Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 04.07.08 13:27
« Re: 996
jmurjr a 4Matic
taky bych radeji bral model Porsche 999Turbo a k tomu odpovidajici body a umisteni.. ;-)
ostatne, uz 30.6. jsem poslal adminovi zadost o napravu tech vzajemnych jednicek,.. ale nejenze neprisla zadna odpoved, ale on to jeste ani necetl..
zacina mi to pripominat jakykoli jiny úřad v ČR.. -
Ivanuska_Matej ( RSka) 04.07.08 12:51
« Re: Zeny
nejako som uz nevidel dovod ich tu drzat, a stale strajkujem nie??? >:D ja mam vlastny strajk >:D pokial sa nejade After aj pre mna auta nevratim ...
a teraz vazne... po tom ako sa to tu zacalo vyvijat som tu uz vlastne len kvoli chatu s paru ludmi, nehodnotim, nevstupujem do novych diskusii nic... -
Ivanuska_Matej ( RSka) 04.07.08 12:40
« Zeny
Mike: ze o tom vobec pochybujes v ktorej kategorii som si vybral >:D ...
pchee chlapci .. ste ma predvcerom strasili ze sa po husovej neda prejst >:D a ja som to zvladol aj do Intru aj spat do Brabanderu ... >:D je pravda ze som skoro dostal lopatou po kapote ale da sa tadial jazdit ... a nie je tam bobec premavka :-)

kategorii jsem tusil, ale uz me mozna zacinas poznavat.. Kdyz si muzu rejpnout (ma slovenstina pro toto libozvucne sluvko ekvivalent?), ucinim tak bez zbytecnych prutahu a vychutnam si to s gustem labužníka..
Husova a vase Emelko.. mam pocit, ze pro auto to byla prvni jizda terenem, ne? Jak to zvladlo? Tema lopatama se nenech odradit. Kluci, se kterejma jsem v nedeli fotil (Porsche + modelka) s sebou meli tunu kosmetiky na lak, okna, podbehy a kola.. ta nabidka autokosmetiky uz je tak siroka a je to takovej prumyslovej obor, ze nejakej sprej na odstranovani lopat z kapoty se nekde urcite najde..