Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 04.07.08  18:00

« Re: 996

To máš na pořád, tak jako já mám "Počkejte si (Ricardo)" nebo Feferonka má "Nissan 350Z (Škoda Superb)"
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 04.07.08  17:14

Jo. To nevím. Možná časem samo...nevim.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 04.07.08  17:11

ja si toho taky vsiml, ale nevim, jak to v tom nadpisu prepsat..

kdybys vedel, tak poraď, prosim
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 04.07.08  16:58

Hm, dobrý je že u nadpisu diskuze se pořád zobrazuje: Porsche 996 Turbo (supermike)
    takže i ostatní pořád budou vědět co to znamená. Ale na to silver bych si to být tebou změnil.......vlastně ne. Tys řikal přestat provokovat. Tohle by byl nový začátek.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 04.07.08  14:36

ále..

ted v tom tydnu po stavce mi bylo vyčteno kdeco, a tak jsem se rozhodl uz nic nikomu nevysvetlovat a prestat provokovat, byť jen svym nickem. Vsichni, se kterymi se mam rad, i nadale vedi, co to S znamenalo. A vsichni ostatni si mohou domýšlet dle libosti.. napr.

S laboduchy
    S enilní
    S ilver (rozuměj - vecne druhy)

víš? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.07.08  14:18

Proč si změnil přezdívku ?!? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 04.07.08  14:16

tak to beze me.. ja bych jeste chvili rad setrval alespon v Top Ten(ale jinak mne na tom zebricku ale vubec nezalezi, samozrejme!!) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 04.07.08  14:13

ha ha ha >:D tak podme hodnotit Tiziho s Skom kym nebude mat skore 5,00 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 04.07.08  14:08

jmurjr

2.00 ?? To teda nic moc. Doporucuju drobnej tuning motoru, Berlingo by melo mit devitilitr HDi ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 04.07.08  14:07

Octavie bachova v tom pripade taky 2,00 a Nissan a Nubira 1,60 >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 04.07.08  14:07

« Re: Zeny

to, ze by mi tvoje hodnoceni nepomohlo, neřeš. Ja planuju po vzoru jednoho zdejsiho uzivatele rozeslat hromadnou SZ majitelum stazenych aut, aby je dali zpet. Kvuli mne! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 04.07.08  14:01

moje B200 by potom malo mat adekvatnych 2,00 >:D
  • « 00 Reagovat !

Ivanuska_Matej ( RSka) 04.07.08  13:59

no ale mam pocit ze skore Ti to nedvihlo no :-) ja by som napr chcel mat skore 1 :-) normalne by som bol na to hrdy :-) to je podla mna tazsie ako mat skore 10
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 04.07.08  13:55

jo, to je dalsi vec

vsechna auta, ktera byla majiteli stazena, a tim padem se nepocitaji jejich znamky, mi dali tri desitky. A vsichni, kdo plnej pocet nedali, dal sveřepě na MACZ jsou..

takze uz bez zbytecnych okolku obnov svoji recenzi. Kdyz uz pro nic jinyho, tak pro zmirneni teto historicke nespravedlnosti!! ;-)
  • « 00 Reagovat !

Ivanuska_Matej ( RSka) 04.07.08  13:55

a k tomu jednickovaniu :-) ale potom by si mal skore 9,93 :-) a to porsche je tiez krasne >:D hlavne turbo... vzduchova klasika
  • « 00 Reagovat !

Ivanuska_Matej ( RSka) 04.07.08  13:50

nemaj strach >:D aj ked no... po precitani afertovej recenzie a hlavne kvalite jeho fotiek si nie som isty ci si tych 10 10 skutocne zasluzis :-) (vtip)

a btw. hodnotit nemozem nemam tu auto
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 04.07.08  13:46

podjebnut? Tak to zustanu u toho naseho rejpnouti si.. i kdyz, kdybych prijel do tech Tater, tak tam bych se musel adaptovat, aby mne bylo lokalne rozumeno

k SUV radsi nebudu nic dodavat. Jsem znamym "obdivovatelem" teto kategorie.. to by mi jeste chybelo, abych se s tebou dohadal a tys me pak vyjednickoval.. ;-)
  • « 00 Reagovat !

Ivanuska_Matej ( RSka) 04.07.08  13:41

jj >:D njn ... ma ML som nesiel... >:D a terenu ma teraz az az >:D ved chodim po stavenisku nie?? >:D chudak zacina trpiet schyzofreniou >:D uz si mysli ze je offroadak a tak sa zacina spravat aj na ceste ...
    budu mu musiet na najblizsej prehliadke vysvetlit ze je skutocne len malo terenne SUV :-)

ekvival:??? asi podjeb.nut :-)

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 04.07.08  13:40

ferrari se mi ted zalibilo to pripravovany coupe - cabrio, to bych zase bral ja

motokary zatim nic. Chtel bych kdyz uz, aby se nas seslo vic.. tak se bude muset chvili pockat a dat tomu tady nejakou publicitu
  • « 00 Reagovat !

Ivanuska_Matej ( RSka) 04.07.08  13:37

ale no Mike... nemusis mat vsetko :-) mne by stacilo aj Ferrari 599 :-) hoci aj z nalezitym ohodnotenim >:D

vcera inak mi nevychadzal cas nejako vam ani zavolat ... ako ste to vymysleli s motokarami?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…