Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 08.07.08  15:09

« Re: focení

no ja myslel predvsim 911 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 08.07.08  15:08

Ano i ne
    Porsche 924, 928, 944 a 968 má motor vepředu, spojku vepředu, ale pohon na zadek a převodovku vzadu a 90l nádrž na benzín vzadu
    Konkrétně u mé 944 S2 je rozložení váhy 52:48% předek vs. zadek
    Ta nová plečka od Ferrari používá podobnou konstrukci transaxle
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 08.07.08  14:56

mateo

naschval jsem zatim vybral obrazky, kde je videt jen okoli foceni. Ty hlavni fotecky s modelkou teprve prijdou :-!

volnyho casu neni nikdy dost. Ale zpusob, jakym se da travit na MACZ se mi libi, a tim padem o nej obiram ostatni aktivity..
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 08.07.08  14:52

sienn

za kompliment dik. Vsak uz mam pripraveny dalsi dve serie a minimalne dalsi dva namety na kompozici.

sleduj foto v nicku dal. I tam mam cosi pripraveny >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 08.07.08  14:35

miku, to s tim vzhledem máš pravdu.... ale preci jen to ferrari ma motor vepředu a porsche pouziva koncepci s motorem vzadu a to je pro cabrio dost nevyhoda...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 08.07.08  14:33

hothatch a sienn

cabrio se dela nevim jak dlouho, ale zadny Porsche se mi bez strechy nelibi. V tom ti musim dat za pravdu. Tam páni inzenyri ze Zuffenhausenu nekde delaji chybu.. a pritom ted to novy Ferrari coupe cabrio vypada uzasne! Takze by se to naucit mohli
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.07.08  14:32

Zajímavé fotky. ;-)

Supermike, ty asi máš hodně volného času, viď? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 08.07.08  14:22

Turbo se ve verzi Cabrio dělalo snad vždy ne? nebo aspoň od předminulé generace... Je to nejčastější vůz kalifornských zubařů >:D

Snad dokonce už od verze 942...
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 08.07.08  14:21

A proč by ne. jedno auto stačí, ale chtělo by to asi víc prostředí pro focení. Každopádně už i z těch fotek co máš v galerii by se dal udělat krásný kalendář ;-) Fotky to budou asi super, zvlášť díky autu a modelkám :-)
    Škoda, že já po otci nepodědil cítění k focení... V jeho podnikatelském oboru byla fotografie nejdůležitější věc.

A buď rád, že jsi čech. Jako kubánec a mongol, nebo co to je, vypadáš fakt úžasně :yes: >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 08.07.08  14:18

hele vedel jsi o tom ze se delala i 996 Turbo Cabrio? >:D ja to zjistil vcera a nelibi se mi moc ;-\ :no:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 08.07.08  14:15

je to naprosta vyjimka. Chteli jsme vyzkouset, jak to bude vypadat, kdyz se to vezme do ruky poradne.. fotky se stale jeste upravuji, zatim jsou aspon tyhle dokumentarni

na kalendar by asi jedno auto bylo malo. I kdyz je to Turbo >:D
  • 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 08.07.08  14:11

« focení

ahoj miku! to si děláš svůj kalendář s porschákem nebo co? Takový profi focení :-) Takhle to probíhá u tebe při focení vždy nebo to je jen vyjímka? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 08.07.08  13:21

« Re: Sraz 20.7.

takze si te pisu a v dalsich dnech doladime organizacni a casovy detaily ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 08.07.08  13:17

« Sraz 20.7.

No přijel bych hoši, ale nevím jestli v záplavě těch luxusních car :-) moje lidové Porsche 944 S2, 3.0i 16V 300Nm, 235ps bude mít šanci a neukamenujete mě >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 08.07.08  13:05

« Re: Sraz-změna

motokary by bejt mohly, pokud bychom se na tom vetsinove domluvili a kdyz taky budu co nejdriv vedet, kolik nas vlastne bude. V tom M-palaci se to musi dost dlouho dopredu rezervovat!

svezt? Na motokare? ;-) Ne, ja vim, jak to myslis.. Jestli nebude prset, tak se na tom domluvit muzeme
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.07.08  12:55

a budou motokáry? :-) a miku, jestli přijdu doufám, že mě svezeš >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 08.07.08  11:42

no tak potom dajte vediet ako je to s tym zrazom ... :-) vcelku rad by som si zajazdil aj ked mam pocit ze budem mat voci vam handicap lebo nepoznam teren :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 07.07.08  22:52

Já to rozhodně nemám v úmyslu vetovat, ale začínám cítit že heslo "všechno nakonec dobře dopadne" bude platit i tentokrát ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.07.08  22:25

ricardo

ted uz jdu na kutě, ale zitra zacneme sumarizovat, komu se ten termin 20.7. jako prilezitost k dalsimu minisrazu v Brne bude hodit. Zacina to totiz vypadat nadejne..!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.07.08  22:21

« Re: jak jsi dokázal

nikoho jsem nebuzeroval. Pokud se podivas do minulych prispevku, psal jsem, ze namisto handlovani typu "ja ti zvednu moje hodnoceni a ty pak naoplatku to svoje" jsem admina pozadal, aby MOJE hodnoceni zmineneho uzivatele vymazal. Ze spolu s tim vymazal i jeho znamku 1-1-1 nepovazuji za projev buzerace, ale za uvedeni situace do mezi zdraveho rozumu..

z tveho prispevku soudim, ze ti to vadi.. je to tak?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…