Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
s-mike (RSKa) 04.07.08 14:36
« Re: 996
ále..
ted v tom tydnu po stavce mi bylo vyčteno kdeco, a tak jsem se rozhodl uz nic nikomu nevysvetlovat a prestat provokovat, byť jen svym nickem. Vsichni, se kterymi se mam rad, i nadale vedi, co to S znamenalo. A vsichni ostatni si mohou domýšlet dle libosti.. napr.
S laboduchy
S enilní
S ilver (rozuměj - vecne druhy)
víš? ;-) -
s-mike (RSKa) 04.07.08 13:55
« Re: Zeny
jo, to je dalsi vec
vsechna auta, ktera byla majiteli stazena, a tim padem se nepocitaji jejich znamky, mi dali tri desitky. A vsichni, kdo plnej pocet nedali, dal sveřepě na MACZ jsou..
takze uz bez zbytecnych okolku obnov svoji recenzi. Kdyz uz pro nic jinyho, tak pro zmirneni teto historicke nespravedlnosti!! ;-) -
s-mike (RSKa) 04.07.08 13:46
podjebnut? Tak to zustanu u toho naseho rejpnouti si.. i kdyz, kdybych prijel do tech Tater, tak tam bych se musel adaptovat, aby mne bylo lokalne rozumeno
k SUV radsi nebudu nic dodavat. Jsem znamym "obdivovatelem" teto kategorie.. to by mi jeste chybelo, abych se s tebou dohadal a tys me pak vyjednickoval.. ;-) -
Ivanuska_Matej ( RSka) 04.07.08 13:41
jj >:D njn ... ma ML som nesiel... >:D a terenu ma teraz az az >:D ved chodim po stavenisku nie?? >:D chudak zacina trpiet schyzofreniou >:D uz si mysli ze je offroadak a tak sa zacina spravat aj na ceste ...
budu mu musiet na najblizsej prehliadke vysvetlit ze je skutocne len malo terenne SUV :-)
ekvival:??? asi podjeb.nut :-)