Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 13.09.10 21:40
« Re: píšou o nás na Lupě
prečítal som si celý článok na Lupe, závery:
- Zezulka a spol sa na tom namakal, teraz je urazený a dotknutý, že sme mu nezatlieskali
- to síce chápem, ale blbé je, že sa uchýlil k chybnému vysvetleniu si situácie, aby obhájil "svoju pravdu" - že sme nevďační a manipulujeme a on je tu pánom (tým sa myslí celá redakcia samozrejme)
- to zvádza k arogantnému tónu, ktorým si sám pred sebou ospravedlňuje svoje postoje, teda že sa mu to nechce upravovať len preto "že pár užívateľov vyskakuje"
Takže prečo vyskakujeme?
- ja osobne som bol naštvaný práve tou aroganciou (nič tu meniť nebudeme a choďte do pr*dele komu sa nepáči)
- tiež mi vadí ten biely podklad - skutočne z toho bolia oči a tie mám iba jedny a dizajnová stránka veci ma preto nezaujíma
- redakcia na to reaguje: nejde to podľa užívateľov, musíme rozhodnúť my; ale mňa tie oči bolia a nie som sám
Napadlo ma: dajte na web možnosť výberu farebného pozadia, stačí výber z 2-3 farieb mimo bielej. Dá sa to?
Nejakým tlačítkom v záhlaví stránky, alebo nech si každý užívateľ niekde v nastaveniach svojho účtu vyberie farbu pozadia. A máme vymaľované :-! -
ypsilon 13.09.10 15:28
taky jsem to precetl,diky krisposi..
s-mike-presne jak pises...dalsi arogantni reakce pana Zezulky me taky dost pobavila..mam takovy pocit,ze si mysli,ze vsichni aktivni uzivatele macz jsou hloupi,infantilni a nevdecni lide..dal se k tomu nebo jemu uz ani snad nema cenu vyjadrovat :no: .. -
Chobot 13.09.10 15:21
Je vhodné přečíst si i diskuzi. VIZ:
"Celý bojkot ale pochází od několika jedinců, zhruba čtveřice uživatelů, z nichž nejaktivnější jsou Švihák lázeňský a Feferonka. Další zhruba tři desítky uživatelů se nechaly strhnout a přidali se, jakmile ale došlo na ústupky (či odstranění chyb) ze strany redakce, rychle také odpadají a v protestu dál nepokračují."
S tímto tvrzením rozhodně nesouhlasím. Operace "Bojkot" byla reakcí na tak trochu arogantní vyjádření ze strany redakce k provedeným změnám. Vzhledem k tomu, že redakce MACZ začala následně s uživateli komunikovat, lze akci "Bojkot" hodnotit jako úspěšnou. To, že následně došlo k menším úpravám a opravám některých chyb, pak hodnotím jako vstřícný krok ze strany redakce MACZ a proto bylo logické Bojkot ukončit a soustředit se na klidnější a věcnou diskuzi. Čili neřekl bych, že někdo odpadl, ale spíše vyčkáváme, co se bude dít dále... Nám, uživatelům MOJE.auto.cz, není tento web lhostejný. Kdyby byl, tak se na to vykašleme rovnou. -
s-mike (RSKa) 13.09.10 14:23
Krispos
dik za ten odkaz. Precetl jsem ho se zajmem cely. Zdrzel bych se u pasaze, ktera se m.j. dotyka i me, t.j. ze nekteri uzivatele jiz dale v "bojkotu" nepokracuji.. a kde take hned nasleduje i spekulativni vysvetleni duvodu tohoto nepokracovani. Vyjadril bych se k nasledujici citaci:
""Vydobyli si svoji pozici, o kterou nechtějí přijít, jejich auta byla vidět na titulní stránce a nyní by to mohlo být jinak, chápou to jako svoje ohrožení a bojují proti tomu,"" vysvětluje si situaci Libor Zezulka, jenž stál u zrodu služby Moje Auto.""
Tak v mem pripade se usmivam. Necitil jsem se byt nijak ohrozen. Recenzi jsem zverejnil jako vstricnou reakci a nikoli proto, ze bych pocitoval abstinencni priznaky z jejiho skryti. A pripadne zmizeni me recenze z titulni strany (napr. formou, jaka byla praktikovana v pripade Fefe) v nejhorsim pripade preziju. -
Dylan McKay 13.09.10 12:23
« Re: Sraz dnes 13.9. v 17 hod - hrad Veveří u Brna
...tak už jsem tady. Pojedu se ubytovat, odpočinu si, a dorazím. Těším se! Jsme moc rád, že tam nebude "náš" admin, protože by mohl mít tyson syndrom...
Redakce si už nezasliouží tak aktivní uživatele, jako jsme my. Stáhnutí recenzí beru jako drzost. Jeden z dalších hloupých a neuvážených kroků, které poslední dobou předvádí... :no: -
Thomasino 13.09.10 12:04
« Re: Sraz dnes 13.9. v 17 hod - hrad Veveří u Brna
Takže znovu:
Sraz DNES v pondělí v 17 hodin na horním parkovišti u hradu Veveří - viz.mapka.
