Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.07.08  22:13

« Re: Sraz Mateo a S-Mike.

Mateo, doufám, že jsi mi s-mika řádně připravil, v neděli se na něj chystám! ;-) A mám pro něj pěkné překvapení! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 14.07.08  22:06

« Re: Sraz Mateo a S-Mike.

s tym interierom uplne suhlasim :yes: ujo ma mustanga a to bolo dost zle :no: by som povedal ze aj saxo bolo na tom lepsie >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.07.08  22:02

« Sraz Mateo a S-Mike.

Takže už jsem konečně doma,
    dneska jsem se setkal s S-Mikem v Brně a musím říct, že sraz byl celkem příjemnej, akorát by mohlo být lepší počasí......docela jsme si dobře pokecali...
    a vyvrcholení naší debaty? Oktávia II má rozhodně lepší interiér než Mustang... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 14.07.08  21:45

« Re: Miku, to jsou opravdu nové kabáty Škodověnek,

jářku, nevim. Dnes mi to prislo e-mailem a prisaham, ze tentokrat na to moje kreativni fotošopová ruka nesahla!!
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 14.07.08  21:41

« Miku, to jsou opravdu nové kabáty Škodověnek,

nebo je to nějaká kulišárna? Já s v tom nevyznám, tak nevím.....Ale ta nejmenší se mi líbí. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 14.07.08  20:51

« sraz Brno 20.7.

ja jsem vcera musel zverejnit toho Mustanga, dnes Skodovky, zitra setkani s Mateem.. takze to vypada, ze jsem na sraz zapomnel, ale tak to neni. Od stredy uz to zase bude v titulku a budeme se domlouvat napevno!!

prezencni listina je v predchozi diskuzi a i s ohledem na to, ze jsem motokary zavazne v M-palaci objednal, tak taky doufam, ze vsichni prijedou a nebudou zadne omluvenky.

predbezny sraz u M- palace je kolem 15te, pak kratke seznameni a foceni. Ze to prostredi fotogenicky je, se uvidi ve stredu na snimcich s Mateovou Audi A5, ktery jsem na miste samem vyfotil dnes.

Motokary samotny jsou v 16, 16:15 a v 16:30
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.07.08  20:37

« Re: mustang

mám nepodstatný dotaz, jak je to tedy s tím srazem? v kolik začíná? kdo tedy definitivně půjde? jaký je progra? a to nejdůležitější, jsou motokáry? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 14.07.08  17:51

ano i ne

svuj prispevek jsem psal vcera a nemelo to zadnou souvislost.. protoze fotka pochazi z www.auto.cz

ale dnes jsem se mezitim dozvedel, ze onen zminovany Mustang je snad uz zitra v CR a pojede na prihlaseni..
  • « 00 Reagovat !

foto Shadik

Shadik 14.07.08  17:16

znamena to snad, ze Mustang o kterem byla rec minuly srazek (majiteli toho sbirkoveho kousku 406 coupe) uz pali asfalt na ceskych okreskach??
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 14.07.08  13:25

mensi obolus..? Nestacily by dve trubicky v Aidě?? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.07.08  13:18

« Re: mustang - POMOC!

doporucuji branit se pravni cestou! dokonce i vim kdo by te, za mensi obolus, po te ceste provedl! Tesim se na videnou v AK ! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 14.07.08  12:48

diky Ricardo. Docela by me zajimalo, jestli meli pocasi na foceni takovy, jaky je videt na obrazku nebo jestli tam tu zamračenou oblohu museli doretušovat tak, jako ja! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 14.07.08  00:03

No divím se že se jim chtělo to tolik upravovat vždyť ta fotka byla pěkná už tak :-) >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.07.08  20:25

Už jsem pozměnil svůj příspěvek, protože jsem to našel.....nevšiml jsem si to v tvém textu.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 13.07.08  20:24

koukni do my galerie, jsou to posledni tri fotky..

doufam, ze me neberes uplne vazne ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.07.08  20:23

Nevidím v tom nic podobného, snad jenom stejný úhel, i obloha je jiná..podle mě bez šance.
  • 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 13.07.08  20:15

« mustang - POMOC!

neni to tak dlouho, co jsem na MACZ uvedl video s mustangem. Pro upoutavku jsem pouzil fotku tohoto auta se zlověstně zamračenou oblohou.. ted, po nekolika tydnech jsem na www.auto.cz objevil clanek o upravci Mustangu, firme Saleen. Jedna z jejich hlavnich, oficialnich, fotek je napadne podobna te, o ktere mluvim v prechozich vetach (a taky viz. moje galerie nebo srovnavaci fotka v profilu).

To je evidentni plagiatorstvi! Mam je zažalovat? Poradte.. Treba bych v mimousoudnim vyrovnani mohl přijit zdarma k podobnymu Saleen Mustangovi ;-) :-!
  • 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 13.07.08  16:51

« 996

Dneska jsem zahlídnul že černá 996 stojí v garáži na Veslařské za tou zatáčkou u mostu, asi tak druhej dům v tom stoupání ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 13.07.08  11:11

« Re: Photo

Njn to se nediv Mike, ženám se nikdy nezavděčíš... I kdyby jsi byl jako Oldřich Nový >:D nebo Mirek Dušín >:D tak si vždycky něco najdou ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 12.07.08  19:48

« Re: Photo

feferonka

jak to, ze na ty fotce v nicku nejsem ja?? Tak ja uz vazne nevim, jak se ti zavdecit. Jak rika klasik. Zensky nevěděj, co chteji.. a nedaji pokoj, dokud to nedostanou..!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…