Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Martin911Turbo 08.07.08 15:08
« Re: focení
Ano i ne
Porsche 924, 928, 944 a 968 má motor vepředu, spojku vepředu, ale pohon na zadek a převodovku vzadu a 90l nádrž na benzín vzadu
Konkrétně u mé 944 S2 je rozložení váhy 52:48% předek vs. zadek
Ta nová plečka od Ferrari používá podobnou konstrukci transaxle -
s-mike (RSKa) 08.07.08 14:56
mateo
naschval jsem zatim vybral obrazky, kde je videt jen okoli foceni. Ty hlavni fotecky s modelkou teprve prijdou :-!
volnyho casu neni nikdy dost. Ale zpusob, jakym se da travit na MACZ se mi libi, a tim padem o nej obiram ostatni aktivity.. -
s-mike (RSKa) 08.07.08 14:33
hothatch a sienn
cabrio se dela nevim jak dlouho, ale zadny Porsche se mi bez strechy nelibi. V tom ti musim dat za pravdu. Tam páni inzenyri ze Zuffenhausenu nekde delaji chybu.. a pritom ted to novy Ferrari coupe cabrio vypada uzasne! Takze by se to naucit mohli -
Sienn 08.07.08 14:21
A proč by ne. jedno auto stačí, ale chtělo by to asi víc prostředí pro focení. Každopádně už i z těch fotek co máš v galerii by se dal udělat krásný kalendář ;-) Fotky to budou asi super, zvlášť díky autu a modelkám :-)
Škoda, že já po otci nepodědil cítění k focení... V jeho podnikatelském oboru byla fotografie nejdůležitější věc.
A buď rád, že jsi čech. Jako kubánec a mongol, nebo co to je, vypadáš fakt úžasně :yes: >:-[] >:D -
s-mike (RSKa) 08.07.08 13:05
« Re: Sraz-změna
motokary by bejt mohly, pokud bychom se na tom vetsinove domluvili a kdyz taky budu co nejdriv vedet, kolik nas vlastne bude. V tom M-palaci se to musi dost dlouho dopredu rezervovat!
svezt? Na motokare? ;-) Ne, ja vim, jak to myslis.. Jestli nebude prset, tak se na tom domluvit muzeme -
s-mike (RSKa) 07.07.08 22:21
« Re: jak jsi dokázal
nikoho jsem nebuzeroval. Pokud se podivas do minulych prispevku, psal jsem, ze namisto handlovani typu "ja ti zvednu moje hodnoceni a ty pak naoplatku to svoje" jsem admina pozadal, aby MOJE hodnoceni zmineneho uzivatele vymazal. Ze spolu s tim vymazal i jeho znamku 1-1-1 nepovazuji za projev buzerace, ale za uvedeni situace do mezi zdraveho rozumu..
z tveho prispevku soudim, ze ti to vadi.. je to tak?