kategoriich.
Je tedy obecne chvalyhodne, ze se snazis byt "arbitrem" a zahlazovat spory. Ja se ale ptam, jestli nesuplujes praci nekoho jinyho a proc se domnivas, ze napr. v tomto sporu je tebou videna pravda ta jedina objektivni..
I ja si preju klid a proto jsem jeste pred tvymi prispevky sam pozadal o zakrok pro me jedinou nezaujatou stranu, a to admina.
A bez urazky, mam vek na to, abych si podobna nedorozumeni vyresil sam a nebyl nikym instruovan. Navic si myslim, ze uroven diskuze na mym foru je mozna na hrane, ale urcite ne za ni..
Nicmene, tvuj nazor a sympatickou snahu o reseni kvituju. Nehodlam se s tebou poustet do dalsiho sporu, dle tvych prispevku totiz soudim, ze ses uplne jina kategorie diskuteru, nez se kterymi mam problem..
modelka bude pozdeji, v tom se ukecat nenecham :-) -
Dylan McKay 02.07.08 19:20
« a zavládl mír
Supermiku, když jsem zde začínal, měl jsem těžké hádky s majiteli vozů Alfa Romeo- alfistama. Chtěl jsem snad 100x odejít, jedničkoval a byl jedničkován...
Uplynulo několik měsíců, a já jednoho poznal osobně, další mi píše, když mě někde potká. A dnes bychom spolu šli na pivo...
Zkus pochopit moji reakci, zkrátka "POMÁHAT A CHRÁNIT".
Nic ve zlém, ale jsem rád, že už je klid. A modelku mi ukaž taky... ;-)

je to brunetka, mne osobne pripomina Sandru Bullock