Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
"-- skrytý --" 14.07.08 22:02
« Sraz Mateo a S-Mike.
Takže už jsem konečně doma,
dneska jsem se setkal s S-Mikem v Brně a musím říct, že sraz byl celkem příjemnej, akorát by mohlo být lepší počasí......docela jsme si dobře pokecali...
a vyvrcholení naší debaty? Oktávia II má rozhodně lepší interiér než Mustang... ;-) -
s-mike (RSKa) 14.07.08 20:51
« sraz Brno 20.7.
ja jsem vcera musel zverejnit toho Mustanga, dnes Skodovky, zitra setkani s Mateem.. takze to vypada, ze jsem na sraz zapomnel, ale tak to neni. Od stredy uz to zase bude v titulku a budeme se domlouvat napevno!!
prezencni listina je v predchozi diskuzi a i s ohledem na to, ze jsem motokary zavazne v M-palaci objednal, tak taky doufam, ze vsichni prijedou a nebudou zadne omluvenky.
predbezny sraz u M- palace je kolem 15te, pak kratke seznameni a foceni. Ze to prostredi fotogenicky je, se uvidi ve stredu na snimcich s Mateovou Audi A5, ktery jsem na miste samem vyfotil dnes.
Motokary samotny jsou v 16, 16:15 a v 16:30 -
s-mike (RSKa) 13.07.08 20:15
« mustang - POMOC!
neni to tak dlouho, co jsem na MACZ uvedl video s mustangem. Pro upoutavku jsem pouzil fotku tohoto auta se zlověstně zamračenou oblohou.. ted, po nekolika tydnech jsem na www.auto.cz objevil clanek o upravci Mustangu, firme Saleen. Jedna z jejich hlavnich, oficialnich, fotek je napadne podobna te, o ktere mluvim v prechozich vetach (a taky viz. moje galerie nebo srovnavaci fotka v profilu).
To je evidentni plagiatorstvi! Mam je zažalovat? Poradte.. Treba bych v mimousoudnim vyrovnani mohl přijit zdarma k podobnymu Saleen Mustangovi ;-) :-!