Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 04.07.08  13:34

« Re: Zeny

Matej I.

kategorii jsem tusil, ale uz me mozna zacinas poznavat.. Kdyz si muzu rejpnout (ma slovenstina pro toto libozvucne sluvko ekvivalent?), ucinim tak bez zbytecnych prutahu a vychutnam si to s gustem labužníka..

Husova a vase Emelko.. mam pocit, ze pro auto to byla prvni jizda terenem, ne? Jak to zvladlo? Tema lopatama se nenech odradit. Kluci, se kterejma jsem v nedeli fotil (Porsche + modelka) s sebou meli tunu kosmetiky na lak, okna, podbehy a kola.. ta nabidka autokosmetiky uz je tak siroka a je to takovej prumyslovej obor, ze nejakej sprej na odstranovani lopat z kapoty se nekde urcite najde..
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 04.07.08  13:27

« Re: 996

jmurjr a 4Matic

taky bych radeji bral model Porsche 999Turbo a k tomu odpovidajici body a umisteni.. ;-)

ostatne, uz 30.6. jsem poslal adminovi zadost o napravu tech vzajemnych jednicek,.. ale nejenze neprisla zadna odpoved, ale on to jeste ani necetl..

zacina mi to pripominat jakykoli jiny úřad v ČR..
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 04.07.08  13:23

jo presne tak! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 04.07.08  13:20

jj ... preto aj vravim ze tento portal vyuzival uz len na chat s ludmi s ktorymi chcem.. aj ked nejaky ten fake je vzdy zabava >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 04.07.08  13:04

to sami si rikam taky >:D
  • « 00 Reagovat !

Ivanuska_Matej ( RSka) 04.07.08  13:02

>:D
    myslim ze pri mojom hodnoteni ci mam 9,81 alebo 8,91 je to uplne jedno >:D max tak klesnem z 900 na 990 miesto >:D a ktore chces naspat?? ved ani jedno auto nemam exluzivne ani top recenzie
  • « 00 Reagovat !

Ivanuska_Matej ( RSka) 04.07.08  13:01

>:D
    myslim ze pri mojom hodnoteni ci mam 9,81 alebo 8,91 je to uplne jedno >:D max tak klesnem z 900 na 990 miesto >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.07.08  12:59

tak jestli stojíš o nového aftera a vrátíš za to auta, tak udělám nick - třebaa.. later320 a udělám nějakýho fejka a vyjedničkuju tě >:D
  • « 00 Reagovat !

Ivanuska_Matej ( RSka) 04.07.08  12:51

nejako som uz nevidel dovod ich tu drzat, a stale strajkujem nie??? >:D ja mam vlastny strajk >:D pokial sa nejade After aj pre mna auta nevratim ...

a teraz vazne... po tom ako sa to tu zacalo vyvijat som tu uz vlastne len kvoli chatu s paru ludmi, nehodnotim, nevstupujem do novych diskusii nic...
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 04.07.08  12:49

No dobře.... však víš jak - chtěl jsem tě uchránit té lopaty na kapotě >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.07.08  12:42

tak to promiŇ >:D ... a proč si vůbec sthál auto, teda jestli to není tajný?
  • « 00 Reagovat !

Ivanuska_Matej ( RSka) 04.07.08  12:40

« Zeny

Mike: ze o tom vobec pochybujes v ktorej kategorii som si vybral >:D ...
    pchee chlapci .. ste ma predvcerom strasili ze sa po husovej neda prejst >:D a ja som to zvladol aj do Intru aj spat do Brabanderu ... >:D je pravda ze som skoro dostal lopatou po kapote ale da sa tadial jazdit ... a nie je tam bobec premavka :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.07.08  12:34

« Re: 996

jo, stylový to je, ale radši bych ho viděl s 9,99 bodů na 1. místě >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 04.07.08  12:30

« 996

porsche 996, co ma 9,96 bodu. velmi stylove :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 03.07.08  12:03

« Re: Pohořelice

tak to bude nejakej podobne stastnej majitel podobnyho auta, jako jsem ja. Do Pohorelic jsem se za dva posledni roky nedostal.. :-)
  • 00 Reagovat !

foto GeorgeGT

GeorgeGT 03.07.08  10:56

« Pohorelice

Zdravím,chci se váš zeptam jestli nestáváte někdy v Pohořelicích u hotelu.Víděl jsem tam párkrát stejné porsche.
  • 00 Reagovat !

foto GeorgeGT

GeorgeGT 03.07.08  10:55

« Pohořelice

Zdravím,chci se váš zeptam jestli nestáváte někdy v Pohořelicích u hotelu.Víděl jsem tam párkrát stejné porsche.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 03.07.08  08:06

« Re: motokary

Matej

za 1500? Jeste jsi mel napsat, jestli sis vybral v kategorii zeny nebo muzi.. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 02.07.08  21:14

« Re: a zavládl mír

ani nevim.. ale myslim, ze feferonka neni blond. Jel jsem za ni po kruhovym objezdu a bez problemu z nej odbocila. Což prej blondynky nezvladaji neb hledaji znacku "konec kruhoveho objezdu".. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.07.08  20:40

« Re: a zavládl mír

To jsme teď ale naštvali blondýnky, teď se budeme hádat s nima... >:D

feferonka je taky blond, ne? :-!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…