[odkaz]
GPS souřadnice: 49°15'23.436"N, 16°27'33.381"E
účastníci:
švihák - Porsche 911
S-MIKE - nikdy nevíte čím přijede (jestli bude pod mrakem, Poršák to asi nebude :-( )
Thomasino - Golf GTI (dost špinavý, nestihnu umýt)
Mojito - Scirocco R (snad to stihne)
Matheas - Octavia stříbrný blesk
Jerry XXL - VW Tiguan
Legolas - Octavia bílý blesk
Merkur - Alfa 147 GTA
Tak kdo další? Ronault, Co-Pilot??
Berustina asi nééé, má strojíreňák...
Nebo že by Ricardo sebral odvahu? Aspoň by nám osobně vysvětlil některé věci ;-) -
Thomasino 13.09.10 12:03
« < Re: Sraz dnes 13.9. v 17 hod - hrad Veveří u Brna
Fefe, to je škoda že vaše recenze nejsou momentálně vidět. Doufám, že se to nějak vyřeší. Ty barvičky jsou fakt humus, psal jsem to mockrát. Pokud s tím něco neudělají, také zde budu minimálně, nedá se na to koukat, bolí mě z toho oči :-O
Nicméně po posledním (o něco konstruktivnějším) vzkazu od redakce jsem naznal, že s těmi našimi požadavky budou neco dělat a jak jsem psal před tím u tebe v diskuzi, bojkot jsem tím pádem také stáhnul. Podle mě je vidět konečně jejich snaha (nebo aspoň příslib) a třeba se už oprostí od místy dětinského či povýšeného pohledu na naše požadavky a petici...
V nejhorší můžeme vždy odejít, stáhnout recenze, nebo dát nějakou formou najevo opět náš nesouhlas >:-[]
edit: Diskuze o změnách MACZ, bojkotu apod přesunuta pod VW Tiguan k "Jerry-XXL":
[odkaz]
Nechme zde info o srazu. Díky. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 13.09.10 11:50
« Re: Pá pá.. prosím??
Jen abych se k tomu vyjádřila taky já:
Celá tato akce mě nebaví,unavuje a jednání p.Zezulky(písemné projevy ať už zde veřejné,nebo mezi námi na mailu)mě uráží.Nicméně jsem si docela oddychla,když přišla jistá "snaha" ze strany redakce.Ale,vzhledem k tomu,že redakci a jejich "pružnost" znám(e),trvala jsem na jistém příslibu termínu zpracování našich přání s tím,že u bodu č.10 jsem se přimlouvala za přednostní řešení.
Pro ty,co si nestihli přečíst včera můj příspěvek,kopíruji:
12.09. 23:00
feferonka1 (RSKa)
REDAKCE!
Prosím tímto redakci,aby učinila příslib alespoň přibližného termínu ukončení oprav tohoto serveru(měsíc, dva, do letošních Vánoc, do jara...)s tím, aby přednostně, v co možná nejkratší době, řešila bod č.10, jelikož tento problém se dotýká zdraví nás všech.
Svůj bojkot stáhnu po odpovědi.
Děkuji.
------------------------
Podotýkám jen,že tuto PROSBU jsem zveřejnila opakovaně(od soboty) + byla i součástí přílohy mailu,adresovaného Zezulkovi.
Víc k tomu nemám co dodat,redakci rozhodně kontaktovat nehodlám,svým způsobem se mi i ulevilo.Stejně bych sem ani chodit nemohla,oči mám jen jedny.
Mimochodem po dnešní návštěvě u lékaře(doktorka se zhrozila,vypadám jak angorák)užívám kapky + mast.Paráda,tak jsem si vždy přála vypadat!Njn.,to mám ale z toho facebook syndromu a z toho vymrčování si kvůli barvičkám... :*) -
s-mike (RSKa) 13.09.10 11:33
« Re: Pá pá.. prosím??
ted to vidim, ze ty recenze nevidim..
Takto:
od zacatku jsem se nezapojoval presprilis aktivne k bojkotu, protoze:
a) na MACZ uz svou cinnost utlumuju
b) reakce obou stran, bojkotujicich recenzentu i redakce, mi prisly na muj vkus pres miru nekompromisni a zbytecne antagonní
Doufal jsem, ze nasledujici dny prinesou ulevu a pratelstejsi pristup obou stran k reseni situace na MACZ. Posledni prispevek Libora Zezulky jsem chapal jako prvni krok po kterem jsem se domnival, ze zacne klidna diskuze k mnohdy opravnenym pripominkam k novemu designu a fungovani MACZ. Mym prispevkem bylo opetovne zverejneni recenzi a vira, ze v pokracovani bojkotu neni dalsiho duvodu..
Jestli ma Feferonka jiny nazor, je to jeji pravo. Prozatim jej ventilovala jak obsahove, tak formalne korektne. Doufam, ze dojde k dialogu mezi ni a redakci.
Smazani jejich recenzi ale povazuji za NEADEKVATNI KROK ze strany redakce. Vidim ho jako trest za odlisny nazor -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 13.09.10 10:42
« Pá pá
matheas - je to tak >:-[]
Mimochodem Fefe smázli rocco a zetko,chtěla pouze vědět,v jakém časovém horizontu se ty změny uskuteční,odpověď do dneška nedostala,proto ten Bojkot tam prozatím nechala.
Pokud jí sem ty auta nevrátí (s recenzemi i fotkami jsme si docela vyhráli),tak na to tady prdím...