Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
s-mike (RSKa) 15.07.08 13:43
Mateo a Ricardo
rikam, ze 100 let za vopicema. Ale u zvirat se vek pocita jinak.. ted to mam v kalkulačce a vychazi mi, ze presne to je 72 let, 4 měsíce a 3 dny
mateo a svihak
na pichani gum pripraven nejsem. Na podobně znějící použití pryže, ale s uplne jinym vyznamem, pripraven jsem dnes a denne! A jestli to je to prekvapeni, pak mam Svihaka rad jeste pred tim, nez jsme se poprve potkali ;-)
hothatch
jj, jak jsem psal, s ohledem na pocasi jsem musel volit "mokrou" variantu sve dopravy na srázek.. takze Ibizka -
"-- skrytý --" 15.07.08 11:34
« Re: Sraz Mateo a S-Mike.
Michale, tak to tedy moment ;-)
Ještě včera na sraze jsi tvrdil, že ty auta jsou POUZE 50 LET za opicema a dneska už 100? Jakmile je moje přítelkyně mimo tvůj dosah, tak už hned navyšuješ o 50 let? 8-s >:D
Tak fajn, fajn..... >:D -
s-mike (RSKa) 15.07.08 08:38
švihák
jezismarja, doufam, ze "pekne prekvapeni" nema nejakej vedlejsi vyznam. V posledni dobe me totiz pekne prekvapuje burza, kurz koruny, dolaru, nekteri mi byvali kamaradi, atd.
ne, tesim se, at uz vezes cokoli. Hlavne prijed(te), cetl jsem kdesi v tve diskuzi, zes mel nejaky problemy s autem.. snad je to jiz vyreseno -
s-mike (RSKa) 15.07.08 08:34
« Re: Sraz Mateo a S-Mike.
taky neco k mikro-srazu pridam..
souhlasim s poznatkem, ze pocasi stalo za malo (to je ostatne na fotkach v galerii videt ve volbe meho auta "do mokra" ;-) )
souhlasim s tvrzenim, ze jsme si zpočátku dobre pokecali
vyvrcholeni ale probehlo uplne jinak, v tom se nas nazor lisi a tady je Edgar prilisnym eufemistou. Nakonec nas totiz jeho pritelkyne musela od sebe nasilim odtrhnout, kdyz jsem ja jeho drzel pod krkem s tim, ze americka auta jsou 100 let za vopicema a on mi pritom okopaval holeň, ze nemecky auta nemaji duši.. >:D
tak asi tak. Krome toho jako nezavisly pozorovatel Edgar zkontroloval drahu s motokarami pro nedelni sraz, takze vsichni, kdoz pochybuji, se mohou s dotazem obratiti na nej :yes: