Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
s-mike (RSKa) 10.07.08 09:37
« Re: Teď koukám...
fefer
jojo, foceno z te zahradky, jak jsme meli prvni sraz. Takze od Zel. Kocky.. fotomontaz to neni, skutecne mi nad autem tahali hromosvod. A to tam jeste neni videt, jak se se zajmem naklanel ten jeho kolega, na strese domu. Kdyz jsem si tak predstavil, jak se nakloni uz moc a jeho dalsi pohled bude skrz moje stresni okynko, tak jsem vyměkl a sel si preparkovat.. -
Martin911Turbo 10.07.08 08:46
« Re: s-mike
Souhlas, líbí se mě štíhlé a vysoké slečny ale vše má své meze a slečna na foto by potřebovala nějaké to kilo nabrat. Toť můj skromn osobní názor :-) Jinak Mike není radiátor jako radiátor, kupřikladu máti má takový litinový fortelný velký a tlustý naopka já plochý, štíhlý a tenký >:D -
s-mike (RSKa) 10.07.08 08:38
« Re: s-mike
dostala bůčkovou pomazanku s chlebem, takze neco jako instantni knedlo-vepřo..
co dela pri sexu bohuzel nevim, neb toto mile stvoreni nepatri do me družiny.. ale kdyz uz jsme u toho, kolegove mi rikaji, ze jsem v teto oblasti "radiátorový typ" - takze u zen preferuji vyrazna žebra. Tato děva tedy paradoxne mela z meho pohledu mirnou nadvahu. T.j. bejt to na me, zadny buckovy honorar by nebyl.. ;-) -
s-mike (RSKa) 09.07.08 21:09
« SRAZ - VAŠE NÁVRHY NA ČASOVÝ ROZVRH
panove a damy, prozatim vypada prezencni listina srazu takto:
cajsi
Vette93
jmurjr
s-mike
kaa
výše uvedene prosim (prip. dalsi zajemce), aby se vyjádřili k casovemu rozvrhu, presneji, kdy se jim hodi, aby akce zacala.. jen podotykam, ze zatim nejvzdalenejsi ucastnik, t.j. Vette 93, pojede z Prahy a muze prijet (s rezervou) kolem 15te. Takze co se cca v tuto dobu sejit na motokarach a po jejich absolvovani se presunout na male posezeni, pokecani a obcerstveni??
dalsi napady samozrejme vitany!