Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 15.07.08  14:52

« Re: Opice

Což o to žhavá možná jo, ale jo, zapadá do té kategorie jak jsem tě tady "utěšoval" že jsou i starší lidi než ty >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.07.08  14:35

to nevim. Ale Janáčková taky neni zadna zhava novinka ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 15.07.08  14:28

Tak mě napadá - jestli náhodou neznamená Suzuki japonsky Janáček >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 15.07.08  14:27

A Suzuki Liana (to je jak ta senátorka Janáčková >:D ) taky není zrovna žhavá novinka
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.07.08  14:09

no, to je slozitejsi. Jak znamo, existuje Suzuki Liána. Coz je japonskej vyrobek.. japonci prodavaji nejvic aut v USA.. americani je kopiruji.. takze jsou za Lianou, cili spis bych to videl az na ten kokos
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 15.07.08  14:04

A oni jsou za opicema... takže na úrovni kokosu a liány? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.07.08  14:02

spíš ujíždí, na slupce vod banánu..
  • 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 15.07.08  14:01

« Opice

A opice teď jezdí čím?
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.07.08  13:43

« Re: Sraz Mateo a S-Mike.

Mateo a Ricardo

rikam, ze 100 let za vopicema. Ale u zvirat se vek pocita jinak.. ted to mam v kalkulačce a vychazi mi, ze presne to je 72 let, 4 měsíce a 3 dny

mateo a svihak

na pichani gum pripraven nejsem. Na podobně znějící použití pryže, ale s uplne jinym vyznamem, pripraven jsem dnes a denne! A jestli to je to prekvapeni, pak mam Svihaka rad jeste pred tim, nez jsme se poprve potkali ;-)

hothatch

jj, jak jsem psal, s ohledem na pocasi jsem musel volit "mokrou" variantu sve dopravy na srázek.. takze Ibizka
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 15.07.08  12:38

Sto let určitě ne, to přehnal. Přece jenom už používají OHV a někdy i kotoučový brzdy na zadní (tuhé) nápravě >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 15.07.08  11:40

Mikeu ty jsi na sraz prijel ibizou? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.08  11:36

Šviháku, neboj, S-Mike je připraven, akorát jsem mu neříkal nic o tom, jak mu cheš píchnout gumy.... ;-) Nebo to je to překvapení? ;-\ :-( :-( Sakra, příště už raději nic nebudu říkat. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.08  11:34

Michale, tak to tedy moment ;-)
    Ještě včera na sraze jsi tvrdil, že ty auta jsou POUZE 50 LET za opicema a dneska už 100? Jakmile je moje přítelkyně mimo tvůj dosah, tak už hned navyšuješ o 50 let? 8-s >:D
    Tak fajn, fajn..... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronnyp-RSKa-

Ronnyp (RSKa) 15.07.08  10:30

« Re: Mateo

no jako me nedela problem se ozva ale kdybych mel na tebe ten mobil driv tak bych ti dal vedet!!!stejne lilo jako prase tak bys ani nevylezl :-!
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 15.07.08  10:11

« Re: Mateo

Ty woe, sám si jel včera přes Nový Jičín a nedal si vědět. To víš s Edgarem jsme se na srazu domluvili v cca 23:00 a ráno v 7:30 už byl sraz >:D >:D ...příště
  • 00 Reagovat !

foto Ronnyp-RSKa-

Ronnyp (RSKa) 15.07.08  09:48

« Mateo

kdyz jsi jel pres moravu a navstevoval jsi uzivatele mel ses taky stavit ke me!!!na me ses proste vykaslal ze???to ti nezapomenu >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.07.08  08:38

švihák

jezismarja, doufam, ze "pekne prekvapeni" nema nejakej vedlejsi vyznam. V posledni dobe me totiz pekne prekvapuje burza, kurz koruny, dolaru, nekteri mi byvali kamaradi, atd.

ne, tesim se, at uz vezes cokoli. Hlavne prijed(te), cetl jsem kdesi v tve diskuzi, zes mel nejaky problemy s autem.. snad je to jiz vyreseno
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.07.08  08:34

taky neco k mikro-srazu pridam..

souhlasim s poznatkem, ze pocasi stalo za malo (to je ostatne na fotkach v galerii videt ve volbe meho auta "do mokra" ;-) )

souhlasim s tvrzenim, ze jsme si zpočátku dobre pokecali

vyvrcholeni ale probehlo uplne jinak, v tom se nas nazor lisi a tady je Edgar prilisnym eufemistou. Nakonec nas totiz jeho pritelkyne musela od sebe nasilim odtrhnout, kdyz jsem ja jeho drzel pod krkem s tim, ze americka auta jsou 100 let za vopicema a on mi pritom okopaval holeň, ze nemecky auta nemaji duši.. >:D

tak asi tak. Krome toho jako nezavisly pozorovatel Edgar zkontroloval drahu s motokarami pro nedelni sraz, takze vsichni, kdoz pochybuji, se mohou s dotazem obratiti na nej :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.07.08  22:32

jééé překvapení, švihákuu já chci takyyyyyyy >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 14.07.08  22:32

Však je taky Mustang při nynějším kurzu levnější než Oktáv ka.[odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…